Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Кой ли е спретнал това блюдо на Пънарката newsm78 newsm78 newsm78 Надявам се да е Керем. Щом такава романтична душа носи и уважителен към удоволствията, дето трябва да изпитват жените в леглото, може пък да ни изненада приятно в новото дизи.  newsm62 Представям си как Мурат носи ананас и други разноцветни вкусотии на Джансуто в леглото, пък тя опнала едно дълго бедро и го пита нежно - грозде носиш ли ми Joy Joy Joy hahaha

# 466
И да не забравя – това е спешъл за именния ден на кучето на Алекс  Heart Eyes Laughing

Скрит текст:

А това е за именния ден на никнейма й Heart Eyes Laughing Да й е жив и здрав и да се шири нашироко и надалеко Hug Peace И все хубаво инфо да носи в темичката ни  smile3521

Скрит текст:

# 467
Момичета, празникът почти изтича затова бързам да кажа:
Честит празник на всички именници!  Hug
Да са ви живи, здрави, много щастливи и да ви правят щастливи!

Може да попроменим малко една позната песен:
"Всеки втори човек на света се нарича Александър, Александра, Алекс..."

И няколко усмивки на Мурат:
Hug

# 468
Ринка, наистина е популярно в последно време това име, но толкова синове и внуци с него в една тема показва може би още веднъж, че си имаме във вкуса и нагласите още нещо, по което си приличаме Heart Eyes Laughing Ами това на мен ми харесва Heart Eyes Laughing

Конушмата с кого била  Joy Joy hahaha hahaha

Лека да вие нощта и на него и на всички други  Hug Hug Hug Hug Peace

# 469

Представям си как Мурат носи ананас и други разноцветни вкусотии на Джансуто в леглото, пък тя опнала едно дълго бедро и го пита нежно - грозде носиш ли ми Joy Joy Joy hahaha

Не искам  и да си представям........но и това не е изключено да гледаме hahaha

Ще се наслаждаваме Мурат как носи подноса, от краката на горе Джансу няма
Joy Joy Joy

Хубава неделя!

# 470
# 471
# 472
# 473
Добро утро и от мен!  Hug

Ели, сревирала си ни рано-рано кафенцето!  Hug И аз ще добавя още едно - да има за всички.  Grinning Благодаря на теб и на екипа, който превежда Kayip, за новата серия!  Hug  bouquet

Ванина, честит имен ден на внука ти на патерица! Да е жив и здрав, да се радва на много обич и щастливо детство!  Hug  bouquet И аз съм изненадана колко много Алекс/Александровци имаме в темата - как така не сме го разбрали досега се чудя?  newsm78 Е, вече ще знаем.  Grinning

Пожелавам ви един чудесен и релаксиращ неделен ден!  Heart Eyes Hug

# 474
# 475
wavey wavey wavey wavey
Ле-ле, минах да почерпя, че внукът ми Алекс днес има имен ден
.....
Ей, тенкс и за инфото за Алиджан. Хубав мъж и явно харесван и от други. Пък може и той сам да си се харесва, че малко като „ нарцис“  ми се вижда.

Да е здрав Алекс  и още дълги години му се радвайте, а пък  като му дойде времето да отлети какво по-хубаво от това!

За Алиджан имам и аз подобно усещане, но не ми пречи да го харесвам .Очаквам ги с нетърпение  в дует с Аслъ,защото при Мълчаливците не се доближи до нея. Joy Joy Joy

Мелиса не зная коя е,не съм  я гледала ,но брака им наподобява тези от Холивуд .  Сключен за една нощ и сутринта изтрезняли ,,щастливите младоженци,, гледат недоумяващо халките Joy Joy Joy

Алекс ще си сипя и от твоето горещо кафе, защото денят ми е трудов и се очертава дълъг

# 476
Здравейте!  Hug
Приятна неделя, момичета!
Ако отделите време за четене VYK предлага книжка! Laughing

Ванина, Ели, музата ви е споходила в съботната вечер!  Peace Peace
Ели, благодаря за епизода на Kayip! Hug

Благодаря на екипа, който подготвя епизодите!  newsm51

Няколко кадъра с Аслъ от предаване за новия и проект

Тук има още:

http://s1076.photobucket.com/user/gamze_elif/library/?sort=3&page=1

# 477
# 478
# 479
Ето го и клипчето с репортажа за Хиджран - доста говорят, но няма как да си го преведа с гугъл  Joy

Bana Artik Hicran De Set Ziyareti / Kanal D Ana Haber

https://www.youtube.com/watch?v=Z2T61Tl7qNQ&feature=youtu.be

Verilen kararlar ile hayatı bambaşka bir yola giden bir kadın... Bana Artık Hicran De Eylül’de!

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 17:42 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт