Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 739
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
  • София
...
"Мама на двама" - аз имам и заек и му викам "сине, сине". Брои ли се?
...

hahaha hahaha

Миж, ти, май си пропуснала жокера, който дадох  hahaha hahaha

# 556
  • София
...
"Мама на двама" - аз имам и заек и му викам "сине, сине". Брои ли се?
...

hahaha hahaha

Миж, ти, май си пропуснала жокера, който дадох  hahaha hahaha

Хъм, вярно ли?  Thinking
Връщам се веднага да чета  Mr. Green

П.П. И ти не си ми другарче  Laughing

# 557
Не, Кости, нашата Наричка си е това...  Simple Smile
А по третата ти точка не съм съгласна - Нара нищо не налага, просто предлага да се обсъдят правилата след играта и няма нищо лошо в това  Hug

Аз този път нямам заподозрено другарче , може би защото не следя , а пък и да следя не съм от детективските героини ...

Не си, щото малко Несбьо си чела!  Ама ха! Порицана си пред строя Naughty
Имаше едно време таквоз  нЯщо - "порицание пред строя"   Joy

Hug

Ох Несбъо , Несбъо , как те любя и тача вече  Joy  Ама наистина все не познавам , така че сега моето другарче е заобиолено от тъъъъъмнааааа мъгла и една мистериозност витае около него  Joy  

Важно е настроение да има в темата , не да се натоварваме  Hug  Аз си пия кафенцето и си релаксирам , гръмна ми полюлея в спалнята та си стоя сега на лаптопа и ви се радвам на предположенията и догадките . Аз не съм мама ни на двама , ни на един , ама съм Кака на Аричка . Някой да подарява на някоя кака ?  Whistling Joy

# 558
  • София
Идвам да протестирам за географските жокери  Crossing Arms! Аз не знам кое ми е ляво и кое дясно (винаги посягам с ръката, с която пиша, за да се ориентирам  Embarassed), а вие тука ми разправяте, че пращате на изток, на запад, на не знам си къде... Ми има неориентирани, бре, с какво да си посегна, за да разбера кой ми е другарче, ммммммм????? Joy

# 559
Още нещо се сетих . Дали няма Ю да дойде в България да го попипаме и да му се порадваме отблизо , малко да си оплакнем очите , по снимките арен ми се струва , хмммм , ох Ю само елаааааа  Joy  Мина 9 часа май и към барплота взех да поглеждам вече  Joy

# 560
  • ГОре на черешата...
следващите 10 дни съм в търново. чакайте пост от мариета от типа "и тогава някой ме попита, извинете, вие да сте случайно мариета от форума?"  Wink

Ох, ох, ох, колко ще е хубаво!!! Ще ти оставя телефон на ЛС, дано успеем да се видим.

Е моето другарче е мама на двама и под двама имам предвид рожби Simple Smile Съжалявам, но зайчета и мъже не се броят  smile3534 newsm62

Ако има нова кухня и живее на запад от теб, то другарчето ти е или Нели, или Мариета  Naughty
Имах 6 по логика в университета, дойде време да си използвам знанията .... ако след толкова години са останали някакви ...хахах... Joy hahaha

Моето другарче не пише. Не се вълнува много-много ....  Rolling Eyes

Може и да има нова кухня, а може и да няма   search gydi

Аз съм, аз съм, никой да не се бута напред, моля bowuu!

Първо - на запад от Точица съм, второ - мама на двама съм /Нелчо има и дъщеря, така че не се брои, по подразбиране са две момчета, а и тази титла ми стои в профила вече 7 години/. А, и тъй като виждам, че до този момент няма приложен снимков матр*иял, нито шампанЦко гърмя за освещаването на бар-плота Whistling, значи класната изобще не може да ме изпревари с куФнята. И ако още се забави си знам, че ще пропущя, щото там, дето сме се запътили я има нет, я няма, обаче има басейнннн Party...
И мрън - как можа пък баш сега да се развали времето значи, то едно изкачване на Мусала ще направим...по-добре котки за сняг да си вземем Crossing Arms...

Другарче мое мило, много ти се извинявам отсега, но ще се наложи да почакаш - много ми се иска да те зарадвам съвсем скоро, но с това пътуване, с първокласните ми страсти дали ще успея Rolling Eyes...но ти си ми добричко, стихотворението за теб от Читанката за 3 клас ми е най-най-любимото от всички Wink Grinning Heart Eyes, така че ще ме разбереш...

Едит: Е, стига де - 2 нови отговора - пишете като за световно...

# 561
  • на североизток от Рая

Важно е настроение да има в темата , не да се натоварваме  Hug  

Peace Hug Hug

Ние нямаме вода. За пореден път като вали, спира водата. Почти задължително е това. Идва ми да взема сапуна и да застана под някой улук.  Joy

# 562
О-о, другарчеееее Laughing, аз пък днес като си щъках по центъра и си намерих... бухалчета.
И не само бухалчета, ми и други разни животинки.
(тук дебело подсказвам, че ако някоя девойка или не-девойка има нужда от обухляне, омечкосване, огълъбяване и прочие, утре ще щракна някоя и друга снимка и ще взема координатЪ за желаещи девойки начи, щот си поръчах един... не-бухал... и утре ще ходя да го сплатя към книжката и египетските неща за другарчето).
Та, другарчеееее Hug, утре ми казаха да ти чакам книжкатааааа, така че ще ходя в пощата... и тия дни ще имаш Поща, другарче. Аз малко ще пътувам, та може да не видя веднага, обаче а си посмяло да си отвориш пакетчето, другарче, ще се караме, ясно?? На 15-ти септември се отваря пакетчето, да знаеш. Иначе на пирамидката ще й падне връхчето. Rolling Eyes
 Hug

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:53 от Камиче

# 563
  • на североизток от Рая
 Ох, тоз последния пост сякаш е за мен предназначен.  doh

# 564

Важно е настроение да има в темата , не да се натоварваме  Hug  

Peace Hug Hug

Ние нямаме вода. За пореден път като вали, спира водата. Почти задължително е това. Идва ми да взема сапуна и да застана под някой улук.  Joy

Ако съм на теб , Нели , веднага връчвам сапунЯ на мъжо и да ми търга гърба като теляк  Whistling Ама че ще е романитчко , е , и утре ще сте хит по вестниците  Laughing  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:57 от nara86

# 565
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Скрит текст:
То аз да му падна, сапуна ще го хвърли.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy  Ахахахахаххаха , ако знаеш в какъв смях изпаднах , не е истина, ей това е приказка вече , да падат дрехи ....и сапуни  Joy Joy

# 567
Не бе, Нелче, не е за теб, ако беше за тебе, щяха да се споменават калинки, нали?? Hug

# 568
  • на североизток от Рая
Не бе, Нелче, не е за теб, ако беше за тебе, щяха да се споменават калинки, нали?? Hug

Уф, да, бе... Confused Чак удвоих поста ти от тегаво чувство.  ooooh!

Нара, цвилиш си сама, а?!  hahaha

# 569
Вени, ако стоиш достатъчно дълго време на вън ще хванеш мъх от някоя страна. Така поне ще знаеш къде е север и къде - юг. После ще мислим къде са изток и запад  newsm47

Нарче не ми говори за барплотове, на работа съм  Crossing Arms

Мариетка не съм писала пола на децата, че по-лесно ще ме разпознаете. Стой си тихо и не ме издавай повече  smile3534

Нели отиде да се къпи под балкона ли?

Тук цял ден беше супер жега, към 19-20ч бяха едни светкавици едно чудо, намокри малко и сега не се диша съвсем  Crossing Arms

Камиче няма да отварям преди 15ти, обещавам  Outta Joint

Скрит текст:
Скрит текст:

Joy  Joy  Joy  Ахахахахаххаха , ако знаеш в какъв смях изпаднах , не е истина, ей това е приказка вече , да падат дрехи ....и сапуни  Joy Joy
newsm62

Главната ми заподозряна я няма много тук. Ама си чакам. Хич не съм нервна по принцип  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт