Есенното настроение ще бъде с книжно вдъхновение!

• 22 739
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Девичка, ЧРД и от мен! Да си жива и здрава, и да имаш много поводи за усмивки!  Hug nbirthday

Нези, приятна почивка и от мен! Да си изкарате супер! Hug  

Наре, стиснати палчета всичко да мине добре при доктора!  Hug

Мижжж, много интересен живота на този Ю, все извън коловозите се движи (кефи ме!), и аз съм заинтригувана да се запозная с него, но ми е много слаб ангела и не мога да чета страхотии. Какво би ми препоръчала в такъв случай?  newsm78

Камиче, дано да се договорите и да вземеш ти книгите за превод, само предполагам колко е страхотно това, когато авторът ти е любим! Hug (И аз се занимавам с преводи, макар и не професионално, и ми е много интересно всичко, което споделяш).

Нелко, много еротична обстановка сте създали тук снощи!  Mr. Green

Миле, верно ли така му викаш на зайчето?  hahaha  Браво, че вчера си отметнала толкова задачки!  Hug

Кали, и аз имах над 50 поста за четене днес, ама бързо ми вървяха и с кеф ги минах!  Grinning Ти спретна ли първокласника?  Hug

На всички пожелавам хубав ден!  Hug  

# 616
  • На планетата Земя
Куку!

Девичке, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве, късмет и положителни емоции!

Нелко, изплакна ли мишниците вчера?  Mr. Green

Кали я виждам вече на возилцето как цепи по улиците.  Peace

Камиче, много интересна работа те чака! Разказвай ни още!

Паяче, не искам да си натъжена. Ела, оплачи се, ще набийте тоз, който те ядосва, да ти мине бързо.  Hug

Нези, хубаво да си починеш и да се разнообразиш  Peace

Пете, ами да, какво да го правя ушатника, като ми е влязъл под кожата. На мама пухчето е той!  Heart Eyes

# 617
  • Пловдив

"Животът винаги ще бъде малко по - лош от колкото ни се иска, за да може желанието за по-хубаво да не угасва никога в човека." - Максим Горки

Добро утро, минавам да видя как сте, и ще поработвам днес, чак довечера ще ви нагледам пак /представям си пак колко ще сте изписали/  Crazy

Нара, всичко при доФтора да мине добре  Hug

Девичка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, обичана, щастлива и усмихната!

# 618
  • в огледалото на живота
Привет  wavey

ЧРД Девичка, да си жива и здрава, пожелавам ти само положителни емоции и много щастие и късмет   bouquet
Ох,сладурка... Heart Eyesмалко си подранила....след 2 дни е .... newsm03 Две Деви сме у дома....мъжка и женска..... Laughing
 Hug Hug Hug Благодаря ви момичета!Мило ми стана... Heart Eyes
Ъ,такова....днес празнува милото....... newsm53,но който действа под прикритие и си няма личен профил у феЙсо тъй приема повече поздравления..... smile3521
Тъй де,да ми е жив и здрав.... hahaha

Благодаря от негово име и почерпвам веднага с любимото питие:
Скрит текст:

# 619
  • София
О, щом някой черпи с Джак тук съм!!!  #Silly
Да ти е жив и здрав мъжът, Девичка! И ти също - след два дни, преди два дни и винаги  Mr. Green

.♥.Петя.♥. , сега като се замисля, не е пък чак толкова страшен Ю  newsm78  Пробвай с "Немезида" или с "Пентаграма" , да видиш как ще ти понесе ... На мен фаворитът ми е Снежкото - тогава бях в една серия все страхотни трилъри четох  #Shocked На  Венката, ако не греша, повече й беше харесала "Пентаграма".... Но всичките му книги са  добри! Рядко мога да кажа такова нещо, но е факт!
Мисля да прочета отново Спасителя, май не я оцених подобаващо ...  Thinking

# 620
  • На планетата Земя
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще стане - три дни яли, пили и се веселили май, Девичке!  И така - до моя и на Паячето рожден ден!  Joy

Гигова за наказание една лека тортичка да сервира, битте  Mr. Green

# 621
  • в огледалото на живота
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще стане - три дни яли, пили и се веселили май, Девичке!  И така - до моя и на Паячето рожден ден!  Joy

Миле,тъй ,тъй като в приказките.... Laughing
Няма лошо.... Peace

# 622
  • София
Девичка, да е жив и здрав ТМ и много да те слуша  Wink  newsm67

Кали, ...Ти спретна ли първокласника?  Hug
Ами той сега е на лагер с ДГ. От училището ми казаха, че всички материали ще ги осигуряват те и досега не съм купила нищо. Раница няма да ни трябва, защото всичко ще се пази в училището. Най-много в петък следобед да взимаме по някоя тетрадка за домашно. Купихме на детето нови спортни обувки, ще ни трябва и още един чифт за каратето и това ще е. Другата седмица има РС, та на нея ще стане по-ясно положението.
Благодаря ти, че ни мислиш  Hug

Кали я виждам вече на возилцето как цепи по улиците.
Да, да, да, да  newsm44 newsm44 newsm44
Колко ми е хубаво!!! С моята си колИца.

Имам много неща за вършене днес, та "недейте" да пишете много, че да ви смогна довечера  Laughing
Хубав ден на всички, въпреки облачното и мрачно време!

# 623
Девичка, честити празници и на двамата   bouquet
Кали, какви обувки за карате? Тук тренират боси, даже чорапи не им позволяват  newsm78

# 624
  • София
Мария, при нас децата тренират във физкултурен салон в едно училище, който се ползва и от големи и от малки, и никак не е хигиенично да са боси. Когато има спаринг-състезания или изпити за колани, салона се чисти специално за мероприятието и тогава децата наистина са боси. Но по време на тренировките са най-често с кецове/гуменки, т.е. меки спортни обувки. Това не е проблем, защото те тренират безконтактно, не се млатят един друг, за да има наранени. Използват се педели и друга екипировка за упражняване на отделните удари и средата е строго контролирана от сенсей.

# 625
Благодаря, беше ми интересно  Hug
Нашите тренират в зала и са само каратистчета, хигиената е на сравнително високо ниво, сигурно затова  Peace

# 626
  • София
Дев, ЧРД на твоя човек, жив и здрав да ти е  Hug!

Кали, ти дали успя да си разбереш работния график  Blush? Ще направим ли среща следващата седмица в понеделник или вторник?
Вие хубаво, че заговорихте за децата, да се сетя, че на 11-ти на съм на родителска  ooooh!.

# 627
На 11-ти при нас е първият учебен ден  Crazy

# 628
Лелее, пак сте изписали света, имах 70+ коментара  Crazy Ама си ви изчетох от всеки ъгъл Grinning

Гледам за Ю сте си говорили  Laughing Мен ме кефи героят Хари Хуле  Mr. Green

Нейде има ли книжки на Марк Леви онлайн?  Thinking

# 629
  • София
Кали, ти дали успя да си разбереш работния график  Blush? Ще направим ли среща следващата седмица в понеделник или вторник?

Тъкмо ти прочетох поста и като почна да ми звъни телефона за прословутия график.
Имаш телепатични способности с моите колеги  hahaha
В понеделник съм почивка, така че съм на разположение. Колкото по-рано я направим срещата (като час), толкова по-добре ще е за мен. Ще се съобразя, обаче, с работещите до 18ч.
Знам, че ще съм много досадна вече, но Хепи на Раковска ми е най-удобното място; ако може да го запазим пак да е то  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт