В момента чета ... 32

• 49 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Накрая на осмата книга за Кей Скарпета съм http://chitanka.info/book/5838-neobiknovena-zaraza

Вижте какво ново е качено в Читанка http://chitanka.info/book/6180-klara-i-sjankata Интересна ли е?

# 481
Последните две книги , които прочетох са   - първа среща с Моъм , хареса ми книгата , но не ме заплени , може би защото очакванията ми бяха по големи . След време ще пробвам и други негови книги , за да преценя по обективно дали е "моят писател"

Другата която дочетох днес е   , хареса ми книгата , заплетена доста , но мааааалко по - малко ми хареса от "Снежния човек" , и все пак Ю си Ю , много добре пише , харесват ми книгите му .

На четеца чета   и много ми харесва книгата , увлекателна е и се потапям в атмосферата и сюжета и главните герои са ми много симпатични. Първа среща ми е с писателя , но определено няма да е последна , насвалила съм си доста негови книги  Whistling

На хартия съм си подготвила да чета    Heart Eyes  (ДесиHug   bouquet )

# 482
# 483
На 20% съм на Братя Карамазови. Мн трудно ми върви Tired. Този архаичен руски, обръщенията, набожните текстове ми идват нанагорно.
Дайте кураж, че интересното предстои, плийз!

Скрит текст:
Стигнала съм до отказа на Груяенка да целуне ръката на годеницата на Димитър. После Митя причака Алексей на пътя за манастира и сега дядо Зиоца бере душа.

# 484
Този месец ми е тотална книжна шизофрения .... Започнах "Поправките" - оставих ги, "Големите надежди" също, както и "Лиричните клоуни" на Гари ...  #Crazy  ooooh!
Мисля, че август предрусах с крими и трилъри и сега нямах търпението и душата за споменатите ... Sad Лошо от моя страна, много лошо.

Сега прочетох "Великият Гетсби", ето го мнението ми за него - https://www.goodreads.com/review/show/1062671893   С две думи - не съм очарована ....  newsm78

Не знам какво ми става, ще си търся друго четиво, но нямам никаква идея какво да бъде, дори жанр не усещам какъв бих искала .... Какво правите вие, когато изпаднете в такава книжна дупка  Thinking

# 485
И аз съм на нея, все още. Много е увлекателна, но пустата липса на време Crossing Arms
Май ми харесва повече от "Забравената градина". Откривам доста неща, близки до мен и моето мислене, самата история е доста заинтригуваща, поднесена умело, без да е скучна и за момент Peace

Гледам и Гигич я чете в момента, ще са ми интересни вашите коментари Hug

# 486
nara86, за първа среща с Моъм не си избрала подходящо четиво; тази я четох в началото на 2014 (а значи - сравнително скоро), но си я спомням малко и по-скоро като усещане - като теб ми беше харесала, но не чак толкова (като по-специална). Бих ти препоръчала други негови, според мен по-ярки и запомнящи се, както и по-приятни за четене - "Цветният воал", "Горе във вилата", "Души в окови" (голям фаворит ми е). Също са със сериозна тематика, но в първите две от препоръчаните поне има лека закачливост и игривост, която много ми допада. Чела съм още от автора "Скелет в гардероба", но не ми хареса. Четат ми се други негови "Луна и грош", "Госпожа Крадък".
Сега съм си набелязала две, но им се чудя (дали и кога да си купя): "Вечерята" - Х. Кох
и "Парижкият апартамент". Някой отзив?  Praynig

# 487

Дочетох "Джинджифиловата къща" - много ми хареса, въпреки че имаше разминавания, които не ми се вързаха, но е възможно да е от превода.

# 488
В. С. Ендрюс  Семена на злото книга 4 от поредицата  Сага за Долангенгър -много ми хареса поредицата Simple Smile

# 489
  • София

Но сега започвам:

[/quote

Тази има ли я в ел. вариант?

# 490
Прочетох "Ключът към бездната" и съм много доволна. Типична фантастика, действието се развива бързо, героите са интересни и е написана увлекателно. Който си пада по жанра мисля, че ще остане доволен.

Започвам "Капитан Михалис" на Никос Казандзакис.

# 491
  • София
Аз приключих с "Великият Гетсби" и както и в началото смятах, не е лоша книга, но и нищо изключително. Определено втората половина ми стана по-интересна и действието взе да се развива.

Сега започнах "На изток от рая", харесва ми начинът по който се изразява Стайнбек - буквално имам усещането, че пише в картини.

# 492
Днес приключих "Последното писмо от любимият" искам да кажа, че книгата е много хубава, чете се бързо, увлекателна е и е насочена главно към женската аудитория, много красива любов е описана... Една стара любов от прашните страници на 60-те години! Препоръчвам я  Simple Smile

# 493
  • USA, Steak State
Започвам

# 494

Но сега започвам:

[/quote

Тази има ли я в ел. вариант?

не мисля

Общи условия

Активация на акаунт