КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Много сме,аз се наспах,изброих оФцете,че и магаретата.Плетох,не знам какво да правя ,освен да се присъединя към честитките за новата учебна година на всички ученици,учители,бивши и настоящи.да се учим,да сполучим...
https://https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/ … 3bf55c1f9a9d0534d

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 03:43 от Бор_яна

# 196
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ПЪРЛИ УЧЕБЕН ДЕН!
СПОРНА УЧЕБНА ГОДИНА  И ЗА УЧЕНИЦИ И ЗА УЧИТЕЛИ!
НА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ,С ЛЕКОТА ДА УСВОЯВАТ ЗНАНИЯ!
На патерица,Честит празник,на празнувалите вчера!
Вчера си имах гост и ми беше свободен ден от форума.Сега изчетох всичко.
По късно ще се включа.

# 197
  • ВАРНА
Добро утро и заповядайте на кафе!

Честит празник на първолаците на Марина, Дидия, Мая, Фло, Мери!
Успешна учебна година на всички ученици и учители!

Много здраве и късмет на вчерашните именници!

Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 08:24 от Мари М

# 198
# 199
Добро утро.
Мери М, мерси за кафенцето.

Честит първи учебен ден на всички, учители и ученици-малки и големи!

На добър път  на ВЛАДИ НА МАРИНКА,  на КРИСКО на МАЯ, на СОФИ на МЕРИ ПОПИНЗ,  на КАТИ НА ФЛО,  на ЛЮБИ на ДИДИА.

Честит празник и на учителките в темата - Грети, Мая, Дидиа, Янчето, Тану .
Сигурно има пропуснати, не е нарочно, просто не се сещам в момента.

Днес моето малко момиченце Ирина, тръгва на детска градина.

Бързам да свърша всичко планувано и да отидем вечерта с ММ  да я видим.

Наспах се (уж), но ме болят всички кокали, а трябва да се става.
Спорен ден мили приятелки!

п.п. Шпунци, видях те.
Радвам се, че Вели си е вече в къщи. Как е той днес? Не тъгува ли за другарчетата си в училището?

# 200
Привет девойки,опит на инат овен, щото вчера просто вдигнах ръце.
Да успея да пожелая на ВСИЧКИ първокласници щастлив и незабравим първи учебен ден и много успехи  от днес нататък. На учителките успешна учебна година с малко ядове но с много приятни събития и прекрасно усещане като гледата как жадните детски очички поглъщат всяка фраза, жест и усмивка.
На Крисковците весело и щастливо детство.
Джили, прочетох пътеписа ,само за миг се поставих на твоето място и,представих си как набивам километраж по стръмнини и къманаци и....
БЕшее ми голям кеф да ви изчета но мислите тихомълком напуснаха  останалите сиви ми клетки с всеки неуспешен опит,прегръдки на всички ви , дано и това не изчезне, Hug Hug Hug

# 201

Честит първи учебен ден на учители и ученици а на тия като мен дето си нямаме още тези вълнения-да си спомним за доброто старо време.
Джили-невероятно преживяване си имала-преди много години бяхме закъсали много близко до Варна с двете ни бебета и племенничката ми-буря,сняг-а Мимето-щастлива-каза добре че съм с Вас-кога ще видя такава приказка-та и Джили-като героиня във филм си я представям-ние 3 пъти сме ходили на Кръстова гора-имах си приятелка там-жената,която отговаряше за парклисите-баба Елена-толкова сърдечно ни посрещаше като ходихме но разбрах че е починала-ние все улучвахме хубаво време а на служба-вътре в църквата бяхме-сега Джили след като ти мине мускулната треска те уверявам-ще си Супер!!!
 Незабравим ден Ви желая дружки!!!

# 202
  • София
Честит Първи учебен ден на всички ученици и учители!
Да ви е весела и вдъхновяваща учебната година! На добър час!

# 203
Добро утро! На добър час на всички, запътили се към науката и преподаващи я!

Айша, не мога да вляза в лични съобщения, та пиша тук за асансьора. С молба към останалите да ме извинят за баласта.
http://www.damtn.government.bg/index.php?option=com_content& … d=195&lang=bg
Попълваш този мейл, пращаш го и хората идват след 10-тина дни. Иначе институцията се нарича "Инспекция за държавен технически надзор".

Хубава седмица на всички! Цвеня за празнуващите днес!

newsm51 newsm51 newsm51

# 204
  • в сърцата на любимите ми хора

Честит празник на всички малки и големи ученици и
на нашите мили и благородни учителки!
На добър час!

# 205
Честна пионерска нямам грам понятие какво става с тоя форум. Айде писането разбрахме че е супер проблем, но четенето.
Аз нали получавам всяка публикация в меила и често от там предпочитам да чета.Влизам прочитам и трия, да има място за следващите.Сега видях че има доста не изтрити, почнах да проверявам, оказа се половината не съм чела във форума. newsm78  Странна работа : newsm78
Да отговоря на Светълчо - пилето с цялата не обелена глава  вътре изобщо не се умирисва на чесън.Водната баня отдолу изглежда неутрализира миризмите. А  заради чесъна не е необходимо да се сложи дори и щипка сол . Опитайте, няма да сбъркате. Големият внук яде само бутчетата. Но от събота беше останало от бялото месо, та вчера  му го дадох с гарнитура при което първата му реакция беше изкривен нос, но след като го хапна заяви че от сега нататък той ще яде само бялото месо, че било много по вкусно.
Шпунци, аз правя често пиле върху сол, но има разлика във вкуса при двата начина. И не е "побългарено ", тази рецепта я знам от тук, май си се върти свободно по света.То нали вече за нищо няма граници.
Абе Здравче к'во е туй чудо да извикаш за проверка на асансьор и да дойдат след две седмици newsm78.

# 206
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Боже, Кари, колко ми е приятно да чета в постовети ти за печени пилета, нови мебели и форумски неуредици...
Това пиле аз непременно ще го опитам, много ми се прияде. Обаче трябва да дойдат децата, че ММ не яде пилета, пък аз сама да не ям цяло пиле (не че не мога, ама редно ли е?).
Много ме заинтригува как така без сол и после пилето си е добре на вкус newsm78 Между другото, с небелен чесън аз преди печах картофи по една ливанска рецепта и наистина, не беше много чеснов вкусът.
А за печено пиле имаи някакъв начин да се пече пилето, "надянато" върху пълна бирена бутилка, но не съм го пробвала. Много екстремно ми изглежда. А върху сол съм пекла, беше много модерен метод в моята младост.

Кари, много ме разсмя реакцията "изкривен нос", даже се опитах да си го представя.

# 207
Здравейте готини !!!  Hug Hug

Честит Първи учебен ден на всички внуци ученици и учителите ни от темата !!!
Честит първи учебен ден на нашите първокласници- Влади ,Люби ,Софи, Кати и  Криско !!!
Успешна и щастлива да ви е учебната година !!!
На добър час !!!

Леллеееее , Джили като те четох и изпитах ужас колко разтояние сте изминали пеша. Това е безобразие от страна на туристическата агенция. Вашият договор е да ви закарат на място до храма на Кръстова гора и от там да ви върнат. Направете оплакване  за неустойка на договора. Такова безобразие не съм виждала и като знам какъв е пътя и какво е разтоянието , а и в тази тъмница и каманаците, направо настръхнах. Търсете си правата , вие сте си платили за това да ви извозят с автобуса , а не да вървите толкова километри пеша.... Неееее , бясна съм... ,каква безотговорност..... щом автобуса  на другият ден е успял да се качи , то нищо му е нямало. Агенцията много добре знаят какъв е пътя- балкански и много завои , а и тясен.... Трябва да пускат изправни автобуси и с опитни и познаващи пътя шофьори. Само парите на хората да обират. Мошенници . Моля те , не оставяйте така нещата , при неустойка на договора са длъжни и парите да ви върнат  . Пишете оплаквания и във форумите, та всички да ги знаят каква агенция са..Аз честно да си кажа никога не се навивам ,точно на Кръстовден да ходя на Кръстова гора , или на Голяма Богородица на Бачково, че знам каква е лудница...Винаги може да се отиде , а за спане всеки петък вечер .
Кари Hug за пилето и аз ще го пробвам , а това на сол и върху бутилка и аз съм пекла....
 Днес ходих с дъщерята да изпратим внуците на училище ,. Ивайла тази година е в ново училище .Ставам ,че ММ си пристига от село ,че сутринта отиде за закара някои неща , а други да вземе.
По късно ще се включа пак !!!
 До скоро ! :*

# 208

.........................................................................
Моята щерка много обича смокини и съм решила да й направя сладко.Ще се радвам да ми дадете изпитана рецепта.

# 209
  • Кубрат/ Пишурка
Да поседна и аз при вас.

Успешна година на нашите първокласници! Нека училището им хареса и да ходят с желание!

Посрещнахме първия учебен ден. От утре - редовни учебни занятия! Аз - с късмет: Пълни 6 часа! hahaha Днес правих пак динчета в 3 литров буркан, но се оказа, че нямам захар \ ползвам на бучки кафява захар \ та сега ще прескоча до магазина да купя и да направя заливката.
Джили, голямо ходене е паднало при теб! Луси е права - търсете си правата! Ама.....надали!

Общи условия

Активация на акаунт