С какво ви дразнят снахичките?

• 51 579
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
Мусака и руска патетика...много ми идва.

Жената не трябва да е тая, дето те храни- трябва да е тая, която да те кара временно да загубиш апетит и да чезнеш по нея.

# 661
Временно. Ама после пак трябва да се яде. Така че ако е от тези, които се редят с децата да чакат мама, трябва да си вземе готвачка, няма начин.

# 662
Популе, чак ми е неудобно от възрастта и опита ти, аз да ти обяснявам азбучни истини, че за да станеш незаменима за съпруга си не е нужно да избираш между секс и манджа, защото и двете не са верния отговор. За да станеш незаменима за съпруга си, трябва ти да си жената, с която той иска да си говори вечер; на която иска да сподели; с която иска да се посмее; която иска да представи на приятелите си; с която иска да отиде на кино / театър  и после да си обсъди филма / постановката ; с която иска да отиде на почивка и на екскурзия.
Това прави жената незаменима.
Не е нито мусаката, нито 69, каквото и да казва вица.

Все още си млада. Като имаш 20-годишен брак, ще установиш, както аз и моите наборки, че няма какво чак толкова да си говориш с мъжа си. Споделената тишина е по-важна. А спокойствието, произлизащо от споделената тишина, е най-важно.
Сексът си е секс, като поостарееш не го правиш всеки ден. Храната обаче е всекидневна, няма как, трябва да се яде.
Болднатото доста ме учуди .....     Thinking
Скрит текст:
Може би защото ние с мъжа ми много обичаме да си говорим ....дори си имаме и шега помежду си на тази тема:
той-"много те обичам"
аз-"защооо?     Laughing   "
той-"защото така хубаво ми приказваш....    Grinning   "

Не отричам важността на храната и секса за поддържането на уюта, спокойствието и любовта в една връзка, но някак не виждам как тези две ще заместят липсата на описаното от Бърди.

# 663
Ми щом не е християнски брак, значи ще трябва да се стегне и да готви, да се грижи за тленното:)
Joy Joy JoyНе го бях чувала rotfImao rotfImao rotfImao
Хайде сега още една рокля,че да си  знае задълженията снахата

# 664
  • София
...мусаката много ясно, че мамината е най вкусна...
Я да обсъдим и това. По мои наблюдения е градска легенда  Simple Smile
Мъжът ми, понеже е много тактичен, на няколко пъти се изцепва пред майка си: "Маминко, много хубаво готвиш, ама жената готви още по-хубаво". Туш! (Колко ритника е изял под масата... Не му пука изобщо обаче.) За мусаката конкретно - от моята по-вкусна ня-ма!!!

# 665
  • където ми харесва
Мъжът ми, понеже е много тактичен, на няколко пъти се изцепва пред майка си: "Маминко, много хубаво готвиш, ама жената готви още по-хубаво". Туш! (Колко ритника е изял под масата... Не му пука изобщо обаче.) За мусаката конкретно - от моята по-вкусна ня-ма!!!
Ох, това и на мен се е случвало. И ми става адски неудобно.
Тя, майка му, не се слави като добър готвач, и преди съм го казвала.
Обаче, като се изцепи моя, че готвя по-вкусно и по-добре от нея, и то пред горката женица, направо ми става неудобно. Представям си колко й е криво-цял живот за трима мъже се грижи да им готви, да е чиста къщата, да са им изпрани дрехите и накрая сина й да й каже такова нещо. Rolling Eyes

# 666
Ако някой маркетингов специалист от големите вериги чете тук, направо да патентова и пусне на пазара:
"пържените кюфтета на свекървата"; "боб по свекървенски"; "сърмичките на свекървата".

Таргетова група: млади снахи(чки);

Рекламна кампания: раздаване на промоционални купони пред гражданските и църквите;
разлепване на напомнящи постери на смръщена свекърва, сочеща с пръст и призив: "А ти сготви ли?".

# 667
  • София
Ако някой маркетингов специалист от големите вериги чете тук, направо да патентова и пусне на пазара:
"пържените кюфтета на свекървата"; "боб по свекървенски"; "сърмичките на свекървата".

Таргетова група: млади снахи(чки);

Рекламна кампания: раздаване на промоционални купони пред гражданските и църквите;
разлепване на напомнящи постери на смръщена свекърва, сочеща с пръст и призив: "А ти сготви ли?".

smile3521 Добра идея.

ПП Чудя се, ако имаше тема "С какво ви дразнят зетьовете", какво ли щеше да пише вътре  Sunglasses

# 668
Аз да питам съвсем сериозно, като ти отраснат децата, наистина ли се възприемат с това телешко умиление, все едно са на три годинки, дори ако са на 40? Щото все ми казват- ти ще видиш, то винаги ще ти е дете. Да, но винаги ли ще го инфантилизирам? Или сред жените има доста тревожни тенденции...

Щото например имам брат, но не го възприемам като "малкото ми братче", а като друг възрастен. Така че ми е смешно това предпазване от дреболии на вече голям човек.

# 669

Моят не казва това, но обяснява с точност как е трябвало да се направи и защо не се е получило. Не само на майка му, по принцип като яде чужда храна. И по-добра от неговата няма  Naughty ...лошото е, че е прав Mr. Green но той много чете и се интересува от тънкости и е критичен и към собствените си неща, та няма как да му противоречи човек...

Но винаги като започне да обяснява такива неща, свекърва ми казва хич да не му обръщам внимание, а веднъж в началото на брака ни рече колкото на шега, толкова сериозно: Тегло ще теглиш с моя син  Joy

Иначе, за да се върна към темата, понеже тя не пише тук, ще кажа от нейно име с какво я дразня - че не искам да раждам повече. И е права. Ама, това е положението.

# 670
  • София
Иначе, за да се върна към темата, понеже тя не пише тук, ще кажа от нейно име с какво я дразня - че не искам да раждам повече. И е права. Ама, това е положението.
По този показател съм помилвана, тъй като зълва ми се мъчеше няколко години да забременее, и роди де, но понеже на този етап няма изгледи за второ, са оставили и мен на мира. След година-две съвсем ще ме отпишат, защото наближавам 40-те. Мисля, че и мъжът ми се примири.

# 671
Скрит текст:
[/spoiler]

Аз от мои наблюдения говоря, при младите мъже е така...на Популе синковеца влиза в групата до 35г.
Тъкмо снахата да се научи как се прави заливката и колко се пече.Всяко нещо изисква време.

# 672
А на мен ми е чудно защо тези синове не се научават да готвят онова, което обичат, а мрънкат на други хора, че не им го правят newsm78

# 673
Къде къде по лесно е да мрънкаш, отколкото да пазаруваш, да носиш торби, да готвиш... hahaha особено ако има една женичка да поеме удара. Mr. Green

# 674
Аз да питам съвсем сериозно, като ти отраснат децата, наистина ли се възприемат с това телешко умиление, все едно са на три годинки, дори ако са на 40? Щото все ми казват- ти ще видиш, то винаги ще ти е дете. Да, но винаги ли ще го инфантилизирам? Или сред жените има доста тревожни тенденции...

Щото например имам брат, но не го възприемам като "малкото ми братче", а като друг възрастен. Така че ми е смешно това предпазване от дреболии на вече голям човек.

Като отраснаха аз съм малката ,питам ,искам разрешение ,греша като си мисля,че животът е   като в моите представи ,но пък те ме коригират и  млъквам.Тревожа се ,но  с мярка.Само в мислите.Питам какво става и получавам отговор всичко върви по план.И да не е така.Но пак има неща ,които не са така...няма пълно разбирателство.Изглаждаме ги.Определено не са деца.

Общи условия

Активация на акаунт