В момента чета ... 32

• 48 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Може да не съм била, но нямам подтик да повторя засега. Спомням си, че постоянно се разсейвах и докато четох и все очаквах да се случи нещо наистина интересно, но не би...

# 376
Благодаря за предложенията за Моъм, записах си ги  Peace

# 377
Наред с "Немезида" , която е супер интересна , подхванах и "Една любов/Коледа в Париж" на Моъм и ми харесва засега , не съм прочела много , но ме увлича определено  Wink

# 378
На мен на Моъм ми е любим "Човекът, който имаше съвест".

Взе ми думите от клавиатурата  Peace
+1,както се казва.  Wink

# 379
Прочетох "Ръкописът на Маите".
Скрит текст:
За убиване на времето и за работа става  Mr. Green. По-добре да се чете след първият роман "Предсказанията на Нострадамус",
Скрит текст:
защото са свързани книгите. Всичко е обяснено, но докато вляза в час романът свърши Grinning

Започвам

# 380
Прочетох "Стръв". Започнах я вчера следобед и почти цяла нощ четох. Увлекателна е, различна от повечето криминални трилъри, които съм чела. Имаше сцени, които ме потресох и отвратиха. Но като цяло си заслужава да се прочете.

Прочетох и "Принцът на мъглата" на Сафон. Това е книжка, която се чете буквално за няколко часа. 150 страници е. Фентъзи роман, подходящ за всички възрасти.

Започвам "Сянката на вятъра". Много хвалена книга, дано си заслужава.

# 381
"Слепота" Жозе Сарамаго

Влюбих се в този автор. Heart Eyes Начинът, по който е написана книгата те принася в света на това сляпо общество. Единственият минус е оформлянието на текста, което я прави малко времеемка, но пък вярвам ,че това лутане от пряка към непряка реч ( защото пряката не е отделена по никакъв начин) допринася за атмосферата на сюжета.

Със сигурност ще се запозная и с другите му книги.
В момента съм на седмата си книга от автора.
Препоръчвам ти "Евангелието по Исуса Христа". Уникално добра е.

# 382
  • София
Прочетох и "Принцът на мъглата" на Сафон. Това е книжка, която се чете буквално за няколко часа. 150 страници е. Фентъзи роман, подходящ за всички възрасти.

Отбелязвам си я! Благодаря  Hug
Радвам се, че "Стръв" ти е харесала. Гадничка е на моменти, да  Peace, но феновете на жанра ще се изкефят.

# 383
  • Belgium
"Принцът на мъглата" е част от детско-юношеската трилогия на Сафон, третата част "Септемврийски светлини" точно излезе.

Доста по-слаби книги са от тетралогията за Барселона, но стават за убиване на време.

# 384
На компютъра когато имам време чета На изток-в рая на Изабел Шопова и много се забавлявам, много приятно поднесен разказ за една мистериозна и красива страна!

# 385
Прочетох

и съм във възторг! Невероятна книга, невероятен разказвач е Дрюон! Това е една от най-хубавите книги, прочетени тази година! Нареждам я в личния си литературен пантеон! Мъдра, магична, завладяваща, вълшебна, но и много човешка.

Много ми хареса посланието, че човекът е тленното проявление на божественото!

Тази година изкачих един от върховете на планината Олимп (за съжаление, не точно Тронът на Зевс Simple Smile) и тази книга пак ме върна там, при амфитеатъра от върхове, където са се провеждали съветите на боговете, при невероятния изгрев на Хелиос и неговата колесница на височина 2100 м.  Simple Smile

Не ми се захваща нищо друго да чета все още, не ми се напуска Олимп!

Гигова, книгата на Изабел Шопова от къде я намери електронно или си я закупила?

# 386

Гигова, книгата на Изабел Шопова от къде я намери електронно или си я закупила?

Да, и аз това мислех да питам и, респективно, искам  Wink

# 387
на Морис Дрюон четох поредицата Прокълнатите Крале и също много ми хареса. За съжаление, мисля че не е преведена на български.

# 388
на Морис Дрюон четох поредицата Прокълнатите Крале и също много ми хареса. За съжаление, мисля че не е преведена на български.

Е ти пък!!!!  Shocked
С нея сме отраснали, дет се вика  Joy На чист български си я има  Laughing

# 389
интересно, не знаех. Живея извън България от много години и не съм в течение.

Общи условия

Активация на акаунт