Вече съм спокойна,че мога да го оставям без проблем!
... цял зоопарк изредих. Явно са колики, но не много силни и не се стига до рев. Брат й така ръмжеше по цели нощи.

Но с интерес ще видя какво ще ти отговорят от ЛЛЛ , аз също ги бях питала за това 
Дано само да не е временно, а да продължава така. Човекът пораства и лека полека всичко ще се нормализира, а и коликите понамаляха и сигурно и това си оказва влияние.. И с бибата имаме напредък (макар и малък) , но за кратко успявам да го излъжа с нея. Единствено със заспиването си остана проблема, но все ак не трябва да съм максималистка 
Честито на всички мами, да са им живи и здрави бебетата!
в болницата кърмех бебо, а той плачеше доста, оказа се, че не наддава... На 4 ден почнах да давам добавка и така на 5 вече беше наддал и ни изписаха. Вкъщи продължих да кърмя, но се оказа, че изобщо не ни се получава - аз рева от разранени зърна, той вися по цял ден по циците и все гладен.. Не засуква правилно и кърмата не достигаше. Така преминахме на цедене и саване с шише когато мога, останалото АМ. Всички ми казват, че трябва да го оставя да погладува и щял да засуче правилно-опитах един - два дена, ами то се скъса от рев горкото, а мен ме боли, от зърната тече кръв и разни други секрети и се отказах
сега ми се иска да пробвам отново, но изпитвам ужас при мисълта за засукването тип всдъвкване и ревящо гърчещо се бебе... На всичкото отгоре и не ака-веднъж на 2-3 дена изаква огромни количества светло редичко-кашаво ако и това е, а другите дни се свива и мрънка милото. Ох оплаках ви се, цял роман написах.
много е подвижен, вдига си главичката и я държи изправена, ритка и маха с ръце, пули се и се усмихва
имам още да разправям, но стана много дълго, а трябва да приключвам, дано скоро пак се разпиша. Когато мога си ви чета иначе, просто едва днес успях да изчета всичко и да пиша
хубава вечер и спокойни бебчета!
А суче, милия, по 10-тина минути, рядкост е да задреме и да се лигави по 20-30. С кака му беше друго - може на час и половина, може на два часа да суче, но беше по половин час и после кротуваше.
Да си се гледате в любов и хармония!
Препоръчани теми