Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 737
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
Нарче този път не съм  Blush Освен, ако не си мама на двама, за които не си споделила тук  Hug

А някой няма ли да каже, че ще подарява на леля  newsm03

# 601
Аз си казах , че не съм наблюдателна  Joy  Оххххх отивам да се поопъна малко ( как прозвуча  Laughing) с книжката на Нели , гризе ме отвътре да започна и нея . Хайде девойки злАТНИ , ЛЕКА ВИ НОЩ ДА СПИТЕ В КОШ , ИЛИ НА БАРПЛОТ , СПОРЕД ЖЕЛАНИЯТА ВИ . !  Laughing

Цунки и до утре сабалян  Laughing Леле как започнах да говоря  Joy Ама ний в нашо село тъй си гукаме  Laughing

лекинкаааа  Hug

# 602
А леле майко, аз докато скалъпя едно писмо на електронната поща, вие две страници изписахте, оууу, другарчетааа! Rolling Eyes
Чакайте сега да ви се похваля значи, офтопично, че са ме пуснали от издателството да върша една неспецифична за мен дейност, дето я правя за първи път в живота си и много-много се вълнувам: извървявам крачка по крачка процеса по договарянето и купуването на права за една книга на автор, който ужасно харесвам и която книга (и целия цикъл де) после ще превеждам пак аз... та сега сме на етап пазарене hahaha за въпросните права и точно този опит на краставичар краставици да, ъъъ, продавам, скалъпвах (е, по-скоро от краставичар по-евтино краставици да купувам, ако трябва да съм буквална).
Скрит текст:
Ама наистина много се вълнувам, едно щото никога не ми се е случвало да виждам реално в действие как става това с купуването на правата (все пак обикновено съм в другия край на процеса, зад книжката) и второ, защото ще ми бъде ужасно приятно да работя тази и следващите книги на въпросния автор и много ще се израдвам, ако ги вземем.
Естествено за фантастика става дума.

# 603
  • ГОре на черешата...
Камиче, стискам палци, звучи вълнуващо Peace!

# 604
Камиче, поздравления, надявам се да ни държиш в течение   bouquet

# 605
  • Пловдив
Това човек докато се погриже за къщата си и сте изписали света  ooooh! Пишете по-бавно  Laughing
Точччч, и аз съм леля  smile3534 пък и тук едно пораснало дете се намира покрай мен всеки ден  hahaha и котки си гледам...така че моето другарче има как да ми подскаже  smile3521 ама май неще  Whistling

Хайде лека нощ от мен, Нара не прекалявай с цветните сънища, барплотове, Ю и т.н.  Wink

# 606
  • София
Едит: Е, стига де - 2 нови отговора - пишете като за световно...
Ти - 2, аз като отворих и видях 57 - припаднАх  #Crazy
Ама прочетох всиииииичко!

Вени, с това твое "ляво" и "другото ляво", да ти се чуди човек как кола караш  hahaha
И аз съм зациклила като теб с четенето ... и то ПАК с твоя книга  #Puppy dog
"Сянката на чинара" ми се опъва, а тя е и една дебелааааа... Отчитам факта, че съм доста заета напоследък и ще чакам по-добри времена (след две седмици, примерно), да ми се причете отново.

Ау, Камиче, колко интересно звучи твоята работа!
Стискам палци всичко да се получи по най-добрия начин! И да не пропуснеш да се поФалиш после и да кажеш кой е авторът.

Утре отивам да си взема колата от сервиза и за целта не трябва да се успивам.
Затова няма да пиша много, щото повече четох, но ще ви пожелая Лека нощ и до утре  Hug

# 607
  • USA, Steak State
Ех, тук кипи едно забавление... а на мен ми иде да... Изчезвам, да не ви сгорча и на вас.

# 608
  • Ямбол
Не си, щото малко Несбьо си чела!  Ама ха! Порицана си пред строя Naughty
Имаше едно време таквоз  нЯщо - "порицание пред строя"   Joy

Hug
Точно по тази причина съм включила в списъка си Несбьо  Grinning
Камиче, много вълнуващо  Heart Eyes

# 609
Камиче браво и успех! Чакаме развитие  Hug

Вдовичке що така?  spoko

# 610
Камиче-ужасно интересно! Ще разказваш!  Peace
Момичета,ще липсвам десетина дни.
Ако мога,ще ви хвърлям по едно око!  Wink
Прегръщам ви!  Hug

# 611
Добро утро , девойки  Hug Наспахте ли се ?  Whistling

Камиче , наистина много интересна работа си имаш , ще чакаме още новини от теб  Hug

Нези , ще се потретя сигурно , ама пак ти пожелавам приятна почивка  Hug

Аз отлитам , отивам на чичо дофтор .

На всички ни желая , хубав и усмихнат ден.  bouquet  После ще се включа от работа  Whistling

# 612
ДУ момичета  Hug

ЧРД Девичка, да си жива и здрава, пожелавам ти само положителни емоции и много щастие и късмет   bouquet

# 613
От мен пък лека нощ  smile3524

Нарче успех при доФтора  Peace  hug

Нези хубаво изкарване  Hug

Девичка честит рожден ден   bouquet

Като дремна ще ви проверя  bowuu

# 614
  • София

Дев,да си жива и здрава!Всичко да бъде по мед и масло!Да си все така мила,отзивчива и прекрасна!Много любов в семейството и професионални успехи.
Едвам ви изчетох.59 непрочетени.
Камиче,успех!Всичко да е наред.Много вълнуваща работа имаш.
Нарче,стискам палци!
Нези,весело изкарване и приятни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт