~Divergent~ ~Дивергенти~ Всичко за филма и актьорите

• 22 182
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
  • КиТ
Разбрахте ли - излезе първият трейлър на продължението на "Дивергенти" - "Бунтовници". Вижте го http://showstories.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Малко по-нагоре вече сме го показали  Peace

# 31
Разбрахте ли - излезе първият трейлър на продължението на "Дивергенти" - "Бунтовници". Вижте го http://showstories.bg/%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Малко по-нагоре вече сме го показали  Peace

А, ок не бях го видяла Simple Smile Но все пак продължението ми изглежда обещаващо Simple Smile

# 32
  • Разпиляна във въображението
Запис тук.

# 33
  • София
Натрисам се и аз при вас!
Бях доста скептично настроена в началото, звучеше ми точно като "Игрите на глада". Хареса ми доста обаче, дотолкова, че се надъхах и прочетох първата книга и втората до средата. Определено ми харесва повече - и като стил, и цялостно. Актьорската игра беше доста приятна и девойката със сигурност ми се вписва повече в ролята си, отколкото Дженифър Лоурънс - в Катнис (, където ми изглеждаше адски скована и все още ми е неприятна). Тео Джеймс няма смисъл да го коментирам - съвсем прекрасничък си е. Всякак. И гласът му ми харесва, макар че на неговата банда съм слушала твърде малко неща.
Чакам с нетърпение втората част на филма.  Laughing

# 34
Запис и от мен.  Аз все се канех да чета книгите, нали все са по върховете на класациите, но докато се наканя те го филмираха. И така първо гледах филма, после от любопитство какво става по-нататък почнах книгите. Прочетох първата и втората книга и трите доп.разказа от четирите, но с голяма мъка и накрая ги зарязах. Още се чудя дали изобщо да чета последната книга newsm78, някои читатели  недоволстваха, че в нея вместо да се обяснят мистериите имало нови герои и истории.
Филма ми хареса /Тео си е супер, девойката също/ и то доста повече от Игрите на глада, които ми се сториха мн.скучни и изобщо не можах да изтрая дори първата част, превъртах постоянно, а втората сякаш беше още по зле/дано не се обиди някои почитател, но просто на мен не ми допаднаха/.
Идеята е интересна, но сякаш писателката не можа добре да развие и обоснове историята и характерите на героите си, не ми хареса  и посоката в която отиде действието, а пък обяснението в края на 2-ра книга ми беше меко казано странно и нелогично. Е, не може да е с таланта на Оруел, но все пак очаквах повече. Sad
Надявам се втория филм да е по-добре, то определено ще има и известни разлики, дано да е променен към по-добро.

# 35
  • КиТ
Прочетох първата и втората книга и трите доп.разказа от четирите, но с голяма мъка и накрая ги зарязах. Още се чудя дали изобщо да чета последната книга newsm78, някои читатели  недоволстваха, че в нея вместо да се обяснят мистериите имало нови герои и истории.

Коя книга Предани ли? Има нови герои там да,но се обясняват доста неща...
А книгата Фор пък която е четвърта,е за героя Фор,как той преминава през инициативата си 2 години преди да срещне Трис и малко е презастъпено,как среща Трис и какво се случва в неговата глава  Peace

# 36
Третата книга едвам я дочетох. Не ми допадна обяснението за случилото се. И като цяло ми се затвърди мнението, че истинският дивергент е Тобиас. 

# 37
Коя книга Предани ли? Има нови герои там да,но се обясняват доста неща...
А книгата Фор пък която е четвърта,е за героя Фор,как той преминава през инициативата си 2 години преди да срещне Трис и малко е презастъпено,как среща Трис и какво се случва в неговата глава  Peace

Бе не е баш 4-та, леко ме подразниха Егмонт с техните реклами. Трилогията си е трилогия, това се явява предистория от негова гледна точка, за мен дори нямаше нужда да я издава, можеше просто да е като бонус към трета.

Доколкото разбрах, освен 4те истории във "Фор" има и още някакви бонуси? Плами, доложи какво, що, че на английски нищо нямаше  Simple Smile

# 38
  • КиТ
Какви 4 истории,значи започва с това как Фор преминава през инициативата,как се случват нещата,как отива при безстрашните,как избират Ерик и тем подобни работи....
После накрая има
Първия скочил Трис-тука нали как е през неговите очи Трис
Внимавай Трис
Много си хубава Трис
туй  Peace

# 39
Какви 4 истории,значи започва с това как Фор преминава през инициативата,как се случват нещата,как отива при безстрашните,как избират Ерик и тем подобни работи....

The Transfer, The Initiate, The Son, The Traitor - това са четирите истории, нещата, които описваш ти отгоре.

После накрая има
Внимавай Трис
Много си хубава Трис
туй  Peace

Това са въпросните бонуси. В някой от тях вмества ли се сцената с хвърлянето на ножове през неговите очи? Тя по принцип излезе преди въпросната серия за Фор.

# 40
Издателството поне ги е обединило в една книга, ами не ги е издало по отделно. Laughing Не съм ги чела, въпреки че Тобиас /не мога да си обърна клавиатурата и да го напиша Фор/ ми е любимия образ.

# 41
  • КиТ

The Transfer, The Initiate, The Son, The Traitor - това са четирите истории, нещата, които описваш ти отгоре.

После накрая има
Внимавай Трис
Много си хубава Трис
туй  Peace

Това са въпросните бонуси. В някой от тях вмества ли се сцената с хвърлянето на ножове през неговите очи? Тя по принцип излезе преди въпросната серия за Фор.

А ясно да,тези първите четири са в началото на книгата  Crazy
Сега гледах,няма я,само за хамбургерите като си плямпаха и в
Много си хубава Трис,вече се усеща,че се влюбва,ама там гледа татуировката на птиците Wink

# 42
 hahaha
Плами, Тео е несравнимо по-готин от австралийския дънер на Майли, но Пийта има някои бонус точки пред мен.

Също така хубаво сравнение може да стане между двете поредици, най-вече за идеите и посланията, защото литературните качества са ясни. Wink

Пп Шайлин или Дженката - и двете по възможност заедно  Twisted Evil

# 43

сладури

# 44
  • София
Издателството поне ги е обединило в една книга, ами не ги е издало по отделно. Laughing Не съм ги чела, въпреки че Тобиас /не мога да си обърна клавиатурата и да го напиша Фор/ ми е любимия образ.
Ти пак, че го докарваш до Тобиас. Аз четох книгите на английски и ми изглежда толкова неестествено във всичките му български форми. За мен си е Тобайъс.  Laughing

Иначе едно сравнение между "Игрите на глада" и "Дивергенти" ще е супер готино! Има доста съвпадение струва ми се, но определено клоня към второто.

Общи условия

Активация на акаунт