КАНАДскА - училищно-есенна - тема 57

• 62 279
  • 711
  •   1
Отговори
# 225
  • Лавал-Пловдив
Момичета, разбрахте ли за убитото българче в Ласал. Направо съм в ужас. В църквата събират помощи за родителите. Съболезнования и не искам да съм на тяхно място.

# 226
  • Под кленовите дървета
Момичета, разбрахте ли за убитото българче в Ласал. Направо съм в ужас. В църквата събират помощи за родителите. Съболезнования и не искам да съм на тяхно място.

Не! Какво се е случило Sad Ох....съболезнования на родителите Sad

# 227
  • Лавал-Пловдив
Снощи имаше съобщение на фейсбук страницата на църквата. Детето е на 8 години, карало е скейборд, изкочило е пред кола с млад 19 год. неопитен шофьор и е било убито на място. Поне аз това разбрах. Ужасна трагедия, която пак ме накара да се замисля добър родител ли съм и предпазвам ли достатъчно децата си. Май отговорът е не  Cry

# 228
Сега разбирам, въпреки че сме в Ласал...ужасно...Sad

# 229
  • Лавал-Пловдив
Вери, в съобщението на църквата има имената на детето и родителите, но аз не смятам за етично да ги пиша. Може да ги познаваш.

# 230
Намерих, видях, не ги познавам....но това не е важно; детето го няма....Sad

# 231
Момичета, знаете ли дали в крайна сметка ще има избирателна секция в Монреал или не?

# 232
Kambanka,
Това намерих на адреса на БГ Консулство в Монреал:

Уважаеми сънародници,

На 5 октомври 2014 г. ще се проведат предсрочни избори за народни представители. Изборната секция в Монреал ще бъде отворена в църквата "Свети Иван Рилски" на адрес 1191 Rue Sauvé Est, Montréal QC, H2C 1Z8

# 233
Благодаря ти, Дензъл! Значи сме там утре.

# 234
Чак сега видях, че е писано в темата, а пък не съм получавала известия...
И аз не знаех за това детенце, наистина трагедия! Днес ми е много тежък ден, все тежки новини, дядо ми е починал днес. Много ми е мъчно, а това, че ме мога да бъда там с тях го прави още по-тежко. Cry

# 235
Камбанка, Моите най-искрени съболезнования !!
Да почива в мира и нека душата му намери покой !  Praynig Разбирам те така добре ..
Баба ми почина на Гергьовден тази година и не можах да я изпратя или да бъда там. Надявам се да знае, че исках и бях с тях ! Бъди силна и пази спомените за него живи като разказваш на децата си за него ,като споменаваш детството си и като просто бъдеш внучката ,която успява в живота и го прави горд  Hug Hug

# 236
Камбанка, моите съболезнования!  Hug
Да почива в мир!

# 237
  • Лавал-Пловдив
И моите съболезнования, камбанка.

# 238
  • Монреал
Съболезнования!  Hug

# 239
  • Canada
карелия, все се каня да ти пиша, хич не се притеснявай, че не е станала работата. Значи някаква друга, по-хубава те чака. Винаги когато се ядосам, че нещо не е станало, става друго, много по-добро. Така преди месец не взех един договор, уж сигурна работа и добре, че не стана. Беше само 33%, а сега имам 93%. С 33 само щях да си затворя годината за нищо.
Преди 1 година и една къща в Тербон не можахме да купим, в последния момент се развалиха нещата. Много ми беше криво. И добре че не я купихме. Тази сега е поне на 1 час по-близо до Мнт и като ги гледам тербонци как дремат на 440 ест без да мърдат ми е смешно.
Така че, чакай да се случи нещо по-хубаво.
Благодаря!  Hug Все се опитвам да се успокоявам именно с това, но трудничко става...
Вени, много съжалявам за вашите премеждия. Наистина от нищо, нещо е станало. Аз много се притеснявам от първия сблъсък с канадската здравна система. Надявам се искрено да е по-далеч във времето.
Иначе ние направихме приравняване на ваксините и на двамата. На малчо му биха 3 наведнъж и горкия доста го боля, двете бяха мускулти. Но слава богу, и при двамата мина без странични ефекти.  Whistling

Много жалко за детенцето, което е починало... За съжаление, такива неща се случват навсякъде.

Кака Дора
, на твоята чуденка - родителите винаги се опитват да предпазят децата си, но истината е, че каквото е писано да се случи, ще се случи. Няма как родителят да е нон-стоп до детето си, а и за самите деца е добре да се научат на самостоятелност, бдителност и внимаване.
Моля някой да ми пусне линк към страницата на българската църква. Явно само аз не я знам.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт