Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia, Bulgaria
Trohichka, напиши в изображения гугъл "врати крафтмастер". Сравнително евтин и нелош вариант с хиляди вариации на стругованите елементи.

# 46
Благодаря за отговора.

Пропуснах да посоча в поста си, че не желаем Крафт Мастър. Запозната съм с тях, масово се предлагат, но те са имитация на класическите врати, освен това наживо като ги пробваш, бих се изразила, че  "чукат на пласмаса", искам вратите да бъдат по-качествени.

# 47
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря за отговора.

Пропуснах да посоча в поста си, че не желаем Крафт Мастър. Запозната съм с тях, масово се предлагат, но те са имитация на класическите врати, освен това наживо като ги пробваш, бих се изразила, че  "чукат на пласмаса", искам вратите да бъдат по-качествени.

Ето моите, МДФ, боя мат, много съм доволна от фирмата.

Скрит текст:

# 48
дами готов съм с архитектурното заснемане . не съм отбелязал обаче кои от стените могат да се пробият или отстранят понеже не ми остана време и нямах налични инструменти да проверя коя стена каква е .  ето го заснемането - не са отбелязани и подпрозоречните брюстунги и височините и ширините на прозорците , но в момента всичко за което мисля е идеен проект за функционалност . стената между коридорчето наречено кухненски бокс и трапезарията е 12cm тухла която ще бъде отстранена докъдето е възможно - от горе до прозореца и от долната страна до коминните тела които не знам колко са дълги . кофтито е че има стоманобетонна греда над стената и тя ще виси около 30cm под тавана - там евентуално може да се сложат някакви осветителни тела . приемам всякакви предложения за разпределението на бъдещата трапезария и на срещуположната и която за сега е с неизяснено приложение . спалнята си ми е ясна като разпределение , така че нея не я коментирам общо взето Simple Smile благодаря на всички вас които ще се включите в преборването на огромния проблем с който се сблъсквам Simple Smile вярвам че ще ми помогнете понеже повечето от вас са направили по няколко ремонта , знаят някакви тънкости и биха посъветвали lame като мен .

# 49
Здравейте, имам интериорна дилема и ще съм благодарна, ако можете да помогнете.  Grinning

В процес на купуване на мебели сме за жилище, в което ще се нанесем през ноември. Където живеем, срокът за доставка и изпълнение е доста бавен и времето вече ни притиска да поръчаме поне базови неща като легло и диван. Иначе има риск да спим на надуваеми дюшеци седмици наред Simple Smile Т.е. обзавеждаме малко на сляпо.

Онзи ден харесахме бяла кожена гарнитура. Никога не съм харесвала кожени мебели, просто обаче тази беше изключително мека и удобна, потънахме в нея. Нямам идея с какво бих могла да я съчетая. Обичам топли, лъхащи на уют интериори. Това обаче никак не ми се връзва с кожен диван.  Tired

Моделът е почти същия, има минимална разлика с показания на снимката.

http://azray.com/wp-content/uploads/2014/07/living-room-genuine- … or-captivatin.jpg

Редактирам се: В хола ще трябва да има и трапезарна маса, кухнята е отделно помещение. Подът е светъл ламинат (не подлежи на промяна Tired). Размерът е между 25 и 30 кв.м. От помещението се излиза и в градина.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 23:41 от Имате поща

# 50
  • USA
Онзи ден харесахме бяла кожена гарнитура. Никога не съм харесвала кожени мебели, просто обаче тази беше изключително мека и удобна, потънахме в нея. Нямам идея с какво бих могла да я съчетая. Обичам топли, лъхащи на уют интериори. Това обаче никак не ми се връзва с кожен диван.  

Редактирам се: В хола ще трябва да има и трапезарна маса

Имате поща, и аз така харесах бял кожен диван и завъртях всичко покрай него. Мислех да взема и по-малкия диван в бяло, но ми се стори прекалено и взех черен. Но си права, че е трудно да се получи топъл интериор с бяла кожа, освен не знам, ако стените не направиш в топли цветове или килим, може би? Аз не съм търсила такъв ефект (тук без друго е все топло), харесвам сивото за стени. Масите ми за хранене са стъклени с кожени столове, бели и черни.

# 51
  • Майничка
Защо пък излъчването с бял кожен диван непременно да е студено?

Ето, например, някои идеи:

# 52
  • При елфите ...
Чудя се... има ли някаква зависимост между цветовете, за да изглежда всичко по-добре и да изпъкват мебелите?!? Какъв цвят трябва да е подът на спалня, чийто цвят стени са бели, а мебелите черни?  newsm78

# 53
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чудя се... има ли някаква зависимост между цветовете, за да изглежда всичко по-добре и да изпъкват мебелите?!? Какъв цвят трябва да е подът на спалня, чийто цвят стени са бели, а мебелите черни?  newsm78

Вариант е хубав дървен под или цветен килим.

# 54
  • При елфите ...

Вариант е хубав дървен под или цветен килим.

Благодаря ти gadamer!   bouquet По всяка вероятност подът ще е с ламинат... та светъл ли да е или тъмен ли да е ламината, това не мога да реша! Бели стени - светъл ламинат - черни мебели или бели стени - тъмен ламинат - черни мебели???  newsm78

# 55
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен ламинат дъб или орех ще стои добре. Важно е да е топла гама, защото бялото и черното са по-студени.

# 56
Това ми хареса днес!
 Crazy

# 57
Здравейте мили хора ,

Имам питане ,търся съвет за вътрешен дизайн затова влязох тук.Ако има отделна тема нека някой ме насочи,нямам нерви да търся,ремонт правим и съм на ръба.Обърнах се към един специалист  вътрешен дизайн, който за апартамент 85 кв, иска 6000 лв.Е не ,нямам толкова, предпочитам да ги дам за диван с гъши пух примерно.Ако някой може да помогне отворена съм за съвети.Проблема е следния.Коридор широк 1.50 дълъг около 5 м.ако се направи с гранитогрес цвят графит(уникално красив) и черен огледален опънат таван ще се затвори ли много?Стените ще са светли.Вратите са тъмно дърво.Да кажа ,че на тавана ще се сложи силно осветление и разчитам да осветява много добре пода.Материала е скъп и се чака месец,да не го взема и после да  си го бия в главата  smile3511.Помагайте хора

# 58
Каза ми розово, златно и черно в декадентски интериор. Приятелката ми обича изкуството, театъра, музиката, книгите, старите филми и великите режисьори. Дайте ми идеи за подобен интериор в тези цветове (розовото в заданието ме изуми, защото нея не съм я виждала с нещо розово никога, предполагам, че не става дума за бебешко розово, а някакъв по-мръсен нюанс  Rolling Eyes).

Това изглежда като нейната спалня

И нещо по-лудичко в синьо.

# 59
  • Отвъд алеята зад шкафа
Каза ми розово, златно и черно в декадентски интериор. Приятелката ми обича изкуството, театъра, музиката, книгите, старите филми и великите режисьори. Дайте ми идеи за подобен интериор в тези цветове (розовото в заданието ме изуми, защото нея не съм я виждала с нещо розово никога, предполагам, че не става дума за бебешко розово, а някакъв по-мръсен нюанс  Rolling Eyes).

Това изглежда като нейната спалня

И нещо по-лудичко в синьо.

Оу, страхотна спалня, ще й я пусна веднага. Леглото е точно в десетката, подобно нещо ми описа, че иска - тапицирана голяма табла.

Аз бързам да се похваля, че днес ми монтираха почти всички осветителни тела, направо са страхотни, как така съм ги избрала, явно съм много добра  Joy Утре ще поставят ключовете. С тях изборът беше много труден, поради това, че са страшно много, на различни цветове стени, с различни панели, вътрешни части....изобщо висша математика. А колко платихме накрая, не ми се говори  ooooh!

kabo6ar за мен лично черният таван ще е проблем в помещение, в което няма прозорци. Разглеждах интериори с черни тавани  и бели стени, изглеждат добре, но навсякъде имаше доста големи прозорци, тип френски. Била съм в едно заведение, където в тоалетните всичко е в черно и въпреки осветлението вътре се чувствам като сляп плъх, губят ми се детайлите, напрягам очи. Изобщо черен таван ми действа клаустрофобично. Евентуално ако се сложи някакво скрито осветление да очертае горе тавана  newsm78 И бели стени. Мебели ще има ли?

Общи условия

Активация на акаунт