Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
Какви са мненията за дрехите за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Обсъжданата тема във форума е за бременност и майчинството. Хората споделят своите истории, опит и въпроси относно бременността, пола на бебето, подготовката за раждането, здравето и други свързани теми. Във форума се обсъждат теми като предчувствия за пола на бебето, преживявания по време на бременността, прегледи, здравословни проблеми, подготовка за раждането и избор на дрехи и аксесоари за бебето.
-
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
-
Какви са мненията за дрехите за бременни?
-
Как майките се справят с обезкосмяването по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обезкосмяване по време на бременност?
Надявам се, че ще ме приемете отново 
Може би момичетата, които не усещат често бебчетата е защото плацентата е задна. С Емилия бях така - изобщо не я усещах понякога и се филмирах жестоко(ходила съм даже на лекар да видим дали всичко е наред)

днес бях за първи път на йога за бременни (беше много хубаво - надявам се да минат болките в кръста ) , а утре ще ходя на тези безплатни лекции организ. от списание 9 месеца .
Извинете ме за фермана
... Ако можеш обади се на твоето АГ , не чакай ...
Кръвното ми все още е 130 /80 тази нощ се събудих в 1 и до 3 :30 не можах да заспя .. Не знам дали аз не греша защото аз отмервам първия удар който се чува и последния който се чува и до сега все така , а мъжа ми като го мери казва че е 120/70 ... то преди две седмици държах ниско кръвно 90/50 даже твърде а сега не знам какво се случва , храня се както до сега а за 4 седмици 4 кг съм качила което много .. притеснявам се за този г.с. диабет .. утре съм при АГ да видим какво се случва . иначе преди бременност бях 55кг на 169 см сега съм 24 седм и съм 66 което ми се струва страшно много предвид 4-те килограма за 4 седмици . 
вече съм + 8 кг. и последния килограм и половина мнооого рязко го качих ( за един ден )