Малки сме родени , но ще станем силни и големи :)

• 117 222
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тоест преди да проговори сте ходили на логопед ли?
Катиту, бързо прибиране вкъщи ви пожелавам.

# 541
 Да,бяхме включени в програма и по-скоро тя идваше у нас веднъж месечно.

# 542
  • София
Това не е ли прекалено малко? Вероятно е наблюдавала и давала насоки само...

# 543
 Да, точно така наблюдаваха го само рехабилитатор и логопед и при нужда,а то не се наложи се започва работа с детето.

# 544
Кате, честит ти син Йордан. Не се притеснявай. Детето ти ще се оправи. Дано скоро сте си вкъщи.
Радвам се на всяко бебе, минало две кила.

# 545
  • offshore & overseas
Хм, у наше село не се предлагат профилактични консултации с логопед, но и Нико няма никакви драми с бърборенето. Както Теди, говори свободно български, а и владее няколко думи на английски. Laughing Повтаря като папагал абсолютно всичко, включая разговори на непознати по улиците. Така беше и малката му кака. Голямата не помня да е папапагалствала, много неща ми се губят от нейните първи години. Tired

Ние също го стимулираме с бурни аплодисменти, поради което младият нарцис непрекъснато търси да усвои нови думи и изрази. Mr. Green

# 546
 Е,това го пропуснах с английските думички.Едно от предположенията на логопедката беше,че Теди понеже гледа много чужди филмчета в един момент ще заговори и на двата езика.Та сега от клипчетата за цветовете в ютюба на английски казва цветовете жълто и розово като" иелой" и "пинк",но на български зенон за зелено.Завеждането му в Англия също спомогна за разприказването му на английски.Той слуша там позната реч от филмчетата и още повече разбра,че и така може да се говори  и да го разбират Laughing

# 547
Да, дъщеря ми на три и половина брои до десет на английски и до 12 на български. Освен това знае и три песнички на английски. Ма те и от градината много учат де.

# 548
Охх, много ви благодаря за подкрепата. Вече се си в къщи и съм безкрайно щастлива. Даже се кърмим , което с каката беше мисия невъзможна.

# 549
Лека адаптация и на двама ви  Hug

# 550
Браво! Heart Eyes
Чудесна новина! Hug bouquet

# 551
Здравейте,
За съжаление трябва да се разпиша и тук. Имаме си близнаци, родени в  27-ма седмица. Вече са на два месеца, но все още са в Майчин дом. С приближаването на термина се увеличава и моето притеснение за справянето у дома. Дишане, повръщане, болести...знам, че някак си ще се справим, само Господ здраве да им дава, но шубето си остава.

# 552
Бимба, нормален е страхът, но ще се справиш.
Трудно е в началото, особено първите 6 месеца. Но после няма и да усетиш

# 553
  • offshore & overseas
Бимба, всичко ще бъде наред!!

То и с доносени близнаци е трудно, но съм сигурна, че ще се справиТЕ! Дано таткото да е отдаден на семейството и да ти помага, защото това е много, много важно за емоционалната стабилност и на двама ви!

Щастливо справяне и много, много радост ви желая! Hug

# 554
Благодаря момичета...и на всички вас много здраве...

Общи условия

Активация на акаунт