Есента пристига вече, а мама знае пола на Януарското човече ..7

• 35 119
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
Хах,термин не се мести,ама на мен ,ако знаете някои мамита тук по колко пъти ми пишат за смяна на термини за 1 стр  Simple Smile,няма лошо де, преправям Simple Smile

# 691
Хах,термин не се мести,ама на мен ,ако знаете някои мамита тук по колко пъти ми пишат за смяна на термини за 1 стр  Simple Smile,няма лошо де, преправям Simple Smile

Е, щом ги влече  Grinning То при всеки ехо-преглед може да си го сменят  Grinning

# 692
Бе и аз така знам, термин не се мести  Laughing
Днес бях без детето и тоооолкова много работа свърших, че чак се уморих...
А след малко ми го връщат...  Laughing
Ама кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи  Grinning
А аз нали съм края на януари и тепърва започнах 6ти, пък някой стартират чак 7ми... колко далече ми се вижда края... а в същото време неусетно сякаш минаха месеците...
И аз си пресмятам по календарни месеци, по лесно ми е.... по лунарните ги носим общо 10 месеца  baby_neutral

# 693
Здравейте,
и аз знам, че термин не се мести, даже лекарката, която ми прави видеозон прегледите ме изгледа странно като я попитах. Иначе знам, че само 7 процента от децата се раждали на термин. Много от нас като нищо може да родят по Коледа или НГ. Момичета, стига сте се притеснявали с тези килограми, и аз в началото се намирах за бъчва, но си казвам, че ще ги свалим. Не смея да се кача на везните. Даже вече разучих къде на какви гимнастики мога да ходя след като родя. Ако трябва ще оставям бебето на баща му, но това няма да го пренебрегна.
Иначе ще стане за заглавие, не Януарче на топло си лежи, а мама дните си брои; а по-скоро Януарче на топло си лежи, а мама килограмите брои; Laughing Laughing или
Януарски мами килцата си сравняват, а бебчета с ритници ги даряват. hahaha hahaha

Иначе от предложенията до момента ми харесва:
Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става.
или
-Златна есен вън върлува, Януарче в коремчето бушува;
Десислава Д, с кръвното шега не бива, но надявам се утре лекарят да те поуспокои.
И аз утре съм на преглед, на редовния месечен, но там винаги ми дръпват по една бърза ехография, и съм вече нетърпелива.

# 694
Ехеее колко много пак сте изписали  Shocked Едва сварвам да чета  Rolling Eyes
За термин и аз съм чувала,че не се мести,нищо че някои бебета си вървят по напред. То като им дойде времето–всички ще се родят CrazyВлезем ли в 9 месец  Blush трябва да сме готови
Десислава Д Бъди внимателна с кръвното и не се ядосвай за "дреболии".Сега най–важни са бебоците ни  Hug Моето преди два дни беше 93/50  Shocked Затова все ме е унасяло да заспивам него ден  ooooh!
Отностно заглавията,на мен много ми хареса това Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става.
За килограмите–аз съм +4 Бях 64.5 сега съм 68. Мисля,че после ще ги сваля бързо  newsm78 да видим.
Щях да пиша и още нещо,но забравих ...  ooooh! Бременна му работа  Mr. Green

# 695
  • Разпиляна във въображението
Много ми харесва това заглавие Януарски мами килцата си сравняват, а бебчета с ритници ги даряват.

Мисля, че е много подходящо. Нито е студено, за да е "топло" на малките, нито януари е толкова близо, за да броим оставащите дни. А и килцата ни са си постоянна тема Laughing

# 696
Много ми харесва това заглавие Януарски мами килцата си сравняват, а бебчета с ритници ги даряват.

Мисля, че е много подходящо. Нито е студено, за да е "топло" на малките, нито януари е толкова близо, за да броим оставащите дни. А и килцата ни са си постоянна тема Laughing

+1  Peace

# 697
Здравейте мами.Аз бях малко до село да оберем каквото е останало по градината.
А един зъб така ме боли,че направо ми се реве.
Иначе за термина и моя до скоро не се знаеше кога е точно.И последно сложихме 6 януари.Аз както и с първата бременност съм забременяла след 3 месеца без цикъл,такче няма как да се определи по цикъла,а по размер.И всеки месец срявняваме.И излиза уж началото на януари.Иначе от последните прегледи изоставаме по една-две седмици.Явно пак схте сме дребно.Каката я родих 2600 и 46 см.

Иначе ето щипките за колан http://olx.bg/stoperi-za-avtomobilni-kolani-i41767427

# 698
  • Разпиляна във въображението
Вчера загледах едно предаване по ТЛС - Не знаех, че съм бременна. Една се оказа блеменна в шестия месец, когато разбра. А втората й бременност - тя буквално си роди след като разбра. Често, аз това просто не мога да го разбера. Жената си има цикъл, редовен, нередовен, има го. Закъснява, няма го - проверяваш. Дори и в случаите като danito1988 тялото се променя. Не може хич да не се промени. Онази си влизаше в същите дънки като преди това, а бебето беше с що годе малки, но не и изключително малки размери. От време на време то се движи в теб. Един доктор й каза, че е в първите месеци. Онази се прибира вечерта, текват й водите, тя отива в спешното и друг доктор й казва, че е в края на бременността си и ще ражда  #Crazy #Crazy #Crazy Та или някои американки са много глупави... или са просто глупави.

# 699
Miriel споко има и в Бг глупави хора.Тук в нашия град имаше случай дето едно момиче отишло с болки в корема в болницата,уж си мислила апендисит.И хоп...вместо апендесит извадили бебе Grinning

# 700
Гледала съм го това предаване, то не е много за хора със слаба психика, че дават всякакви раждания, включително на такива, дето бебетата падат в тоалетна...  Shocked
И аз бях шокирана, гледала съм ги след като родих сина си и съм се чудела как по дяволите е възможно да не разбереш, че раждаш?! Че болките са отвратителни, баси?! Ако имах такива без да знам, веднага към спешното щях да тръгна... А пък това да си влизаш в същите дрехи през цялото време, да не забележиш някакви си 8-10-15 кила отгоре....   newsm78 но щом има такова предаване, предполагам има доза истина...

# 701
Вчера загледах едно предаване по ТЛС - Не знаех, че съм бременна. Една се оказа блеменна в шестия месец, когато разбра. А втората й бременност - тя буквално си роди след като разбра. Често, аз това просто не мога да го разбера. Жената си има цикъл, редовен, нередовен, има го. Закъснява, няма го - проверяваш. Дори и в случаите като danito1988 тялото се променя. Не може хич да не се промени. Онази си влизаше в същите дънки като преди това, а бебето беше с що годе малки, но не и изключително малки размери. От време на време то се движи в теб. Един доктор й каза, че е в първите месеци. Онази се прибира вечерта, текват й водите, тя отива в спешното и друг доктор й казва, че е в края на бременността си и ще ражда  #Crazy #Crazy #Crazy Та или някои американки са много глупави... или са просто глупави.

И аз го гледах вчера. Едната даже в 41 седмица тръгна да ражда и чак тогава разбра, че е била бременна, че даже и с 1 седмица преносила, ужасТ  Shocked Crazy

# 702
И аз съм ги гледала такива предавания, даже има една известна френска певица, която се усетила в 6 месец. Казва, че преди това е ходила по концерти, по снимки на клипове и никой около нея не се е сетил. Науката обяснява това с психиката, казват, че тялото може и да не се промени, ако психически не е осъзната бремеността. Въпросната певица признава,ч е след като е разбрала защо е припаднала на сцената, е почнала бързо да наддава и коремът и изведнъж се е е издул.
Иначе скоро гледах снимки на принцесата на Монако, която е бременна, сигурно сте чули, и трябва да ражда края на Декември. Ами да си призная, не видях никакъв корем, ама никакъв, даже си помислих, че княжеството си прави тънки номера с измислена бременност, защото много я чакаха тази бременност. Само че има и друго обяснение: жената е атлет на високо ниво, има много коремни мускули и може би затова не и личи  newsm78 newsm78
Иначе съм съгласна с вас, че има и мноооого глупави хора, особено по тези предавания, които показват как живее средно статистическият американец: ми то такъв живот заблят и без интерес, без мисъл, без акъл,  не мерси...

# 703
  • София
И аз веднъж го гледах това предаване. Имаше случай на жена, която има едно дете и лекарите са й казали, че не може да има повече деца, не помня точно причината. И тя си гледа бебето и си мисли, че просто не може да влезе във форма след раждането. И изведнъж хоп още едно бебе. Странна работа...

# 704
Иначе съм съгласна с вас, че има и мноооого глупави хора, особено по тези предавания, които показват как живее средно статистическият американец: ми то такъв живот заблят и без интерес, без мисъл, без акъл,  не мерси...
На мен чак нагласени ми изглеждат тези американски "реалитита" ... Наистина понякога като доста тъпи ги показват американците, ама то май си е и така в действителност  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт