PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Използвам маската вече дори не помня колко време, а това лято изпробвах и балсама, от който имах малко отсипано количество. Определено с маската никога не съм виждала толкова мигновено омекотяващ, олекотяващ и разплитащ ефект. Ползвах го на морето, когато косата ми се сплъстяваше от водата, в комбинация с някакъв произволен шампоан на Корес от хотела, след който косата ми оставаше още по-слепнала и оплетена, а е съвсем къса. Балсамът отстраняваше този проблем буквално от първото разнасяне. След изсушаване косата ми остава мека, гладка и блестяща - много се впечатлих.

Сега смятам да довърша маската и известно време да си "почина" от нея, като я заменя с опаковка от балсама. Дано и в дългосрочен план се държи така добре.

Според мен двата продукта, използвани едновременно, няма да донесат някакви особени ползи - дори четейки написаното от FDA, оставам с впечатление, че са разработвани с различна цел и не са предназначени да се допълват. Имам и двата продукта в банята, но не ми е хрумвало да ги комбинирам, така че не мога да кажа от опит какъв би бил ефектът от това.

# 691
Пух, аз като казах че взаимно се допълват не съм имала предвид да смесвам продуктите и да ги ползвам заедно Rolling Eyes а точно да редувам, както си решила и ти. Например 3-4 измивания с маската, после така с балсама или просто по усещане на косата да избера кой продукт да ползвам в момента. Peace

# 692
Аз от доста време съм на схемата с редуването( един път балсам, на следващото измиване маска) и косата ми се чувства добре. За мен тази схема работи най- добре. Пробвах и  по единично да ги ползвам, като редувах една опаковка балсам, после една опаковка маска но все нещо и липсваше. ( с изрусена коса съм).

# 693
И аз смятам да пробвам и маската и балсама. С шампоана на фитокод ли ги съчетавате?  А ако ползвам друг шампоан дали да бъде протеинов или хидратиращ?

# 694
  • Бургас
Момичета, кремът 35+ по-лек ли е от матиращия анти-ейдж?

Ползвам матиращия анти-ейдж, но напоследък го чувствам "тежък", а и не попива, нито матира.  Rolling Eyes Кожата ми е смесена, с омазняваща се Т-зона.

# 695
  • Варна
За мен е и по-лек, по-приятен, по-добре държащ се върху кожата. Като цяло много повече го харесах.

# 696
И аз съм повече ЗА крема 35+ макар, че моята кожа е склонна към омазняване и мислех, че матиращия ще ми е по-подходящ. Даже наскоро правих поръчка и имах няколко мостри, като реших пак да се пробвам с матиращия - ами не, 35+ е моят крем, макар че имам още годинки до 35.  Peace

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 16:05 от Анонимен

# 697
  • Бургас
Благодаря за мненията!

А как го усещате - попива ли бързо, ясно, че не е матиращ тип, но все пак как стои на лицето?

# 698
  • София
Моето мнение за кремовете е същото. Със смесена кожа съм, но матиращият ми придава леко омазняване, каквото по принцип нямам. Другият ми се отразява много добре (35 +). Прекрасен и Ред аут за мне, марак да нямам зачервявания и подобни проблеми. При мен всички кремове попиват моментално, оставят усещане за сочна, освежена кожа. Леко имат аромат на аптека, както повечето натурални продукти, но след втория път се свиква.

# 699
При мен всички кремове попиват моментално, оставят усещане за сочна, освежена кожа. Леко имат аромат на аптека, както повечето натурални продукти, но след втория път се свиква.
Подкрепям с две ръце Peace А с аромата на розовата серия до такава степен съм свикнала, че го намирам за упойващо разкошен и се мръщя на изкуствено ароматизирани продукти Crazy

Иначе за мен и моята смесена кожа матиращият е точен избор за летните месеци, 35+ за преходните сезони и Ред Аут за зимата Peace

# 700
Аз съм със смесена кожа и съм много доволна от Ред Аут и 35+. Скоро пробвах околоочния върху цялото лице, добре се получи Simple Smile Матиращият ми създава усещане за лепкавост.

# 701
Някой пробвал ли е околоочния крем, серията 45+? От нея ползвам единствено тоника, очарована съм! Търся грижа антиейдж, изглаждане и хидратиране. Торбички и сенки нямам. Ще се върна назад да чета ако е писано нещо за серията Blush

# 702
  • Варна
И аз да попитам за Ред аут - кожата ми е смесена/мазна и склонна към несъвършенства. Мисля да купя и ползвам крема като нощен, целта ми е успокоена и мека кожа на сутринта, без прекомерно омазняване. Дали е удачен този избор? Нямам обичайните проблеми, при които се купува кремът, под 35 год. съм.

# 703
Тайга, описваш точно моята кожа. Аз съм пробвала с крем Ред Аут, пробвала съм по препоръки в темата и само с флуида от серията като нощна грижа. С флуида ми е много по-комфортно, дава точно същия резултат като крема, но не ми е тежък, докато крема при по-дълга употреба ми идваше малко в повече. И в момента съм с флуида вечер, много успокоява, раздразненията завяхват бързо, а тена е толкова сияен и равен, че преди да почна употребата никога не разбирах какво точно означава това "избистряне на тена". Simple Smile

# 704
Аз съм на 35 и съм пробвала всички кремове на марката  Laughing
Кремът 35+ за защита на клетките ми беше първата любов. Последните ми 3 опаковки са Ред Аут. Нямам розацея или зачервявания, но ми се отразява чудесно, толкова, че излизам без ФДТ без никакви притеснения  Laughing. Ползвам и флуида, даже сега съм решила да съм само с флуид известно време, че неща с крем и флуид ми и два тежко и сутрин кожата ми е мазничка, което е рядкост за нея  newsm78 .  С първите опаковки го нямаше това омазняване сутрин.
Дъщеря ми също ползва флуида ежедневно, опитваме се да борим видими капиляри по бузите, ще видим какво ще се получи.
Сега пак си поръчах гела за измиване на лице и интимния, без тях не оставам никога, обожавам ги  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт