Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 339
  • 780
  •   1
Отговори
# 735
докато макароните се вариха извадих над 50 гъгрици. после при печенето още толкова. а колко са били в самата паста/макарони .... само те си знаят.  вече са изпечени. само незнам как да кръстя яденето и как се яде.  newsm78

# 736
  • Бургас
Бонго, а в срок на годност ли са?

# 737
абсолютно !!!!  27.03.2016 г
ама какво значи в срок на годност ?  да не би гъгриците да чакат да изтече срока и тогава да нападат ? просто си е жива мърлящина, хигиена нулева.  #Cussing out

# 738
  • София
ама какво значи в срок на годност ?  да не би гъгриците да чакат да изтече срока и тогава да нападат ? просто си е жива мърлящина, хигиена нулева.  #Cussing out

айде сега, получил си безплатно мръвка и се мръщиш Joy

# 739
аз не съм се мръщил  #Cussing out  дай Боже всекиму такава мръвка  hahaha
просто попитах как се казва това , как се приготвя и как се яде  Joy

# 740
само незнам как да кръстя яденето

Е, как не знаеш?!? Макарони по болярски  Mr. Green

# 741
  • София

Мисля, че проблемът в случая е при производителя (не при търговеца).
Бонго, изпрати ли тези снимки в Комисията за защита на потребителя и в Агенцията по храните?
Помагат наистина. И проверка в магазина ще направят (поне една глоба ще има за немърливостта).
Не оставяй нещата само на фаза споделяне във форума. Раздуй ги! Има смисъл!

# 742
не става.  брашното беше болярско.  туй ще да е  паста с мърша по Кауфландски   hahaha
рецептата е уникална и древна.  hahaha

ей , в неделя бях на проверка у Лидл.  и при тяхното брашно се намираха синджири от паяжини. само проверете в горната част на плика , където е прегънат и залепен плика.
вижте само каква реклама им правя на тия  супермаркети  Laughing  чакам си хонорара

# 743

Бонго, изпрати ли тези снимки в Комисията за защита на потребителя и в Агенцията по храните?
Помагат наистина. И проверка в магазина ще направят (поне една глоба ще има за немърливостта).
Не оставяй нещата само на фаза споделяне във форума. Раздуй ги! Има смисъл!
това не е за тази комисия. мисля ,че трябва да отрклият Комисия за награда на потребителите. за там ще се кандидатирам.  Joy
на тюфлеците от комисиите и агенциите работата им да проверяват ежедневно.  както аз ходя на работа всеки ден , така и те са длъжни да го правят. но работното място не им е зад бюрото и с кафе/цигара в ръка.   от друга страна съм сигурен ,че  и тези  чиновници четат и се ограмотяват тук.   Laughing

# 744
  • Пловдив
Нахлувам в темата, но това е безобразие, минават всички граници
Бонго пиши на КЗП, имат електронна форма за попълване, трябва да приложиш до 3 снимки и касова бележка.
Аз съм им писала, когато закупих пак от Кауфланд "Баклава с орехи", която се оказа с ФЪСТЪЦИ. Направиха проверка, след 3 месеца ме уведомиха, че производителя е санкциониран, както и че проверката е показала, че повече от 6 месеца баклавата се е произвеждала само с фъстъци.
А представете си, ако някой има алергия...какво се случва........

# 745
  • Пловдив
Крем супа от червена леща.

# 746
Я си открийте вдна тема за бубулечките и не спамете тука! Иначе идвам със сопата ...

# 747
и що, че той Бонго си е сготвил  Mr. Green
Бонгич, пращай да потребителите. Това може да е и от магазина, ако имат в близост други продукти с гъгрици, тия са пламнали. Или пък  от тия ще пламнат други   #Cussing out

# 748
туй е от веригата магазини. пазарувам от различни Кауфланди (в различни градове). навсякъде съм виждал отклонения от нормалното. явно това е фирмена политика.  Laughing

# 749

Общи условия

Активация на акаунт