За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 242
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
Не будува цял ден, примерно от 14 до 17 или от 16 до 19... Лежи и си гледка и е с бибата в устата. Наядена, преобута, просто мислих, че сега трябва да спи нон стоп, освен като яде и се изненадах

# 406
Добре е си е детенцето.И моя като беше по малък не спеше много през деня.

Аз пък забелязах вчера нещо ново,много си чеша ушите  Thinking .Днес бяхме при педиатъра и той каза че са от никнещите зъби,възможно ли  е?Иначе погледна му ушите няма проблем

# 407
Нормално е. И моят правеше така, личната ни праща дори на УНГ и всичко беше наред.

# 408
  • София
Момичета, откога се даваше чай от лайка? Само такова нещо имам в момента. Детето е на 2 години.

Между другото, ето на какво попаднах в сайта детето.бг  ooooh! ooooh! ooooh!
Цитат
Освен млякото от първите дни на детето се дават с лъжичка по 50-100 гр. течности ( преварена вода, чай от лайка, от шипки с или без захар ) като температурата им съответства на храната.

# 409
Мисля, че можеш вече спокойно да даваш. Аз лично там някъде, даже малко преди 2г започнах да му правя попарата с лайка. А в тези смесените гранулираните на Хип даже май я има и в чая за преди годинката.

# 410
  • София
Мерси  Hug. Съвсем изключих за чая на Хипп  ooooh!. Не че го изпи, де, изплю го на пода.

# 411
А и още едно питане - имаме малко повечко гурелчета на едното оч, чак залепва. Само с преварена вода като капна в очето и леко забърша дали е достатъчно, за да се почисти?

Пробвай да пръснеш кърма в оченцето. Помага наистина

# 412
кърмата помага наистина, но щом чак залепва иди да ти изследват секрет и да видят каква е причината

# 413
  • София
Никаква кърма не бих капала по очите. Много зависи какво им е на очите и в някои случаи сериозно може да влоши нещата кърмата. А и по принцип не бих капала какво да е в очите.
(И в носа не се капе кърма), има си стерилни кърпички за почистване на очи, но преди всичко - консултация с лекар.

# 414
  • в огледалото на живота
Никаква кърма не бих капала по очите. Много зависи какво им е на очите и в някои случаи сериозно може да влоши нещата кърмата. А и по принцип не бих капала какво да е в очите.
(И в носа не се капе кърма), има си стерилни кърпички за почистване на очи, но преди всичко - консултация с лекар.
Peace
Хич не е безобидно.
Дано повечето млади майки научат това.
Чак ми се прищя да го закотвим на първа страница в темата... Simple Smile

# 415
  • Пловдив
Как да и премахна крустите от главата? Мазах я със Стелакер на Мустела и не помага. Много малко има, но ме притеснява.

# 416
  • София
Как да и премахна крустите от главата? Мазах я със Стелакер на Мустела и не помага. Много малко има, но ме притеснява.

Това е хубав продукт, може би не си действала правилно.

Аз лично мазах с обикновено бебешко олио, чаках около 20 минути, внимателно разресвах с гребенчето, измивах с шампоан и доизчетквах с меката четка. Махнах ги след две такива процедури, а моето дете имаше направо цели кори.

Сега като е по-студено, можеш да сложиш шапчица, за да омекнат по-бързо. Можеш и леко с пръстите да ги потъркаш (след като вече са омекнали, все едно правиш масажче на скалпа).

# 417
  • UK
Аз мажех сутрин и вечер, докато миех косата с шампоан, разресвах продължително с гребенчето. Аз съм много доволна от този продукт.

# 418
  • София
extreeeeeme, аз също съм доволна от Мустела.
Аз мажех вечер, оставях дребната да спи с шапка и я къпех сутрин.

# 419
ГРИНТУС сироп ЗА ДЕЦА 210 гр.
Какво ви е мнението за този сироп? Трябва ми за влажна кашлица /и двамата са с хрема/.

Общи условия

Активация на акаунт