Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 060
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Нения, успех и от мен.

# 106
Aтланта,изобщо не е задължително да имаш зацапване при имплантацията.Дори мисля в повечето случаи няма такова.При мен също не е имало каквото и да е зацапване,когато забременях.Така,че този симптом изобщо не го имай впредвид.По-рано и за киселини ставаше дума.До колкото знам са характерни,чак в последните месеци,и при мен се появиха тогава,когато корема ми вече беше доста голям.
Нения съжалявам за не добрата СГ,но пък сякаш нещата не ми звучат чак толкова страшни.Дано бързо да се подобри. Simple Smile Интерсно ми е за късия цикъл какво ти препоръчаха?И моя е доста къс,доста често е само 22-23 дни,но пък лутеалната фаза ми е винаги,ама винаги 13 дни...и до колкото знам това си е ок и не би трябвало да е проблем.

# 107
Christians Mum Мерси за прашеца, а имаш ли предпочитания за цвят  Hug
Честно казано съм на кантар  Blush
Имам си един батко на 11, и съответно сега ми се иска една малка кукла  Heart Eyes
В същото време обаче,това ще е първо детенце за мъжа ми (втори),
също така ще е и първо внуче,и ще съм много горда ако даря мъжа си с първороден син.
Та, общо взето ще се радвам много и в двата случая  Hug

# 108
Всъщност, момичета, чувствам се много по-уверена и спокойна сега, защото знам къде е първия ключ от бараката. Що се отнася до мен - всички лекари упорито ми твърдят, че съм здрава като бивол. Имаше действително съмнения за проблеми с овулацията и ЛУФ, но се оказаха неоснователни. Този път си имам доказана овулация и с трепет чакам да видя колко дълъг ще ми е цикъла и ЛФ най-вече. Защото 23 дена са си малко, поне в моите очи, колкото и да ми повтарят, че били ОК. Нямам търпение да пусна и хормоните, които проспах на тоя цикъл - ей така, за лично спокойствие и душевен комфорт. Истината е, че щом направихме първата крачка, сега всичко ми се струва доста по-подредено и не се чувствам в безтегловност. Дори ММ като чу "инфекция" и много бързо реши, че ще се лекува  Laughing
Чух се с "личния" ми специалист по медицинските въпроси, да препоръча андролог - каза, че му "мирише" на хламидия и първо това да проверим и двамата. Та в понеделник ще ходим на лов за хламидии.

Маняна- омега 3, витамин Е, Б комплекс, но след този цикъл - да видим колко точно е ЛФ. Досега винаги съм я смятала 13 дена, но не съм мерила БТ от няколко месеца и кой знае дали не съм дала бъг междувременно.
Отделно каза и Калмацин, но аз него си го пия с почивки заради крампи.

# 109
Маняна, благодаря ти  Hug . Аз продължавам да си чакам, цял следобед си ме боли корем все едно ей сега ще ми дойде, така че ще видим какво ще стане. Но заради тази болка в корема,мисля че си е лелката.

# 110
  • София
 newsm79 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Оооо колко много прашец,минах на пълната версия за да включа другите икони и да дообера това което е останало,благодаря ти МАМ,че ни ръсиш така обилно.Каквото и да е бебето таткото ще е щастлив.И ММ искаше момче ама ела ги виж сега с момиченцето,каквото и да е се обича силно....
Манана аз имах киселини и в началото и в края на бременноста,в началото от определени неща,а в края от всичко  Sick
Нения аз също откривайки проблема бях много по спокойна.Сега ти се вижда дълго времето докато го оправите,но минава и то в спокойствие ще видиш,желая ви успешно лечение  Hug
Рансун  Hug,недей така горе главата

# 111
  • Be realistic - plan for a miracle.
Атланта, и аз винаги съм мислила (и продължавам да мисля, за себе си поне), че като има болка - няма бебе. Онази тъпа, прерастваща бавно в остра, болка, за мен поне е индикация, че не съм бременна.

Но пък МНОГО момичета са казвали, че точно преди цикъла ги е боляло много, и със същите гадни болки, а после... така и не им е дошло  Simple Smile

# 112
Нения, не е необходимо да губите време, и в Непал можете да пиете добавки. Подвижността, да ти вдъхна надежда, се оправя най-лесно и бързо. Бързо, бързо 3 месеца стандарт при мъжете, ама принас и за месец и половина бяха скочили показателите.

# 113
Ох момичета ще се побъркам, имам Е-коли 10/5 в урината. 

# 114
Нения, не е необходимо да губите време, и в Непал можете да пиете добавки. Подвижността, да ти вдъхна надежда, се оправя най-лесно и бързо. Бързо, бързо 3 месеца стандарт при мъжете, ама принас и за месец и половина бяха скочили показателите.

А, ще си ги пием и там, нищо не ни пречи. Хвалбите остават за ноември 'щото тоя месец го изпуснахме Simple Smile

а какъв е случая с аглутинацията? Сега чета - антитела трябва да се изследват.

# 115
Май е добре да. Признавам си - не съм запозната, защото това го нямаме, но доколкото знам да, може да се дължи на антиспермално тела, но може да се дължи и на инфекцията, предполагам ще ви поискат микробиологично изследване и антиспермални, а от там нататък - за вас специално съм сигурна, че ще е най-лекото за оправяне.

# 116
Да, инфекцията е първото, което ще бъде търсено и ликвидирано. Без да имам кой знае какви познания, освен обща представа за човешката физиология, все пак си мисля, че тя е първоизточника на проблемите.
Попаднах на реклама на тест за уринарни инфекции. Мисля да купя един и ще го накарам да го препикае, ахаххаха, ох, да усети и той тръпката  Joy

# 117
Сакън! Ще излезе отрицателен и ще се фръцне, че нищо му няма. Еякулат се тества за микробиология и резултатите се чакат няколко дни (посевки и се чака да поникне нещо)!!! Никакви домашни тестове няма да ви свършат работа, само могат да му дадат фалшиво спокойствие. Може да пусете СТЕРИЛНА урина в добавка, с това съм съгласна. Въпрос на желание, дет' се вика.

# 118
Sway, аз знам и съм чела противоречиви неща, така че ще видим.

# 119
П.С Тук и Кристи ще се включи, предполагам, ама изрично попитайте какво ще ви покрива изследването. Добре е да е включена и уреаплазма, на места я виждам като тествана при нас, на места не. Явно в някои лаборатории се пуска отделно.

Общи условия

Активация на акаунт