Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А моето другарче от осмомартенската ни игра, май вече не пише в темата  newsm78
Деска, аз кога ти бях другарче  Blush Hug?

Ей, хора, размазах се от мързел! Днес времето е лошо - сутринта валя, а после задуха силно и плаж нямаше. От събота до днес сигурно съм качила някое килце, защото само ям и се излежавам  ooooh!. Предполагам, че ще се прибирам търкаляйки се към София  Mr. Green.

# 76
Вени,ти да се търкаляш-абсурд!  А ако все пак стане,искам да го видя.  Wink

# 77
  • София
Прибрахме се в София, която си е на мястото и непроменена  Confused Вече морето ми се струва далечно ..  Confused
Оправих "морските" багажи, утре сутрин ще стягам планинските ooooh!  Laughing Laughing Laughing

Вие как сте? Нещо е пусто днес в темата...

Венка, при вас не се ли оправи към обяд времето?  Rolling Eyes При нас сутринта беше лошо, но после биваше, та не пропуснах и днес плажа  Mr. Green Е, лекинко беше студено, но ставаше  Wink

Десиии, обзалагам се, че книгата, която те е привлякла от списъка на Рейнчето е Самира!  Grinning
Греша ли?  Wink Wink Wink

# 78
  • София
Вени,ти да се търкаляш-абсурд!  А ако все пак стане,искам да го видя.  Wink
Ще ти звънна на 30-ти да ме чакаш на входа на София  hahaha Hug.

Миж, следобяд спря да вали, но много духаше. Всъщност аз имах нужда от почивен ден, че нали изгорях, та ми дойде добре.

# 79
Цоп , как сте , девойки  Hug

И аз залагам като Мижче , че Деси е заплюла "Самира"  Wink

Вени , ти взе ли си мазило да се мажеш ?  Hug

Момичета, нищо не споменавате за голяма среща , искате ли да е към 15 - 20 октомври ? Гледали ли сте за хотелчета ?
И от сега ако може ориентировъчно да се преброим кои ще сме , за да може да вземем да звъним тук и таме , искате ли ?

Може да е на 11.10 - събота  или на 18.10 - пак събота ?

Или казвайте други идеи ако имате  Hug  За друго време да е

# 80
  • София
Ей, забравих да ви благодаря за съветите на всички  Hug!

Нарче, още онзи ден взех едно мазило за след слънце и сега съм горе долу по-добре. Това, което ти споменаваше онзи ден е Пантенол! Съжалявам, че и аз самата не се сетих за него, наистина е много добро.

Момичета, принципно, ако имам време ще дойда с удоволствие на срещата. Просто очакваме да имаме повече работа след септември и не смея да поемам ангажименти твърдо, защото всичко се случва.

# 81
Точно така,  Вени , Пантенол се казваше , много е ефикасно ,  но важното е че и другото е помогнало  Hug

# 82
  • София
Честно казано и аз не съм на 100% сигурна за Голямата среща  Rolling Eyes
Колкото и да ми се иска да дойда, през есента ми се очертават няколко неща, които /дано да могат да бъдат съчетани със срещата!/ не съм на 100% сигурна, че ще мога да ги съчетая  Rolling Eyes
По всяка вероятност ще мога да кажа в последния момент дали ще мога да дойда т.е. да кажем в последната седмица - десетина дни преди срещата ...
Права е Нели като беше казала, че ще е сложничко... сега като пообмислих нещата, които ми предстоят, права е ...

# 83
Аз съм на линия само лятото, та отсега си казвам, че отпадам  Confused

# 84
  • на североизток от Рая

А моето другарче от осмомартенската ни игра, май вече не пише в темата  newsm78

Деси, Лу или Катеринка, кое другарче имаш предвид? На едното си пратила, от другото си получила. Но което ида е, не пишат вече тук. Лу я виждам в Красива мама, но Катето май не съм я засичала никъде.
 А за книга за Рейн, погледнах кориците и също мисля, че си харесала корицата на "Самира".  Simple Smile

Мижжж
, приятна отмора на другата почивка!  Hug Събирай сили.

Вени, яж и  не мисли за килата. Дай на душата си каквото иска.  Hug

И аз се виждам, че имам килограми в излишък, чувствам, че ми пречат. Но сега като ме завърти колелото, забравям яла ли съм през деня, или не.

Тук наистина е неестествено пусто...Не ми харесва така.  Sad

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 21:44 от neli mar4

# 85
Аз исках да споделя опит от една друга тема -пишем в нея и се познаваме от пет години. От три години говорим за такава среща и едва тази успяхме да я осъществим ,и то не всички. Сложно е-ангажименти,семейства,деца,път,финансии и т.н. Аз също нищо не мога да кажа-зависи от толкова много неща...

# 86
Привет!
Да се намърдам бързо, че много ми се спи  Tired Аз, ако не бъркам точно около 11ти Октомври съм в отпуск, което означава, че съм на линия. Само едно нещо може да ме откаже да дойда, но за него информация ще имам другият месец по някое време  newsm78 Трябва да си видя графика с отпуските  Mr. Green
Отивам да си полегна вече

# 87
  • на североизток от Рая
Скрит текст:
Честно казано и аз не съм на 100% сигурна за Голямата среща  Rolling Eyes
Колкото и да ми се иска да дойда, през есента ми се очертават няколко неща, които /дано да могат да бъдат съчетани със срещата!/ не съм на 100% сигурна, че ще мога да ги съчетая  Rolling Eyes
По всяка вероятност ще мога да кажа в последния момент дали ще мога да дойда т.е. да кажем в последната седмица - десетина дни преди срещата ...
Права е Нели като беше казала, че ще е сложничко... сега като пообмислих нещата, които ми предстоят, права е ...

Усетих, че това мое изказване не се хареса тогава, но ето че като поотминаха емоциите от срещата и като помислихте трезво, излизат други виждания. Аз лично отсега не мога да кажа нито да, нито не. Просто при нас все още не се знаят служебните ангажименти. Ако работя по проект, ще е през почивните дни. Но и това не е сигурно. Обаче не се наемам с прогнози толкова отдалече. Нещата не ми го позволяват, надявам се, че не съм била разбрана погрешно.  Peace

Скрит текст:
Рожденичка съм през октомври, дъщеря ми също. Това никак не е маловажно. Макар че мога да си направя подарък с тази среща.  Simple Smile

# 88
 newsm03
При първа възможност винаги надниквам тук. Естествено! Да ви видя как сте, кой, къде, с кого прекарва почивните си дни или предсватбени приготовления.

Честит рожден ден на Андриан!!! Да е жив и здрав и да кара родителите си да се гордеят с него!
А мама няма ли да почерпи с някоя тортичка Flutter
Само да спомена, че ми остана една свободна щерка Wink

# 89
Може би и вие сте прави . Всеки си има негова си работа за вършене  Whistling Добре де отпада идеята , няма да споменавам повече  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт