Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая
Добре де отпада идеята , няма да споменавам повече  Hug 

Не е лоша идеята, че да отпадне. Не бъди толкова крайна, Нара. Просто повечето си нареждат сега ангажиментите. Все пак беше отпускарски сезон. Не пречи да се изчака малко.

Не се огорчавай!  Hug Hug Hug

# 91
  • София
Уф, момичета, сега чух по новините, че Валери Петров е приет в болница с тежък мозъчен инсулт...  Sad Прогнозите никак не били добри, пред вид възрастта му... Много мъчно ми стана...  Cry

# 92
  • Пловдив
За Катеринка имах предвид  Peace Лу и аз я засичам тук-там, та не я мисля /добре е  Simple Smile/.

Вени, ти беше моето Коледно другарче, като се знае, че официално участвах само в коледната и осмомартенската игра.

Повече на вас нищо няма да подсказвам  Naughty ама може ли всички да имате кристални топки и да ме разконспирирате, относно корицата  Whistling

Нара, аз съм свободна за срещата /щом няма да е на 10.10 мама има р.д./, май голямата среща ще е между нас   hahaha Сериозно, не се шегувам може да спретнем нещо, пък току-виж и някой друг дойде...

И аз щях да пиша за Валери Петров...чух преди малко по новините...

Кличко се е отказал от мача с Кубрат Пулев  #2gunfire

# 93
  • ГОре на черешата...
Нели, Кости, благодаря за поздравите за нашия рожденик  bouquet! Съвсем в края на деня, но все пак ще успея да ви почерпя за 7-мия рожден ден на Андриан:

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 18:37 от mari_eta

# 94
  • София
Ееее, страхотни!!!  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Да ти е жив и здрав рожденикът, Мариетка, и много радости да ви носи!  Heart Eyes
А тортата с тези духчета е уникална!!!!  Crazy

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 23:17 от mijjjka

# 95
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Миж Hug! Този Скуби Ду на пъпа ни поникна на всички вкъщи, и над 150 чипа с него е събрал, та нямаше начин да е друга торта...

# 96
  • ГОре на черешата...
МижHug

# 97
  • София
Мариетка!!!  Heart Eyes  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 23:18 от mijjjka

# 98
  • На планетата Земя
Мариетко, честит да е рожденикът ти! Желая му много здраве и щастие! Прекрасна торта.

Миж, предполагам, че означава, че дори в моменти на голяма мъка и болка не трябва да губим надежда. Така, какво и пред буря небето е най-тъмно, а после отново грейва слънцето.  Hug

Момичета, днес четох мъничко, но не ми остава време да пиша, на работа съм днес и утре, а в сряда заминаваме за Полша, така че гледам да си свърша всичко.

Имам проблем с измислянето на още две книги. Надявам се утре да ми дойде музата и да пусна списъчето.

# 99

Каква невероятна торта, Мариета, прекрасна!  Tada
Много сте хубави, да сте живи и здрави цялото семейство и особено рожденикът!

# 100
  • Пловдив
mari_eta да е жив и здрав синът ти, тортата няма нужда от коментар - поредния шедьовър  Peace

Относно подписът ти  Hug възхищавам се на хора като теб!

# 101
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug! Карате ме да се чувствам на седмото небе!

# 102
Мариетка,както са казали момичетата-поредния шедьовър!  Heart Eyes
Страхотни сте-да сте живи и здрави! Много щастие да ти даряват мъжете ти!  Hug
А ти,измисли начин как да пращаш торти към София!  Wink
Хубав ден на всички,аз отивам след малко на работа.  Whistling
Вени,стой повечко под чадъра !  Mr. Green

# 103
Добро утро   Hug 

Ехааа прекрасна торта си спретнала , Мариетка , да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва   Hug Златни ръце имаш  Hug

Нели , ще изчакаме , то вярно ,че има още доста време до срещата , ако има такава де .  Wink Hug

Деси , викаш и двете може да направим среща , ми че то не пречи  Laughing Hug Важното е разнообразие да има и да се видим  Hug

Хубав ден на всички ни!  Hug

# 104
  • на североизток от Рая
Добро утро!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт