Случи ми се нещо странно XI

• 148 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз от доста години имам втори дом в съня си. Първоначално ми беше странно, после свикнах.
Доста често сънувам как се прибирам в една къща, където в съня си живея. Знам стаите; какво има във всяка една от тях; пътят, по който пътувам, за да стигна до къщата. Няма такова място наяве, с което да свързвам съня си, но с течение на годините, след многократните сънища, наистина съм приела тази къща като втори мой дом дотолкова, че на моменти съм се замисляла дали не живея в два паралелни свята.

# 421
  • София
Аз от доста години имам втори дом в съня си. Първоначално ми беше странно, после свикнах.
Доста често сънувам как се прибирам в една къща, където в съня си живея. Знам стаите; какво има във всяка една от тях; пътят, по който пътувам, за да стигна до къщата. Няма такова място наяве, с което да свързвам съня си, но с течение на годините, след многократните сънища, наистина съм приела тази къща като втори мой дом дотолкова, че на моменти съм се замисляла дали не живея в два паралелни свята.
Стига бе, как е възможно?! Да не е от прераждане останал спомен....

# 422
Идея си нямам какво е, но е факт. На мен даже вече не ми е странно, защото съм свикнала. Даже и сега, докато разказвам, пред очите ми минават дърветата и поляните покрай които минавам, докато стигна до къщата.

# 423
Идея си нямам какво е, но е факт. На мен даже вече не ми е странно, защото съм свикнала. Даже и сега, докато разказвам, пред очите ми минават дърветата и поляните покрай които минавам, докато стигна до къщата.

Възможно е в реалния живот да съществува тази къща! И в предишен живот да си живяла там  Thinking

# 424
Здравейте! Изчетох цялата тема, почти прочетох и първата, смятам да прочета всички. Искам да споделя за няколко странни неща покрай мен. Когато бях на 16, живеех с баба ми, дядо ми, леля, вуйчо и братовчеди в триетажна къща. Спях на втория етаж сама, а баба и дядо - на първия. Една нощ сънувах как дявола лети и кръжи около нашата къща, беше от тези супер реални сънища. Първо не можеше да влезе, но после успя и прободе баба ми с кол в сърцето. В този момент се събудих и така се бях изплашила, невероятно реален сън. Беше към 4 сутринта и веднага хукнах надолу по стълбите да събудя баба - да видя дали е добре. Горката сигурно си е помислила, че съм мръднала... След няколко дни се събуждам от силен трясък и скачам от леглото, тичам надолу и гледам дядо ми се проснал на земята, тече му кръв от устата, не помръдва, баба ми го държи и дърпа и крещи - качвал се по стъпалата, спънал се и полетял назад. Беше много едър човек и при падането си е ударил много силно главата в стената, която е срещу стълбището. Правиха му операция, но така и не се събуди и след 2 дена почина. Тъкмо се беше възстановил, след като бъбреците му почти отказаха и беше на легло доста време, тъкмо беше проходил пак. Гледали са телевизия с баба и тя е излязла от стаята само за 2 минути да свърши нещо и той тръгнал нагоре по стъпалата - сякаш дявола го е дърпал. Баба ми беше съсипана, всички бяхме, прекрасен човек беше дядо ми... Още се просълзявам като си спомня. Няколко дена след погребението бях на компютъра, с гръб към спалнята. Изведнъж тя така изпука, сякаш нещо много тежко се е стоварило отгоре й. Не знам защо, но реших, че това е дядо и казах Дядо, моля те, плашиш ме, върви долу при баба! На другия ден баба каза, че като си е легнала, го е чула да я вика... След няколко дена пак сънувам толкова реален сън. Домашния телефон е в коридора на моя етаж и сънувам, че звъни. Вдигам и чувам гласа на дядо, той ми казва Кажи на баба си, че съм добре, да не се притеснява. Аз го питам Ама дядо, как ми се обаждаш?, той каза, че нямало значение, при което го усещам как минава зад мен, толкова истинско, и ми казва Извинявай, че нямам да ти дам повече.. и ми пъха 2 лв в задния джоб на дънките, след което продължава нагоре по стъпалата към третия етаж, а аз виждам колко е безплътен. Когато се събудих, ми беше някак по-леко, нали каза че е добре и да не се притесняваме. Наистина имах 2 лв в задния джоб на дънките, но най-вероятно аз съм ги сложила там и съм забравила. После дълго време нямах такива реални сънища, въпреки че сънувам всяка нощ. НО минаха няколко години, вече живеех с приятеля си и една нощ сънувам майка ми покрай едно море, едни делфини плуват около нея, всичко беше много красиво. Искаше да ми каже нещо, обаче точно тогава се събудих. Реших да проверя в съновника и познайте какво пишеше за делфините - че човека, покрай който ги сънуваме щял да умре. Е, изпаднах в паника, защото  точно по това време майка ми беше казала, че е в командировка в Габрово. Напоследък работеше страшно много и от месеци не беше спала повече от 2-3 часа за нощ. Винаги ме беше страх, че шофира недоспала и веднага се свързах с нея заради прочетеното в съновника. Питах я как е и какво става, защото звучеше малко сковано. Каза, че ме е излъгала, че е в Габрово и всъщност е на почивка на море.. Няма да влизам в подробности за причините за лъжата. Оттогава се зарекох, че съновници няма да чета, защото явно за всеки човек е индивидуално. Имам още 2 толкова реални съня от скоро, но много дълго стана и май досаждам. Извинявам, се ако съм ви отегчила!  Heart Eyes

# 425
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм писала в по старите теми, но това май не съм. Майка ми се прибира от нощна смяна и се вози в трамвая права ( което изключва възможността да е заспала). Тогава живеехме до гробищата и минавайки трамвая покрай тях майка ми вижда погребението на брат ми! Прибра се тя качва се горе в неговата стая и го вижда, че спи спокойно, но след "видението" не можа да заспи и сме седнали с нея и още други хора в двора да пием кафе. Брат ми се събужда към 2-3 часа и излиза и той на двора, но в момента когато отваря вратата кучето си къса синджира и скача директно да го захапе за гърлото, добре, че той успя да си сложи ръката, нахапа го на 5-6 места по ръката, след което го събори на земята и започна да му хапе краката ( брат ми е голям мъж около 90 кг) това стана за секунди докато майка стигна до кучето и директно го изхвърли в къщата и затвори вратата

# 426
  • София
Аз съм писала в по старите теми, но това май не съм. Майка ми се прибира от нощна смяна и се вози в трамвая права ( което изключва възможността да е заспала). Тогава живеехме до гробищата и минавайки трамвая покрай тях майка ми вижда погребението на брат ми! Прибра се тя качва се горе в неговата стая и го вижда, че спи спокойно, но след "видението" не можа да заспи и сме седнали с нея и още други хора в двора да пием кафе. Брат ми се събужда към 2-3 часа и излиза и той на двора, но в момента когато отваря вратата кучето си къса синджира и скача директно да го захапе за гърлото, добре, че той успя да си сложи ръката, нахапа го на 5-6 места по ръката, след което го събори на земята и започна да му хапе краката ( брат ми е голям мъж около 90 кг) това стана за секунди докато майка стигна до кучето и директно го изхвърли в къщата и затвори вратата
Какво е това куче бе, защо гледате такива бесни животни??

# 427
  • Sofia, Bulgaria
Какво е това куче бе, защо гледате такива бесни животни??
Ааа кучето "залепна" от 1 път и още на другия ден се обадихме в приют да го приберат (тогава още нямаше екоравновесие), но това е друга тема  Simple Smile

# 428
Много ми е странно, аз гледам кучета цял живот и нито едно от тях не е било агресивно към нас. Освен ако не е селската идилия с вързаното на синджир животно, недохранено и подритвано. Просто е отвратително.

# 429
  • София
Много ми е странно, аз гледам кучета цял живот и нито едно от тях не е било агресивно към нас. Освен ако не е селската идилия с вързаното на синджир животно, недохранено и подритвано. Просто е отвратително.
И аз така и до сега, моито домашни животни не са се опитвали да ме убият.....

# 430
  • Plovdiv
Съжалявам за спама, но не мога да не подкрепя двете двете мнения преди мен.

# 431
  • София
Съжалявам за спама, но кучета на синджир в двора, тип Пазачи и Злич - извинявайте, ама....Ако не е бил Брата, щело е да бъде некое малко дете.
Идиотска работа.

# 432
  • UK
То изобщо начина, по който е разказана историята, ме кара да се съмнявам дали брат ти нещо не е тормозил кучето, все пак от всички хора точно върху него да се метне и то с такава ярост..  Tired

# 433
Отплеснахте се!

# 434
Интересувам се от квантова синхронизация, техники за медитиране, алтернативно лечение и пр. От няколко седмици забелязвам все по-отчетливо следното: чета текст на компютъра, паралелно слушам телевизия. За половин час имам поне 5 съвпадения на думи от двата източника. Какво означава това според вас? Дали не отдавам значение на нещо, което е банално и незначително? Случвало ли ви се е и на вас?

Общи условия

Активация на акаунт