В момента чета ... 32

• 49 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Kally, с удоволствие бих прочела препоръчана от теб книга  Peace Като младо момиче повече четях фантастика, сега съм посменила жанровете, но винаги съм готова за хубава книга.

# 661
  • Пловдив
От Джон Грийн харесах "Къде си, Аляска?", но "Вината в нашите звезди" ми се стори ужасно безвкусно написана, дразнеща, не я довърших  Stop  На мои приятелки децата много я харесаха, полудели са по  нея тийнейджърките. Не мисля да се пробвам с друга негова.
Довърших "Лиричните клоуни" на Ромен Гари, оцених я 4/5 звездички в Гудрийдс.
Мисля да  довърша третата част за "Грегор Горноземеца" - "Грегор и проклятието на топлокръвните" от Сюзан Колинс, хубаво детско фентъзи  Peace

# 662
  • Габрово
На мен "Вината в нашите звезди" ми хареса много, в края си изплаках очите. След това прочетох и "Къде си, Аляска", която не ми хареса изобщо, беше ми прекалено тийн. Едва ли скоро ще посегна пак към Дж. Грийн.

В момента чета "Ив Сен Лоран" от Лоранс Бенаим, биография. Лятото бях гледала филма и бях останала очарована. Книгата е също толкова бляскава!  Heart Eyes

Последните, които прочетох бяха "Кралят на Хавана" (Педро Хуан Гутиерес) и "Имигрантката" (Румен М. Еверт). Първата описва живота на един младеж в Хавана - грозен, на моменти прекалено грозен живот, мръсен, миризлив, но все пак прекрасен. Втората разказва за българска имигрантка във Виена през 90-те - за живота й преди и след да се премести; доста симпатично четиво, без обаче да е нещо особено.  Simple Smile

# 663
Започнах "Зовът на кукувицата". Първа среща с Роулинг, макар и под псевдоним. Засега ми харесва, лесно и бързо се чете.

# 664
В момента чета "Върху тънък лед" на Лин Ериксън и съм на близо 200-тата страница. Да кажа, че книжката не е лоша, лесно се чете, страниците са малки и това не отегчава. За момента е интересна   bouquet

# 665
Аз лека полека си чета "Властелинът на пръстените ", но за сега действието за мен се развива една идея по бавно отколкото ми се иска ..... Замислих се дали да не започна и "Преди  да заспя" - бях чела доста добри отзиви за книгата , а сега гледам ,че има и филм и може и двете паралелно да си ги чета.
От вас сега разбрах ,че има продължение на "Пустинно цвете" знае ли някой дали го има в ел. вариант...ще ми е интересно да го прочета първата книга доста ме беше разтърсила.
От Джон Гриин съм чела само "Вината в нашите звезди" и за мен беше прекалено ...наивно и предсказуемо..някак не ми беше по вкуса , но пък "Хартиени градове" ми  допадна, може по нататък да се насоча към "Къде си , Аляска".
 Зовът на кукувицата е много добре написана и увлекателна книга , но нещо не ми достигаше в нея...инъче Роулинг е майстор каквото и да пише.

# 666
Лу, радвам се, че ти е харесала "Хартиеното момиче", мен ми е любима на Мюсо Simple Smile

Аз започвам сега това:

# 667
  • София
Kally, с удоволствие бих прочела препоръчана от теб книга  Peace 
Ооо, много ти благодаря!  Blush  bouquet

# 668
  • Belgium
Анн-, а коя друга книга на Мюсо би препоръчала?  Simple Smile

# 669
Анн-, а коя друга книга на Мюсо би препоръчала?  Simple Smile
"Ще бъдеш ли тук?", както и "Защото те обичам"... На мен ми е любим автор, всичко негово харесвам Simple Smile

# 670
  • Ямбол
На Мюсо бих добавила и "Повикът на ангела", в която, съм си отбелязала в ГР, онзи мистичен край и неочакван обрат липсват, но пък е добър трилър.

# 671
Само ме дразните с този Мосю, като в ел. вариант го има само на руски - език, който не владея  Crossing Arms

# 672
Има го и на бг. Всъщност, само "Защото те обичам" Grinning

# 673
Къде, Мери? Линк?

# 674

В МБ  Peace

Аз приключвам "Човекът от Пекин". Много я провлачих, но нямах никакво време напоследък...
Хареса ми книгата, но една идея по-малко от другите книги на Хенинг Манкел  Peace

Общи условия

Активация на акаунт