Отговори
# 465

Аз съм навита за Авент за 50лв Joy Ако още не си пратила линка на някой , пращааааааай:)

http://olx.bg/55-lv-promo-tsena-avent-nova-pompa-avent-natural-pompa-i55287708

потребителя има и други нещица които са нови разгледай ги
Благодатя ти  bouquet

# 466
  • Елин Пелин
Здравейте,аз само да спомена, забравила съм, чакаме момченце, за да ми сложите щъркелче!!! Simple Smile

# 467
Здравейте в този слъънчев ден,хихи. newsm51
Да ви попитам,като влезем в 45-тия ден преди раждане вече със сиг. би трябвало Др. да ме праща на следене на тонове,както и още един път пълни изследвания,изобщо ако може да споделите какво следва от тук нататък,аз на 7.09 влизам в 45-тия...? Сиг. се чудите''защо не съм си питала др..'' ами защото на последната ЖК. така здраво ме претупа,прегелда беше точно 5 мин... и мн се нервирах и изобщо блокирах за всякакви въпроси..само каза,да отида на 10.09 да ми даде документите за хоспитализация... #2gunfire #2gunfire

Аз съм в 45-дневния от 26.8,вчера ми взеха последно микробиология,кръв и урина,дадоха ми обменната карта.Тоновете ми ги мериха още преди 2 седмици,т.е 33,а сега от началото на септември,т.е. от 36 седмица се ходи всяка седмица на консултация,би трябвало и тоновете да мерят всяка седмица.Аз вече започвам да си ходя при док.,при който ще раждам,иначе ЖК ми беше на друго място по здравната каса.Сега си плащам

За Вис Виталис да кажа и аз,че всички дрешки си ги купих от там,аз много ги харесвам,на добри цени са,а и ми се струват качествени

# 468
Момичета наясно ли сте как стои вапроса с дните болничен,които се дават на бащата при раждане?? Колко дни са и дали важи само за родители,които са сключили брак??

# 469
15 календарни дни е отпускът, без значение дали има брак - ползва се срещу представен акт за раждане на бебето в службата му.
 Ето и линк с подробности: http://pravatami.bg/tag/%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0 … D1%82%D0%B2%D0%BE

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 20:06 от plod4etata

# 470
15 календарни дни е отпускът, без значение дали има брак - ползва се срещу представен акт за раждане на бебето в службата му.
 Ето и линк с подробности: http://pravatami.bg/tag/%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0 … D1%82%D0%B2%D0%BE

Благодаря ти!  bouquet

# 471
Здравейте мамита  Hug
Аз днес също надминах себе си. Продължиж с чистенето (обзела ме е треска за чистота). Купих още нещица за бебчо. Абсорбаторче за нос. Подложка за повивалника, даже и и дрънкалки му взех.
За паренето при пишкане съм си взела от БГ - Неоренал. Той  е и за подуване, но досега не ми се е налагало да го ползвам.
Количка и аз съм си харесала от сайт, не от магазин, че тук от магазин са "малко" скъпички.  Laughing
Ето я
http://www.amazon.co.uk/dp/B00L8NNM80/ref=dra_a_cs_hp_hn_it_P140 … cc35f97aba2c9cbda

# 472
Аз бих искала да се включа малко извън темата, но просто ме заболя главата! Трябва да си купим бойлер, четох досега мнения и единственото, което стана, е да се объркам още повече  Cry

Можете ли да ми дадете някакъв съвет за марка?

# 473
Като една от най-добрите марки бойлери знам - Светлю Шишков.

# 474
Здравейте мамита  Hug
Аз днес също надминах себе си. Продължиж с чистенето (обзела ме е треска за чистота). Купих още нещица за бебчо. Абсорбаторче за нос. Подложка за повивалника, даже и и дрънкалки му взех.
За паренето при пишкане съм си взела от БГ - Неоренал. Той  е и за подуване, но досега не ми се е налагало да го ползвам.
Количка и аз съм си харесала от сайт, не от магазин, че тук от магазин са "малко" скъпички.  Laughing
Ето я
http://www.amazon.co.uk/dp/B00L8NNM80/ref=dra_a_cs_hp_hn_it_P140 … cc35f97aba2c9cbda

Много готина изглежда, а и цената е супер!

# 475
 kle0patra
Тук мога да кажа с две ръце за http://www.pazaruvaj.com/bojleri-c3622/diplomat/
Като бяхме в БГ сме ползвали Елдом и Теси, нооо добре, че брат ми е електротехник, та да поправя често.
Накрая попаднахме на Дипломат - № 1 за мен!

# 476
Аз по едно време в началото имах зелено течение някакво и почти някаква болка( не точно) като при цистит и ми взеха секрет и се оказа чист,но аз после отидох на частно в Майчин дом Варна...там си имам една докторка дето си й имам доверие,а и тя на място си изследва секрета след прегледа...та се оказа,че имах някаква Е-Коли...и си слагах глобули май Полижинакс бяха,..12 броя.... не съм ходила пак на гинекололгичен преглед,но от тогава нямам никакви оплаквания...имах и сърбеж и си мислех,че са гъби,че аз по 3-4 пъти в годината хвашам..много неприятно...сега мисля вдруги ден май каза АГ на ЖК щял да ми вземе секрет пък да видим тоя път какво ще покаже...аз му казах,че гъбясвам и викам  ,че  като имало гъби и се ражда нормално на бебето очите му залепвали и не знам си какво майка ми ми разправяше миналата година...а той ми вика ,че гъбите не били изобщо страшни, а Е-Коли...и там какво беше още...  newsm78 newsm78 newsm78
Бръсненето миналата година пробвах с огледало и не ми се получи!!! С напипване е всичко,сега отрано започна да ми пречи корема ( от около 2 месеца) и сега пак съм с напипване.. Simple Smile За кола маска не бих се навила точно там!  Blush

# 477
Здравейте мамита  Hug
Ето я

Доколкото виждам количката е същият модел като нашата,но в друг цвят.Обаче цената е по-висока освен ако не е с безплатна доставка .

# 478
  • Пловдив
Ние вчера купихме първата покупка на бебчо-шапчица и то от Вис Виталис. Да, ама то явно иска и други неща да му се купят, понеже не спира да  не доволства в корема. Два пъти се будя от ритник и накрая в 6часа като почна...е, не се спря. Имам чувството, че ще покаже някой крак през корема скоро. Като че ли с първото момченце не съм отнасяла такива ритници и то постоянно.

# 479
За обезкосмяването аз от повече от 2 години си ходя на козметик и сега продължавам, но изобщо не знам как бих се справяла сама, защото само като погледна надолу нищо не виждаммм  Shocked #Crazy  Mr. Green 

Сутринта поръчах от един сайт матрак, протектор и други по-дребни неща за бебчо  preggo
До сега имаме вече количка, поръчахме леглото, няколко дрешки, комплект шишета и поръчките ми от днес  Laughing
Вие до къде сте с покупките, аз някакси си мисля че бавно се движа с тях  ooooh!  Има ли някоя мама която ще остави таткото да пазарува всичко накрая, че ми е любопитно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт