PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 168
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • В къЩи.
Здравейте.

Ще помоля и аз са съвет към кои продукти на марката да се насоча- на 35г, с акнеична, нормална към смесена и дехидратирана кожа...даже не съм сигурна как да я опиша моята кожа ooooh!
Излизат ми пъпки около устата най вече, зачервени бузки имам, трябва ми и нещо противобръчково вече...
Мисля си за измиващия гел и тоника 20+, но за крем нямам идея кои.

Притеснява ме миризмата на роза на продуктите,но съм склонна да ги пробвам,дано поне да имат ефект и при мен.

Благодаря предварително.  Hug

# 376
Здрвей Лия, кожата ми е горе-долу същата, склонна към омазнаяване, няколко пъпки около цикъл, бръчки почти не засега слава Богу. Имах шанса от мостри да опитам всички кремове на марката, макар че вече си ползвах околоочния и матиращия анти-ейдж. След пробите установих, че съм се ориентирала много правилно и ще продължавам с тези кремове. Макар че 35+ на теб също може да ти хареса, не е тежък хич, но за момента на мен не ми е необходим. И аз комбинирам с тоника 20+ и гела за измиване естествено, но сега ще си взема тоника 35+, още по нежен и хидратиращ ми се струва от 20+.

# 377
  • София
Много ми хареса дезодоранта!
Бях много скептчна , но останах приятно изненадана.   bouquet

# 378
Chancy, благодаря. Със сигурност следващия път ще го има предвид, когато посетя дерматолог. Все пак и кожата се променя с времето.Ти каква козметика ползваш? На Фитокод или специализирана? Ако се хване в ранен стадий розацията, може ли да се тушират симптомите й?

ще ти пиша на лично, за да не спамя темата.

# 379
  • В къЩи.
Здрвей Лия, кожата ми е горе-долу същата...

Благодаря ти.
Спрях се на тоника 20+ заради акнеичната ми кожа.
Може би ще пробвам едно кремче 35+ и Red Out като нощен...дали е добра комбинация?

# 380
  • Велико Търново
Чудесна комбинация Peace Аз я прилагам повече от година и съм много доволна на 35 + съм, със смесена кожа.

# 381
Спрях се на тоника 20+ заради акнеичната ми кожа.
Може би ще пробвам едно кремче 35+ и Red Out като нощен...дали е добра комбинация?
Лия, комбинацията е добра, но ако ще поръчваш 35+, поискай към поръчката тестер на матиращия крем -
пишеш, че кожата ти е дехидратирана, но и нормална към смесена, така че е най-добре да пробваш кой от двата повече ще й пасне.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 19:44 от pergola

# 382
  • В къЩи.
Ами и аз не мога да определя каква ми е кожата.  newsm78
Има омазняване в Т-зоната ,но ползвам по-богати кремове и ФДТ за суха кожа, защото иначе ми опъва и ФДТ ми стои пудрен и много грозно.

До преди 1-2 месеца можех да кажа ,че имам мазна кожа,но сега не мога да определя дали се изсуши или дехидратира.

# 383
това е идеята на тестерите - да определиш крема за твоята кожа Peace

# 384
  • Варна
Чудя се дали шампоанът ще се справи с отмиване на масла newsm78
Пробвал ли е някой? В момента имам само мостра и се чудя дали да го тествам при такива условия или да го оставя за моментите, когато не подхранвам косата преди миене.

# 385
  • В полите на Пирин планина
Пробвал ли е някой? В момента имам само мостра и се чудя дали да го тествам при такива условия или да го оставя за моментите, когато не подхранвам косата преди миене.

Ако преди него сложиш балсам, да. Иначе само шампоанът не успя веднъж да ми измие добре маслата, затова в последствие ползвах някой друг като правех маска.

# 386
  • Варна
Благодаря много!

# 387
  • Стара Загора
Аз ползвам на Икаров стимуланта за разстеж - той е само масла.Не само, че ми го измива перфектно с 1 помпа, ами и косата ми става разкошна от тази комбинация Heart Eyes

# 388
По принцип измиващия гел удачен ли е и за измиване на грим/спирала от очите? Много ми хареса почистващия лосион, но имам да свиквам май с този метод, досега винаги съм измивала и още не мога да се реша дя си го купя...само той ми остана Simple Smile

# 389
По принцип измиващия гел удачен ли е и за измиване на грим/спирала от очите? Много ми хареса почистващия лосион, но имам да свиквам май с този метод, досега винаги съм измивала и още не мога да се реша дя си го купя...само той ми остана Simple Smile
Удачен е , аз го ползвам за това от много време. Дано никога не остана без него  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт