Я кажете някой чул ли е нещо за ваксините?
Ние сме на консултация в сряда, предполагам педиатърката ще каже нещо по въпроса.
Някой запознат ли е какви ваксини ще ни бият в крайна сметка, като шествалентната я няма и в кой месец ще ги започнат?
Сега обаче съм я закотвила на шезлонга, посвърших малко работа и ще я взема. Така обаче ще мога да се боядисам довечера, че се чудех как да я държа докато ме боядисват. 

Следващият път ще се върна назад и в предната да проверя след мен дали има още родили за да не пропуснем някого. Ако някой не се открива в списъка на първа страница, нека ми пише да го добава - напълно е възможно в бързината да съм пропуснала някого.

Честито на новите майчета! Да са ви живи и здрави бебетата!
Освен това се разболявам, боли ме гърло, пак тръгват нещата към антибиотик..
аз почнах еспумизана и си го давам яко какво си пише на листовката...25 капки към всяко хранене..не чакам да има колики....трето шишенце даваме вече. При нас засега положението е след едно от вечерните ядения малко гърч около половин час....колики са защото си личи че го боли и напъните са придружени с пръцкане. Реве, реве и накрая даже изцвилва....много е гадно и направо ми се къса сърцето, та и този половин час много ми се вижда. Купих и чайче от копър и лайка, но още се чудя дали да давам 50 мл през целия ден малко по малко или на куп следобеда, когато го хванат коликите.

Събудих бебето от смях...