Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 353
  • 598
  •   1
Отговори
# 270
Браво на теб.
Спрели са го, за да продават по-скъпите илачи.

А кой го е спрял всъщност?

# 271
  • Ямбол
И ти, Антигона, си ми много бясна, но се сдържаш, защото трябва да си добра, иначе вярваш, че няма да стане съвършена душата ти.

ooooh! Ти сериозно ли? Как го разбра? Не съм религиозна. Вярваща съм. Не смесвай двете неща, достатъчно си образована.
...
Имаш се за умен човек, защо си позволяваш произволни изводи от анализи върху постовете ми? Къде е логиката и разума?
Не ми трябва да съм много образована, за да запомня какво си писала по другите теми:
Вярвам, че има прераждане. Доводите ми са същите като на авторката - енергията никога не се губи. А по въпроса й къде отива - наскоро четох една книга на Ян ван Хелсинг, в нея той обяснява нещата по следния начин - душата се преражда до момента, в който не стане съвършена.
На принципа на кармата, че всичко се връща и каквото посееш това ще пожънеш, докато една душа не достигне живот, в който да живее по Божиите правила - прави добро, мисли добро, обичай, бъди обичан, помагай, грижи се, закриляй и т.н, тя ще продължи да се преражда отново и отново.
Ако днес направиш нещо лошо може да не ти се върне "тук". Може да ти се върне "после". И така докато не осъзнаеш коя пътека да следваш и не пожънеш всички горчиви плодове на "лошите" семена, които си посял. А определено ще посееш лоши семена и в другите си животи - неоспоримо.
След всичко това душата вече е съвършена, пречистена и тъй нататък. И остава като енергия, но не материализирана.
Сега виждаш ли моята логика?

# 272
И ти, Антигона, си ми много бясна, но се сдържаш, защото трябва да си добра, иначе вярваш, че няма да стане съвършена душата ти.

ooooh! Ти сериозно ли? Как го разбра? Не съм религиозна. Вярваща съм. Не смесвай двете неща, достатъчно си образована.
...
Имаш се за умен човек, защо си позволяваш произволни изводи от анализи върху постовете ми? Къде е логиката и разума?
Не ми трябва да съм много образована, за да запомня какво си писала по другите теми:
Вярвам, че има прераждане. Доводите ми са същите като на авторката - енергията никога не се губи. А по въпроса й къде отива - наскоро четох една книга на Ян ван Хелсинг, в нея той обяснява нещата по следния начин - душата се преражда до момента, в който не стане съвършена.
На принципа на кармата, че всичко се връща и каквото посееш това ще пожънеш, докато една душа не достигне живот, в който да живее по Божиите правила - прави добро, мисли добро, обичай, бъди обичан, помагай, грижи се, закриляй и т.н, тя ще продължи да се преражда отново и отново.
Ако днес направиш нещо лошо може да не ти се върне "тук". Може да ти се върне "после". И така докато не осъзнаеш коя пътека да следваш и не пожънеш всички горчиви плодове на "лошите" семена, които си посял. А определено ще посееш лоши семена и в другите си животи - неоспоримо.
След всичко това душата вече е съвършена, пречистена и тъй нататък. И остава като енергия, но не материализирана.
Сега виждаш ли моята логика?

1. Прераждането няма нищо общо с Бог. Нито Бог те ражда, нито те преражда.
2. Вярвам в самото прераждане. Не съм пояснила дали е вследствие на обяснянението на автора.
3. Обяснила съм, че е вследствие на закона за енергията.

Моля ти се, бъди фокусирана  Peace Теле под вола ще намериш always - спец си в това.
Радвам се, че съм ти толкова ярък образ, че да ме следиш и помниш по темите  Hug Жалко, че не е взаимно.   bouquet

П.С: Пак не показа логиката и разума,с които твърдиш, че съм религиозна. Бог няма нищо общо с църквата или джамията.

# 273
  • Ямбол
Аз никъде не говоря за бог, Антигона. Какво те е подгонил този бог? Къде твърдя, че си религиозна?

# 274
Преинсталация, Лиляна.  Laughing
Предполагам, че така може би възприемат прераждането вярващите в него. Имаш една програма (душа), която се инсталира на различни компютри (човешки тела), под формата на по-нови версии (извисяването на духа, преминаването му на по-висше ниво) и т.н. Всяко ново ниво пази част от старото и го доразвива.
Така по-ясно ли е?  Laughing

# 275
А ти защо реши, че аз ти се правя на мила, за да ми е съвършена душата? Какво общо имаш ти със съвършенността на моята душица?
Явно имаш доста високо мнение за себе си щом смяташ, че си ми толкова важна, че се "вбесявам" на изказванията ти.  Можеш да ме контрираш до безкрай - няма нито да ми омръзнеш, нито да ме жегнеш.  Виж, вече ако ти искаш това е отделен въпрос.

# 276
  • София
Браво на теб.

Нямам представа.

# 277
  • Ямбол
На мен ми е ясно, на нея не ѝ е ясно, откъде на мен ми е станало ясно.
А ти защо реши, че аз ти се правя на мила, за да ми е съвършена душата? Какво общо имаш ти със съвършенността на моята душица?
....
Нищо общо нямам с теб, надявам се. Ти сама казваш, че вярваш в прераждането и си обяснила какво според теб е това.

Не ми отговори на въпроса - къде съм писала, че си религиозна?

# 278

За Гранофурина. Мисля, че пак е пуснат, но във ветеринарните аптеки се продава Гранулин, който е малко по концентриран, върши същата работа.
Защо спряха амидофена и го заместиха с нурофен?  Освен че е по скъп, не върши нищо. Как никой от поколенията не се гътна от амидофен, но решиха, че е вреден.
Дали е конспирация или не, не знам, но фармацевтичните компании измислят нови имена, не лекарства и печелят пари.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 10:44 от AnMary

# 279
Нямам представа.

Т.е. не е ясно каква е конспирацията и кой е конспираторът - обаче всички са наясно, че такава има. Интересно. Simple Smile

Mama_Nana, парадоксално е, че за актуалните лекарства се плаче колко са вредни, а за забранените поради някаква вредност, се плаче колко били добри. Ето, примерно аналгинът си е наоколо. И аспирина, и сума ти други класически лекарства. Ако беше чак такъв заговорът, нямаше ли и те да изчезнат?

Аз специално от Нурофена нямам никакви оплаквания.

# 280
  • на брега на морето
За Гранофурина знам от фармацевт и зъболекар, че е спрян заради някаква съставка-опиат; санким и чунким да не се друсат наркоманите . Жалко, беше страхотно лекарство.

# 281
  • София
Че каква конспирация е, jp, ако всички са наясно какво, как и кой е източникът? Flutter

Уважаемите потребителки по-нагоре не може ли да пишат по темата? Tired

# 282
На мен ми е ясно, на нея не ѝ е ясно, откъде на мен ми е станало ясно.
....
Нищо общо нямам с теб, надявам се. Ти сама казваш, че вярваш в прераждането и си обяснила какво според теб е това.

Не ми отговори на въпроса - къде съм писала, че си религиозна?

Нито ти на първоначалния ми:
Тогава как реши дали се правя на добра и дали има връзка с теб? М?

# 283
Че каква конспирация е, jp, ако всички са наясно какво, как и кой е източникът? Flutter

Уважаемите потребителки по-нагоре не може ли да пишат по темата? Tired

Пишем.
Вашите лекарства какво общо имат с конспирацията? Дали са били спрени и дали не?

# 284
  • София
Имат в частта със световната конспирация срещу здравето и подмолната дейност на фармацевтичните компании. За тях не си ли чела?

Общи условия

Активация на акаунт