Помощ! Ментета в OLX.bg- как да процедирам?

• 20 245
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
   Ако наистина си ѝ продала менте, вместо оригинал, и полицията ти е малко. Wink

# 46
  • Sofia
   Сега си направих труда да погледна отново профила ти, даден тук от авторката на темата, и направо съм потресена. Shocked

Дънки Dsquared за 35 лв., представяни за оригинал, при положение че са на реална цена от поне няколко стотин евро – http://olx.bg/posledno-namaleni-naksani-damski-dnki-dsquared-i53189326 – е, не, съвсем сте се разпасали "продавачите" по тия български сайтчета, само дето балъците почнаха да се усещат и да взимат мерки, за всичко си има начини. Whistling

# 47
  Сега си направих труда да погледна отново профила ти, даден тук от авторката на темата, и направо съм потресена. Shocked

Дънки Dsquared за 35 лв., представяни за оригинал, при положение че са на реална цена от поне няколко стотин евро – http://olx.bg/posledno-namaleni-naksani-damski-dnki-dsquared-i53189326 – е, не, съвсем сте се разпасали "продавачите" по тия български сайтчета, само дето балъците почнаха да се усещат и да взимат мерки, за всичко си има начини. Whistling

Да ти имаш ли профил в продавалник да видим и твоя.... Понеже
Съм единствената която продава дънки dsquared и е написала че са оригинал има24 страници обяви за
Оригинални дънки Dsquared

# 48
  Ако наистина си ѝ продала менте, вместо оригинал, и полицията ти е малко. Wink

Да разбира се доброволно ще се предам слушайки такива като вас двете. И много
Благодаря за безплатната реклама която ми направихте Peace

# 49
Явно сега го е намалила, може би все пак има намерение да се съгласи да и го върна newsm78

Според мен, просто има няколко бройки от въпросния "марков" парфюм. Wink

Да имам и мисля и един и на теб да пратя  Joy

# 50
Ами аз мога да ти кажа, че имам 40мл опаковка -досущ като ментето. Купуван е от френска Сефора, но си отвисява в шкафа от бая време.
Ако е купуван преди много време, пръскан е и не е съхраняван правилно /а и срокът на годност все пак/ - то качеството отива на зле. По-зле и от менте става. Peace

Продавачката може да е права за себе си, че продава оригинал, но пък ти си права, че не получаваш качество.

п.п Сега се разрових из шкафа, имам една Дона Карън - зелена ябълка. По едно време го ползвах, сега след 2 години се напръсках по китката - миризмата е съвсем друга и тежка, лепкава......изобщо я няма онази свежест, която помнех Crazy

Благодаря ти че им обясни но няма смисъл, защото няма да те разберат
 хора стигали не по далеч от мола. Въпросната "Поничка" която не е уточнила с какъв крем е толкова и е скучно че писа смс-и до посред нощ. Да ме заплашва с полиция и незнам какво още че ще стане страшно. Така че няма смисъл да се казва че има фирми които имат по малка разлика в производството за Източна, Западна Европа или за Америка.
Днес ще видя в Еконт какво ми е пратила.

# 51
ами като гледам оригиналната цена на този парфюм е 110 долара за 50 мл, цената на която го дава тази продавачка е с 70 %  по-ниска

вероятността да е менте е доста голяма

Да цената е по ниска защото е без кутия и от него е пръскано и си го пишеше в описанието. "Купувачката" беше уведомена каза че няма проблем и се пазари и за още отстъпка качила съм нейните
Съобщения които ми е пратила и въобще не е вярно че едва не е накарана на сила да даде адрес. Става смешно и жалко вече някакви нещастни опити да ме изкара виновна....

# 52

Ето още обяви за оригинални дънки, защото вече прекалявяте
http://olx.bg/aktualni-originalni-dnki-dsquared-d2-s-krpki-i54246132
А тези за 10лв лично братята Dsquared са й ги изпратили
http://olx.bg/originalni-damski-dnki-dsquared-i47105093
Има и едни за 6:
http://olx.bg/damski-dnki-dsquared2-i56297242
Сега добре ли е?

# 53
Добре, де, това, че има и други теб оправдава ли те? Аз не вземам страна, питам те, понеже показваш други. Всеки е отговорен за себе си. Оригинални дънки за 35лв, то смешна работа. Пишете маркови, ама оригинални......... newsm78. Освен това колкото и нахални и несъобразителни купувачи да има мен лично адски ме притесняват агресивните заповеди на профилите като " не се пазарете!", " гледайте хубаво, че връщане не приемам" и такива разни. Не бих изпратила особено дреха без опция да се прегледа и да е нужно да ми звънят допълнително. След като разходите си ги поема купувача не виждам какво коства това. И винаги може да има несъответствие между картинка и действителност, е как няма да го върна тогава? Бях поръчала детски обувки, които се оказаха малки, въпреки, че ме убеждаваха, че били колкото трябва см. Естествено ги върнах. Няма такова нахалство от страна на продавача да ми звъни, че и обяснение да ми иска. От тогава с такива глупости не се занимавам. Много неща съм купувала от нета и никой не ми е правил проблем, ако нещо не ми допада, или не ми е по мярка да го върна.

# 54
Абе вземи си поука, пий една студена вода и следващия път за парфюм в Beauty Zone  Sunglasses

# 55
Мда, заради подобни "търговци" никога няма да си купя нещо от наш онлайн магазин. Не че "братята" китайци правят нещо по-различно, но поне цените си отговарят на качеството. А нашите изкупуват китайските ментета от сайтовете с безплатна доставка до Бг и ги продават с няколко стотин процента надценка.

# 56
Мда, за тях марково и оригинал е едно и също.

# 57
Добре, де, това, че има и други теб оправдава ли те? Аз не вземам страна, питам те, понеже показваш други. Всеки е отговорен за себе си. Оригинални дънки за 35лв, то смешна работа. Пишете маркови, ама оригинални......... newsm78. Освен това колкото и нахални и несъобразителни купувачи да има мен лично адски ме притесняват агресивните заповеди на профилите като " не се пазарете!", " гледайте хубаво, че връщане не приемам" и такива разни. Не бих изпратила особено дреха без опция да се прегледа и да е нужно да ми звънят допълнително. След като разходите си ги поема купувача не виждам какво коства това. И винаги може да има несъответствие между картинка и действителност, е как няма да го върна тогава? Бях поръчала детски обувки, които се оказаха малки, въпреки, че ме убеждаваха, че били колкото трябва см. Естествено ги върнах. Няма такова нахалство от страна на продавача да ми звъни, че и обяснение да ми иска. От тогава с такива глупости не се занимавам. Много неща съм купувала от нета и никой не ми е правил проблем, ако нещо не ми допада, или не ми е по мярка да го върна.

Не не ме оправдава но нападате мен при положение че има още 100 такива взехте се твърде насериозно не ви карам да си купувате. Естествено че не приемам връщане при положение че изпратих нови дънки с етикета а купувачката така ги е напъвала да ги закопче че беше скъсала ципа. На вас приятно ли ще ви е. Така че мислете првди да коментирате newsm78

# 58
Съвсем извън спора само ще кажа, че както се чудите на оригинални дрехи на ниска цена така аз лично съм виждала по магазините за ВУ , много маркови неща (с етикет понякога) на смешни цени  Peace . Също така знам момиче, което пазарува точно от ВУ и после продава в сайта.....така, че мисля че всеки е свободен да продава каквото иска а купувача си преценява, колко е оригинална стоката и дали ще я купи  Wink

П.П. иначе аз от въпросния сайт купувам само книги и игри/пъзели за детето, за друго просто не смея

# 59
Теб нападаме, защото става въпрос за твои действия и точно за това те попитах оправдава ли те. Ако беше писал друг някой, щяхме да реагираме пак така. Това е реакция не срещу теб конкретно, а срещу всички такива " търговци". Няма какво да мислим, те фактите говорят, ние сме си потърпевши, какво да мислим.
А на мен мислиш ли, че ми е приятно да си поръчам дрехи, които не са по мярка, защото не отговарят на нашия стандарт, " търговката" не можела да се занимава да ми даде размери, не е включила опция преглед и АЗ да и плащам транспорта. Не е ли малко нагло? Като знаеш какво продаваш и как, трябва да очакваш и подобаващи реакции. Не знам на какво разчитат тези, които лъжат и как смятат, че ще си продават стоките. Всяка търговия крие рискове. Цип на дънки могат да ти скъсат и в магазина.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 11:23 от Bonbonska

Общи условия

Активация на акаунт