PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Споделям, че снощи си измих лицето с интимния гел Grinning
Някой ми беше разместил шишенцата в банята, а аз с размазана вече спирала, само се протегнах без да се заглеждам особено. Много добре се справи с ББ крем, спирала и молив, свали ги без остатък - имайте го предвид, ако ви се наложи Grinning Grinning

# 661
под душа аз вече винаги използвам интимния гел с двойна цел - за лице и баш по предназначение  Wink

# 662
  • София
Днес си получих поръчаните лосион за тяло и измиващ гел за лице + няколко мостри, за които бях помолила. Нямам търпение да ги пробвам, лосионът за тяло мирише много приятно на розово масло.

Марката има ли душ-гел? Търсих из онлайн магазина, но не намерих.

# 663
  • Бургас
...

Хммм, търсих, но и аз не открих. А преди имаше...  Rolling Eyes

# 664
  • София
...

Хммм, търсих, но и аз не открих. А преди имаше...  Rolling Eyes

Този продукт вече няма да се предлага търговската мрежа. Ако го намерите случайно някъде се зареждайте.
Балсамът за тяло също няма да се произвежда повече в този си вид.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 13:49 от gabsito

# 665
  • София
Супер, благодаря!

Много ми хареса лосионът за тяло, хидратира добре, а аз съм с доста суха кожа. Околоочният крем също ми се видя ок, ако може да се прецени от едно ползване.
Пробвах флуида Ред Аут като нощна грижа, както бяха писали някои момичета - събудих се с лъснало лице, кожата беше много омазнена, повече отколкото с нощен крем. Ще си го ползвам само за почистване явно.

# 666
Наистина ли няма да се предлагат вече? И двата са чудесни продукти, пък и от прочетеното дотук останах с впечатлението, че на всички им харесват...

# 667
  • София
Наистина ли няма да се предлагат вече? И двата са чудесни продукти, пък и от прочетеното дотук останах с впечатлението, че на всички им харесват...

На мен ми обясниха, че търсенето не  е толкова голямо, а производството на продуктите е доста скъпо.
И аз съм натъжена от тази новина, тъй като неведнъж съм писала, че това са ми любимите техни продукти.

# 668
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам има ли вече магазин в Пловдив, от който можем да се снабдим с продуктите на Фитокод? В темата преди няколко страници се спомена, че се водят преговори с аптеки "Дара"? Някакъв резултат?

# 669
  • отсреща.
Здравейте,интересува ме имали аптека в гр.Попово в която се предлагат продуктите PhytoCode?  newsm78

# 670
Здравейте! Искам да попитам има ли вече магазин в Пловдив, от който можем да се снабдим с продуктите на Фитокод? В темата преди няколко страници се спомена, че се водят преговори с аптеки "Дара"? Някакъв резултат?
Няма резултат, но има нет.......

# 671
В Търново от къде може да се закупи продукт от марката? В сайта има посочен магазин, но там имаха 2 продукта всичко на всичко.
В някои аптеки дали го има?

# 672
  • Велико Търново
Няма, ВИП, проверявала съм навсякъде Confused В Русе намерих една дрогерия, където има доста неща, иначе аз поръчвам от сайта Peace

# 673
Бисквитка, мерси  Peace
Казаха уж, че ще има...ама я го хвана, я не и ми е много далече този магазин постоянно да проверявам. От сайта явно няма да мога да поръчам, защото искат мин. поръчка 15 лв., а това е под 15 лв. И как мразя да плащам по 1/3 от цената в доставки  Crossing Arms

# 674
  • Бургас
Аз съм от "града на Фитокод" и въпреки това съм поръчвала от сайта, преценяйки, че ми е по-лесно, бързо, че и евтино. Едно ходене до някой от магазините им и обратно ми коства 2лв или 2,20лв - зависи от транспорта, така че 2,50лв за доставка от сайта ми е абсолютно приемливо, а и не хабя излишно време в пътуване. Особено като се има предвид, че в магазините не винаги има това, което търся и съм ходила и по 3 пъти да проверявам за едно нещо, а това автоматично вдига цената Simple Smile А от сайта гледам да комбинирам и да поръчвам  2 неща от тези, които ползвам + някоя мостричка  на друг продукт, непознат за мен, и каквито редовно ми отказват в магазините, защото нямали. Така че поне за мен си е много удобно да пазарувам през сайта Peace

Общи условия

Активация на акаунт