PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
За 2.50 - да, супер е. В един друг сайт обаче беше 5-6 лв.
Въпросът е, че аз искам нещо от 12 лв и няма как да поръчам...
А къде са тези мостри? Аз ли не ги виждам? Ако може ще си допълня с някоя мостричка и ще стане работа Simple Smile

# 676
  • Бургас
Да, 2,50 им е доставката с български пощи. Мострички можеш да си поискаш в съобщението към поръчката, но те са си безплатни и няма как да си допълниш стойността на поръчката с тях Rolling Eyes Аз затова изчаквам да ми намалеят 2 нещица и тогава да поръчвам, ама понякога си е неудобно наистина.

# 677
  • Sofia
Аз също си поръчвам от сайт, въпреки, че живея в София. Сайта, от който поръчвам доставят до офис на Еконт за 3.90 лв, а за София до адрес за поръчки над 50 лв, доставката е безплатна. Обикновено се комбинирам с колежка и или делим цената за доставка или поръчваме над 50 лв  Blush Обикновено получавам и мострички, понякога и на други марки и продукти.  Peace

Исках да ви питам за кремчето 35+ - имам мостра от него и се чудех дали е Ок за зоната около очите. Под тази възраст съм и не бих ползвала мострата за цяло лице (ползвам RedOut за лицето). В момента отново съм в търсене на околоочен крем, но този на Фитокод не ми е достатъчен  Crazy

# 678
  • София

Исках да ви питам за кремчето 35+ - имам мостра от него и се чудех дали е Ок за зоната около очите. Под тази възраст съм и не бих ползвала мострата за цяло лице (ползвам RedOut за лицето). В момента отново съм в търсене на околоочен крем, но този на Фитокод не ми е достатъчен  Crazy

Аз ползвам 35+ от около 28-29 годишна и ми е идеален. Ползвам го и около очите и ми се отразява прекрасно.

# 679
И аз ползвах 35+ за цялото лице, като също съм по млада от възрастовото препоръчение. Скоро пак ще го взимам, оказа се най подходящ за моята смесена кожа, дори по добър за мен и от матиращия.

# 680
След много лутане, купуване и буквално инат да доизразходвам продукти на друга бг-марка - отново съм с Phytocode и съм супердоволна  Flutter
Този път взех Red Out - лосион и крем и спокойно мога да кажа, че намерих "моята" козметика за лице, която ми е перфектна в момента. Напоследък се опитвам да ползвам по-изчистени, откъм химия, продукти и се радвам, че серията ми се отразява толкова добре.
Кожата ми, през лятото, е смесена - нормална, с омазняваща се Т-зона. Имаше момент, в който започнах да я усещам суха, некомфортно опъната, независимо от уж щадящите продукти, които ползвах. Имах две-три мостри на крема за суха кожа, които ми се отразиха страхотно, след това продължих с Red Out и всичко вече е ОК.
Искам за сетен път сърдечно да благодаря на Phytocode-дамите. Особено за отношението, компетентността, позитивизма ... и всичко останало Heart Eyes

# 681
  • Sofia
Много ви благодаря, момичета   bouquet
Ще го пробвам и аз за цяло лице и очи, щом има толкова положителни отзиви  Heart Eyes

# 682
Здравейте, от няколко дни чета различните мнения из страницитена тази тема и в момента съм се спряла на два продукта, но не знам кой точно да избера- дали  кремът за лице Red out или кремът 35+?
В момента съм бременна, кажата ми по принцип е смесена към мазна. Също съм под указаната възраст на крема 35г., на 30 съм и знам, че ще кажете, че всичко е индивидуално и всеки трябва да  опита и да прецени, но ще се радвам ако някой потребител със сходни характеристики на кожата при това и бременна сподели кой от двата продукта е по- подходящ

Мерси предварително!

# 683
  • София
Аз си взех малко комплектче хидратиращи продукти 20+ . Но имам подозрение, че измиващият гел не ми действа добре  newsm78
Имам един оборотен на Ейвън и мислех, че е от него, но по-скоро е от този на Фитокод. 
Усещам зоната около носа, скулите под очите сякаш съм изгоряла на слънце-щипе, леко сърби, като опъната е.
А всъщност трябва да хидратира много сухата кожа  newsm78
От 2 седмици не съм го ползвала, само този на Ейвън и не усещам щипенето.
Чудя се кой друг техен измиващ гел да пробвам  newsm78

# 684
  • Sofia
Здравейте, от няколко дни чета различните мнения из страницитена тази тема и в момента съм се спряла на два продукта, но не знам кой точно да избера- дали  кремът за лице Red out или кремът 35+?

И аз съм бременна с такава кожа и бих препоръчала Red out. Имам опит и с двата крема, определено този ми се отразява много по-добре. Разбира се всичко е много индивудиално, така че това е само лично мнение на база моят опит.

# 685

И аз съм бременна с такава кожа и бих препоръчала Red out. Имам опит и с двата крема, определено този ми се отразява много по-добре. Разбира се всичко е много индивудиално, така че това е само лично мнение на база моят опит.

И двата. Simple Smile Аз слагам Red Out като дневен, а 35+ вечер. Доволна съм.

# 686
  • Бургас
Днес останах непрятно изненадана в магазина от новата по-висока цена на флуида Ред Аут.
Последно го купих за 14лв-200мл,а сега виждам че 11лв-100мл.  

Сега погледнах  в сайт-а.Там цената е 7,90лв-100мл.  newsm78

# 687
Здравейте Hug
Не съм си подновявала маската и балсама за коса от последния път (края на пролетта) и сега съм в чуденка кое да избера. Помня че тогава взех и двете за да преценя кое е по-подходящо за мен, но съвсем съществена разлика не открих или поне не помня. Опитах се чрез състава в сайта да си помогна, но доколкото виждам само маслото от ший е допълнително в маската, и разбира се съвсем в различен ред са съставките, но някой по-запознат или FDA може ли да ме ориентира каква точно трябва да е разликата между двете - маската е по-силния продукт предполагам newsm78 Аз съм си поръчала мостри с последната поръчка и ги очаквам, но ако някой може да хвърли малко светлина ще съм благодарна (иначе току-виж пак съм си взела и двете Grinning)
А иначе маската някои ползвахте помня след измиване и като крем без отмиване, нали?

# 688
Здравейте Hug
Не съм си подновявала маската и балсама за коса от последния път (края на пролетта) и сега съм в чуденка кое да избера. Помня че тогава взех и двете за да преценя кое е по-подходящо за мен, но съвсем съществена разлика не открих или поне не помня. Опитах се чрез състава в сайта да си помогна, но доколкото виждам само маслото от ший е допълнително в маската, и разбира се съвсем в различен ред са съставките, но някой по-запознат или FDA може ли да ме ориентира каква точно трябва да е разликата между двете - маската е по-силния продукт предполагам newsm78 Аз съм си поръчала мостри с последната поръчка и ги очаквам, но ако някой може да хвърли малко светлина ще съм благодарна (иначе току-виж пак съм си взела и двете Grinning)
А иначе маската някои ползвахте помня след измиване и като крем без отмиване, нали?
Линди здравей! Разликата между двата продукта, освен маслото ший е в различното количествено съотношение на отделните съставки. Маската, за разлика от традиционните(по-силния продукт, както пишеш) е това, че тя е за чувствителен скалп и коса.   Phospholipids (and) Glycine soja (soybean) oil (and) Glycolipids (and) Glycine soja (soybean) sterols  хидратират, омекотяват и обратно омазняват  деликатния, фин скалп. Основната кондиционираща съставка Stearamidopropyl Dimethylamine e в по-малка концентрация от тази в балсама. Това дава основание да се каже, че балсама има по-силни кондициониращи качества от маската. Продуктите са quat-free  и няма натрупване на кондиционера във времето.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 14:45 от FDA

# 689
FDA, страшно ти благодаря мила, за разяснението.  Hug
Аз си чакам днес поръчка заедно с маската в нея, но ще си взема и балсама скоро да си ги редувам, по думите ти (а и по опита ми с тях) те явно се допълват чудесно, но не са взаимозаменяеми.

Общи условия

Активация на акаунт