Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 734
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
  • Сред лисици
Благодаря ви за положителната енергия!
Обичам ви всички! Hug

# 61
  • Пловдив
Авлига, нещата си потръгват  Wink

Момичета, харесах мястото, където може да се състои Голямата среща  Mr. Green

# 62
Деси, виждам ни насядали сутринта навън, вътре, около водичката с книжка в ръка и кафенце  Laughing Heart Eyes

# 63
  • Benelux / Varna
Записвам се само, нещо не ми се пише.  Hug на всички!

# 64
  • Пловдив

''Всички пътища водят на едно и също място. Но ти избери твоя и върви по него до края - не се опитвай да изминеш всички пътища.'' - Паулу Коелю ''Мактуб''

Прекрасна нова седмица на всички, нека бъде ненатоварена и спокойна, на почиващите прекрасни слънчеви дни и много усмивки  Hug

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 07:48 от Десиссслава

# 65
Хубава седмица на всички!

Авлига, успокоих се като те прочетох   Hug

# 66
  • София
Успешна седмица на всички!
Авлига,много се радвам,че нещата са както трябва да бъдат. Hug
Започва последната седмица от моята отпуска.
Безкрайни благодарности на всички,които ми дадохте толкова ценни съвети за моите цветенца.
Всичко си записах Hug

# 67
  • на североизток от Рая
 Добро утро и да ви кажа, че ви обичам, силно и истински!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нека седмицата ви да е прекрасна, да се порадваме на последните летни дни.

Авлига, много ми  е хубаво, че звучиш добре. Искам да си много щастлива, желая ти го, пращам от своята енергия, която е много, много положителна!  Hug

Деси
, стига с тези картинки, бе, не мога да се съсредоточа в моите неща, а гледам къщичката и ми замириса на борова гора, на планински чай, ех....Такива емоции могат да се съберат на едно такова прекрасно място.  Party А бухалчето ти е много тематично.  Simple Smile

Записвам се само, нещо не ми се пише.  Hug на всички!

Що така, Зори?! Уморена ли си?  Hug

Помните ли кога е сватбата на Лофчето? Знам само, че е през септември, но в края ли, или в началото на месеца. Не се включва тя, сигурно е под пара с подготовката.

Слив, наслаждавй се на последните отпускарски дни. Шоуто предстои.  Crazy

# 68
  • София
Добро утро   bouquet
И моята последна седмица от отпуската започна  Grinning
Времето в Поморие е облачно, валя и не става за плаж ... Жалко, защото ни е последен ден...Към обяд стягаме багажа за наобратно...
От утре преминаваме на вариант "басейни"  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

# 69
Добро утро и от мен  Hug

Пожелавам една спокойна седмица на всички работещи и почиващи  Hug
Тук сутринта преваля и е хладничко , мирише ми на есен  Whistling

# 70
Ехоо здравейте мили момичета, липсвахте ми да знаете  Hug

Гледам включвам се в темата точно когато Нели се е сетила за мен  Crazy Сватбата ще е в края на септември (27.09), а подготовката хич я няма успяхме само поканите да раздадем. Още живеем при родителите на ММ, че нашата къщичка все още не е готова и се надявам до 2-3 седмици да влезем. За играта още не съм решила дали ще се включа, ако може някой да ми каже какви са сроковете, че се изпуснала 1-2 теми  Embarassed

# 71
  • В Балкана
Ауууууу, чак сега видях корицата - чудесна е!!  Crazy  Crazy

Готова съм със списъка.  Flutter

1. „Самира“ - Боримир Дончев
2. „Изходът“ – Владимир Зарев
3. „На друг език“ - Красимира Зафирова
4. „Град на демони и богове“ - Марияна Фъркова
5. „Градината на Всевишния“ - Светослав Цветков

Не са подреждани по желание.

Скрит текст:

Десиииии, чудно местенце!!
Аз си търся място на което ми се живее ... и тук ми се приживя.  Party

# 72
  • на североизток от Рая
 Мариета не минава да ни почерпи, но аз и в тази тема да й честитя рожденика.  Simple Smile

Да е здрав Андриан и да наследи от теб всичко, което носиш в богатата си душа! Благословени деца имаш, МариеткоHug

# 73
  • на североизток от Рая
Лофче, наистина се сещам за теб, но едва днес писах. Имате време за приготовленията, не се притеснявай. Изведнъж ще се нареди всичко, има момент на застой. И аз отлагах подготвянето на първия учебен ден, но тези дни такава емоция ме е обхванала, че почти само за това говоря, вадя тук разни неща от шкафовете, от архива в главата, ровя в нета,  обсъждам с мъжа ми и  Десито...Искам хубав да е първият ден на децата ми, те ще са моето семейство цели 4 години. Дано от първия ден да ми повярват, защото искам най-доброто за тях, искам да ги привлека в училище,  а не да идват изплашени и притеснени от сутринта. Гледам вас да не ви ангажирам със себе си, но и тук доста се изпускам и може да досадя.

Лофче, до края на тази седмица е срокът за пускане на списък. После ще тегля жребия. А изпращането го поотлагаме за предпоследната на септември /май/. Това така и не го уточнихме. Включи се, още една емоция няма да ти бъде излишна.  Simple Smile Hug

Рейн, отново си с интересен списък. Преди малко довърших една историческа книга, от бг писател - "Отмъщението", Никола Статков. Държи ме за гърлото краят на книгата, поразплаках се, не очаквах това. Прочети я, ако искаш, мисля, че ще ти допадне.  Peace

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 18:13 от neli mar4

# 74
  • Пловдив
Rain*, ако ти си моето другарче знам коя книга ще ти купя...не, нищо не съм чела от твоя списък, просто една корица ме привлече  Laughing

А моето другарче от осмомартенската ни игра, май вече не пише в темата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт