Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 928
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Под Сините камъни
              Пепиту,ако не за друго,то поне заради Серкан си струва да гледа човек Черешките!Убавец отвсякъде!!Малко да изплакна очото,че то друго не ми остава на мен. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Абе хубав е,ама на моменти на обратен ми изглежда  Blush

# 616
  • София
Не знам колко от вас са гледали Мечтатели, но и там беше така. Мечти, представи, желания и рядко реалност. Аз лично намирах много общо м/у Мечтатели и Слънцата.
В черешките не е главен сценарист Хорзум той ще е в екипа временно пише сценария и на Her Sevda Bir Veda,  Аслъ Зенгин (Sadece Sen, Romantik Komedi, Romantik Komedi 2) е главния сценарист но и тя си пада по представите. Joy Joy Joy

Аз гледам сега Güllerin Savaşı - Много ми харесва сериалчето. Това което не ми харесва е сценаристките - тези на АФК, ако и тука работят така, ще имаме целувка м/у главните след най-малко 6-7 серии.

# 617
Добро  утро слънца и от мен ! Хубав и слънчев ден. !
Ели, Бабче, Пепи, Бу, Влади, Романтиче,Ирка.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
[/url]
и аз реших да погледна Черешките. Даже снощи ги гледах он-лайн. Не стават. Особено Серкан. Да спортен тип, но само това. Едже повече ми харесва. Но сценария е като е като шит с бели конци. Лоша имитация на Слънцата. Но друго няма. Загледах се и във войната на розите и там не ми хареса, особено. Просто скука. Ще чакам Дело на честа.

# 618
Сетих се още нещо. Миналата година преди да открия Слънцата се загледах в Надежда за обич и бях стигнала до 6 серия, толкова бяха преведени на руски. Не бях безкрайно очарована. Сега като споменахте, че Шокрю ще партнира на Керем се върнах да погледам специално играта му. Като визия и игра за мен е добър.   Много емоционален, експлозивен, богат на мимики и той . Малко преиграва на места. Донякъде ми напомня Енгин Акюрек в КВФ. Мое мнение, реших да го споделя.

# 619
# 620
Здравейте момичета.Хубав и приятен ден. Hug

# 621
# 622
Керем вече е свикнал да се мокри с студена вода.

# 623
Тази я слагам башка  Laughing Laughing

Добър ден ....  Sad

Само да кажа ,колко сме били наивни и колко добри актьори са Ханде и Керем  Cry

Не гледам нито един турски сериал в момента .....................

Изчезвам до после ...мой мили слънца  Hug Hug Hug Hug

# 624
  • В света на мечтите... ❤
Селям,селям  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

И аз да не остана по-назад  Mr. Green  да си кажа,че и аз още не съм захванала черешобера,чакам да му напишат книжката с ръководството на БГ,че на руски не ми е кеф  Grinning

И като се замисля  Thinking  всъщност не гледам в момента никакви сериали  Rolling Eyes  ни турски,ни Хамерикански,а уж следях един,на който му почна втория сезон,обаче нещо го занемарих,за сметка на четенето на книжки,което май си е по-добрия вариант за развлечение де  Wink

Ани приятно прекарване при бабчето  Hug Hug Hug
Сетих се за приказката,че ако успееш да убедиш баба си,че не си гладен,значи можеш да убедиш всеки във всичко  Joy

Сега да ви нагушкам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И да си продължа със закуската на обяд  Joy  и книжката  Heart Eyes

# 625
Пуууу,ама може ли пък да е толкова убав бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Ето и Хандеджик се чуди,как може да е толкова харизматично туй Киренце  Heart Eyes

# 627
Това го мернах днес, да помоля Лени, ако се появи, или друго момиче, което отбира от турски, да му хвърли един поглед и да ни го преведе или преразкаже поне  newsm78

http://www.medya365.com/magazin/kerem-bursin-yeni-dizisi-ile-hay … mdir-h244906.html

Гале  Hug Хелън  Hug Кате  Hug Дани  Hug

# 628
Ето и Хандеджик се чуди,как може да е толкова харизматично туй Киренце  Heart Eyes

Mr. Green Laughing

Дани  Hug И аз съм така като теб в момента  Peace

# 629
Може да не ги гледам,обаче специално да зарадвам малко тези,които ги гледат  Hug Flutter

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт