Таблата, плажният спорт на българите

• 4 243
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Футболът на германците и волейболът на руснаците по-безшумен ли е от заровете на таблата?  Rolling Eyes
Не играя табла, но не ми пречи. Мама и татко играят, дори и на плажа са играли... аз не се научих. Виж, на белот, да! Но и аз предпочитам плажното четиво. Макар че сега като пиша, се сетих за едни младежи, които дали искаха да ме заговорят, дали да се направят на интересни, или пък просто съм подразнила със звука от прелистването на страниците, не знам, но едно момче каза дооста силно: "Какви са тези хора, дето четат книги на плажа, не разбирам... никога не бих чел книга на плажа!" Подсмихнах се, надигнах поглед и отговорих: "Така е, но хората са различни - едни дрънкат простотии на плажа, други - четат книги!" Засмяха се.

# 31
  • София
 Joy

От кога футболът и волейболът станаха по-малко шумни занимания?

Брей, много кисел народ се е извъдил...

# 32
  • София
Някои хора се нуждаят не от почивка, а от лечение!

# 33
Авторката къде ли изчезна?  newsm78
Дано не се дразни някъде на нещо друго, ужасно като табла ...  Rolling Eyes

# 34
  • out of space
Таблата била шумна, а волейболът се играе в пълна тишина  Laughing

Кажи си адреса да ти пратя белите престилки.  Crazy

# 35
Кажи си адреса да ти пратя белите престилки.  Crazy

Joy

# 36
Явно проблемът е в теб-прекалено си изнервена. Направо другата година недей да плажуваш тук,а заминавай другаде на почивка,че да не те дразним.  Wink
Авторката се прибра от почивка, и наистина се замисляме цялото семейство да почиваме извън Бг следващото лято. Ходим на това място от 10ина години, и беше чудесно до преди 2-3г. И знаете ли защо, нямаше много българи, знам какво ще ми напишете след тази ми откровеност, но си е така.
Миналата година имаше само едни табладжии, сега.не ги броих, бяха много. От всякъде се чуваха зарове, пулове, и коментари....да не споделям, как сънародниците ни обичат да отидат на плажа и да лапнат телефона, и да говорят, говорят........празни приказки.....ама така, друго си е с питието и да лафиш с Х и У от плажа, и да им споделиш какъв кеф е, колко храна има на корем и т.н.....няма да влизам в подробности на колко глупости се наслушах, защото нямах избор, с две деца няма как нон стоп да се местя, а и къде, то пълно с подобни екземпляри
Волейбола и футбола се играят на място, не смущаващо останалите почиващи.
Таблата се мята на шезлонг на един метър от теб. Почивката, за това е почивка, з ада си почине човек, а не да съпочива с всички останали.
Нямам нищо против таблата, синът ми я научи преди да навърши 6г. , но на плажа играем шах, а аз чета книги, ММ или играе с децата или блажено си лежи. Имам против вдигането на шум, който пречи на останалите, несъобразяването. Тази година имаше компания, която и турнир си бяха организирали......
Не знаех, че имало тема за плажа и какво ви дразни там, до сега не мислех, че имам какво да пиша в нея, всичко си беше екстра, но вече  не е, за съжаление......

# 37
Ами ние и в чужбина си носим таблата, та може да ни срещнеш и там Mr. Green

# 38
  • sf
Божееее, че на какви плажове ходите щом чувате заровете на съседите  Rolling Eyes

# 39
Миналата година бяха само едни табладжии на плажа и нямаше проблем, но тази година ни бяха обградили от всякъде...буквално.
Лично за мен, всеки може да си прави каквото иска стига да не пречи и се съобразява с другите.
Таблата определено не е игра, която да е непречеща за околните.
Играя табла от 6годишна, знам всички игри, но не го правя на плажа.
Таблата на плажа си е както всичко останало в държавата, всеки си прави каквото и когато иска, за повечето хора писани и не писани правила не важат, никой с никой не се съобразява.....

# 40
  • sf
По твоята логика всички трябва да лежат като мъртъвци на плажа и да не издават звук  Rolling Eyes

Иначе и аз не обичам тълпи и си решихме проблема така
Скрит текст:

# 41
По твоята логика всички трябва да лежат като мъртъвци на плажа и да не издават звук  Rolling Eyes

Иначе и аз не обичам тълпи и си решихме проблема така
Скрит текст:
Мечтания от мен плаж Heart Eyes Може ли да ми кажете къде е (на лични)?

# 42
  • София
Шах може, табла не! Laughing

# 43
vgames.bg
Тук ги има и трите игри, добре с аги направили според мен .
И аз съм от феновете на таблата, но на плаж не съм носила (а и не съм имала такива съседи по чадър). Ако около мен има табладжии сигурно щях да се ядосвам, че не играя аз, а не че те играят Simple Smile))

# 44
Шаха изисква мислене, и играта му определено не пречи на околните.

Общи условия

Активация на акаунт