В момента чета ... 32

• 49 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Относно продълженията  написани от друг автор: лично мен ме впечатли продължението на "Гордост и предразсъдъци" - "Сбогом на предразсъдъците" от Колийн Маккълоу.

За мен беше абсолютно ужасна. От героите на Джейн Остин са запазени само имената, общо взето.

# 721
Относно продълженията  написани от друг автор: лично мен ме впечатли продължението на "Гордост и предразсъдъци" - "Сбогом на предразсъдъците" от Колийн Маккълоу.

За мен беше абсолютно ужасна. От героите на Джейн Остин са запазени само имената, общо взето.
Grinning

# 722
Шутът на кралицата. Много е хубава!

# 723
  • Belgium
Някой по-назад очакваше новата книга на Филипа Грегъри.

Би трябвало да излезе някъде през декември  Peace

# 724
Боря се с "Лондон Роуд"-Саманта Йънг

# 725
  • USA, Steak State
Започвам

# 726
Паяче, на мен книжката ми хареса, но до средата ме измъчи .. почти нищо не се случи, но продължавай да четеш, ако ти се опъне, ще стане интересно Grinning

# 727
  • USA, Steak State
Паяче, на мен книжката ми хареса, но до средата ме измъчи .. почти нищо не се случи, но продължавай да четеш, ако ти се опъне, ще стане интересно Grinning

Ще послушам съвета, ако започне да ме измъчва. Simple Smile

# 728
  • Belgium
На мен ми хареса "Преди да заспя" още от самото начало. Имаше много фино нагнетяване на напрежението. За филма обаче чувам противоречиви отзви и се колебая дали да го гледам.

Снощи най-после довърших Биографията на Ромен Гари. Както бях писала първите 100-тина страници е доста зор да бъдат избутани. После обаче става интересно, а към края е направо шеметна лудост. Но се чете бавно. Даже успях паралелно с нея да прочета други две книги. Има много интересни факти от живота му, включително консулските му години в България по времето на Георги Димитров. А мистификацията му на Емил Ажар, с която е печели втори Гонкур, просто ме остави безмълвна. Препоръчвам, но най-вече на феновете му.

# 729
И аз чета "Преди да заспя" вече минах средата и не ми е доскучала даже ме държи в напрежение и се чете бързо.Като приключа с нея задължително ще изгледам и филма.
Иначе от Властелинът на пръстените съм минала към 200 страници , но още сякаш не може много да ме зариби, така че да не мога да спра да я чета,но няма да я зарязвам.
Редактирах се и изобщо не се обиждам , а  се радвам,че има кой  да ме поправи  Hug

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 19:36 от love from Paris

# 730
  • Ямбол
"Преди да заспя" ми е в топ 3 за най-добър съспенс. Толкова ми беше интересна и увлекателна, че съм я чела буквално на един дъх.

# 731
И на мен "Преди да заспя" много ми хареса и дори за миг не ми е била скучна Peace

След една бозичка сега подхващам нещо по-сериозно - "Устоите на земята". Само хубави отзиви съм чела, при това и от хора, чието мнение за мен тежи.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 19:15 от Kosty

# 732
Момичета, моля ви, на няколко пъти го виждам и то точно в литературните теми и вече не мога да го премълча ... Надявам никой да не се обиди  Hug

Пише се инАче, а не инЪче

# 733
Здравейте !

Виждам, че много от вас четат или са прочели вече "Преди да заспя" Simple Smile За мен тази книга беше изключително замисляща и осъзнаването, че не оценявам това, което имам, а именно - паметта, ме накара да настръхна и да осмислям повече ежедневните радости и случки ... Много силен трилър, освен това, силно задъхващо и натегнато повествование  Crazy  Heart Eyes

Междувременно аз бях потънала в едно четиво, за което не мога да намеря толкова много и толкова възхваляващи думи, за да опиша, но ви моля - особено тези, които обичате пост-апокалиптика и антиутопии, дайте й шанс, прочетете за нея ако вече не сте я чували  Peace
Ето мнението ми за книгата - https://www.goodreads.com/review/show/1075270660   Heart Eyes

Ако изберете да я прочетете, надявам се да ви допадне  Hug

# 734
Филмът "Преди да заспя" е вече по-кината! Peace

Милен Русков e сред носителите на Наградата за литература на Европейския съюз за 2014 г. С нея се отличават най-добрите новоизгряващи автори в Европа. Българският писател получи наградата за романа си "Възвишение". Вижте повече тук.

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 12:33 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт