Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 255

Право в 10 !!!

Снимки от 15 серия ... колко спокойно си говори с Метин / снимка 6 / който го интересува ...

http://www.atv.com.tr/diziler/kara-para-ask/galeri/15-bolum-foto … ?tc=14&page=6

# 256
  • Пловдив

Право в 10 !!!

Снимки от 15 серия ... колко спокойно си говори с Метин / снимка 6 / който го интересува ...

http://www.atv.com.tr/diziler/kara-para-ask/galeri/15-bolum-foto … ?tc=14&page=6

Сигурно ще има и такъв момент - Елиф да спаси Йомер с изстрел право в 10-та.

# 257
 Embarassed
дива-ойка   smile3545 няма емотиконче с ония памперси, дето попиват и детски басейн... Какво да се прави... едно пише човек, друго четат... но аз не се кахъря. Simple Smile

А Йомер тук нещо пак гледа лошо... на сватбата ли?...  newsm78 Дали пак няма да му се наложи да ревнува безумно? Simple Smile))

# 258

Ми то клин клин избива. Време му е да спре да се сърди, че искаме целувки, кекс, романтик!

# 259
Ъъъъ... това трябва на сценаристките да го кажем. Simple Smile Че научиха Елиф чай в пликче да запарва само... резултатно беше, де. Simple Smile)) Сега и халва се научи да прави... кексът е следващото, надявам се. Simple Smile))

# 260
Ъъъъ... това трябва на сценаристките да го кажем. Simple Smile Че научиха Елиф чай в пликче да запарва само... резултатно беше, де. Simple Smile)) Сега и халва се научи да прави... кексът е следващото, надявам се. Simple Smile))

Тя кексът си го може, видяхме го в 13еп.
А и на Хюсеин втората булка едва след 5г направи бурания. Елиф все от някъде трябва да започне, чаят в пликче е едно добро начало.  hahaha
Следващото ще й е халва.

Да гадаем - кога Мелике ще разбере за кадъната и как ще реагира?

Според мен, няма да е скоро, защото това означава Йомер да разбере за двойствения живот на брат си. Иначе, смятам, че ще е съсипана, няма да се сети да буйства.

# 261
Мислиш ли? Аз пък се надявам да побеснее. Simple Smile) Уста на заем не ще Мелике... ще е интересно да я послушаме и погледаме в акция. Simple Smile))

# 262

Чиче Таййар има нова риба, която обаче  нямала апетит  ooooh! и той е притеснен.

Измислила съм му на Таййар наказание - единственото което ще го разстрои и съсипе ...

Скрит текст:
Рибките на чирузчета ...

# 263

Марта_49, оригинално наказание. Simple Smile

Нали очакваме нещо..... newsm78

# 264

Малко свежест, поне това излачва колажът.

# 265

Кратко, точно и ясно: независимо от мотивите, деянията са еднакви.

# 266
  • Пловдив

Марта, с това предложение за рибките на Чиче - Метин да пусне един гладен котарак...

# 267

Какво означава това, някаква кърпа вързана на дървото. newsm78

# 268
Аз пък за финал ще кажа като моя комшия :
Искам женски бой да гледам!

Предлагам най сериозно да спрем да се дърлим на тема Туба!
Толкова ли ви е важна?
На мен пък  никой турски артист не ми е  толкова важен, че да си развалям прекрасната вечер!
Интернет пространството е свободно, нека всеки си пише спокойно какво харесва и какво не, какво толкова newsm78

# 269
Ау... грузинките и гората под лупа са огледали. Simple Smileooooh! Брех, че джигитки. Simple Smile)) Кърпата ще да е нишан от екипа - под кое дръвче да снимат, Wink а онези веднага са забелязали. Simple Smile) Само по снимка що нещо виждат... ако попаднат на място, не ми се мисли... Има тогава да гледаме подробности зад кулисите...  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт