Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 369
  • 598
  •   1
Отговори
# 195
За да могат чужди фармацевтични компании да завземат пазара и да реализират печалби?

Съгласна, пари и власт. За сметка на какво и на кого обаче? На наш гръб, игра със здравето на хората.

# 196
  • Бургас
Здравите и мъртвите не купуват лекарства! Затова е!

# 197
Много качествени български лекарства бяха спрени от производство и заменени с всякакви реплики, защо ли?

Не знаех. За кои лекарства става дума?

# 198
Здравите и мъртвите не купуват лекарства! Затова е!

Принципно лечението и купуването на лекарства е абсолютно доброволно - не е задължително.

# 199
  • инфантилно и разглезено хлапе
Чувала съм да обясняват как кулите не можели да рухнат от толкова силен пожар, причинен от керосин. Това ми е изключително хумористично твърдение, като се има в предвид, че професията ми е в тази област. Кулите са си рухнали, защото носещата конструкция просто се е деформирала от високата температура. Конструкцията на тези високи сгради е стоманена и много уязвима от температурата.  Нищо неясно, секретно и прочее няма в това. И голяма част от обитателите на кулите са го предполагали това и веднага са хукнали да излизат, а не да чакат пожарната да стигне до тях-вече въпроса е до колко са могли, при положение, че част от етажите са били отрязани от пожара... Sad
Обясняват ми също как кулите били паднали точно като от контролиран взрив. Ама явно тези хора и контролиран взрив не са виждали на живо...и си мислят че при контролирания взрив половин Ню Йорк се поръсва с пепел

Ха-ха, кулите сами били рухнали...
Това да не ти е американска панелка, че да се срути. Laughing
И самите американци вече не вярват на тези небивалици за терористичните атентати.

Най-вероятно всичко, което се случи на 9/11 беше инсценирано от американци заради политически/икономически интереси.
Много жалко, че заради тях загинаха толкова хора. Cry Явно и там се случва обикновени хора страдат заради безумията на политиците. Sad

Какво си чувала е без значение, на всички видеозаписи се вижда контролирано взривяване на сградите включително и в пентагона, където въобще не намериха останки от пътнически самолет.
Стоманена конструкция не може да се срути до основи по този начин. Ако има разтапяне на носещи опори, горната част на сградата първо се накланя на една страна. Но дори и да се наклони, пак е невъзможно сградите да се срутят до основи.  

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 20:22 от BlueIce

# 200
  • Бургас
Like_Smoke, Така е, права си! Макар че е задължително да имаш поставени ваксини, поне определена бройка.

# 201
  • Ямбол
Разбра ли, Антигона, сега, какво значи да си невеж и да вярваш на теории, които те манипулират? Още ли вярваш на мнимите архитекти, които си чела?

# 202

Какво си чувала е без значение, на всички видеозаписи се вижда контролирано взривяване на сградите включително и в пентагона, където въобще не намериха останки от самолет.
Стоманена конструкция не може да се срути до основи по този начин. Ако има разтапяне на носещи опори, горната част на сградата първо се накланя на една страна. Но дори и да се наклони, пак е невъзможно сградите да се срутят до основи.  
Боже господи! О свещена простота!
Като се разтопят носещите опори само не знам на ляво ли се накланя сградата или на дясно?
От професионална гледна точка питам...
А ако случайно се наклони при разтапяне и не се срути като кулата в Пиза ли ще изглежда?
Честно, не знаех, че сграда с разтопени (или деформирани от топлината) "опори" не може да падне.....това нещо ново ще да е . В кой университет го преподават?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 19:24 от Герри

# 203
Герри, предполагам, че в случая под "контролирано взривяване", потребителката има предвид доста ясно видимите вътрешни взривове ПРЕДИ забиването на всеки от самолетите.
Конкретно за 11-ти септември, за мен най-смущаващ е случаят с Пентагона.
По спомени дупката в Пентагона е с размери 20 на 6 м, а боингите са над 15 метра високи и с около 50 м "разкрач". Отсъствието на каквито и да било самолетни останки (а самолетни катастрофи има бол, някак винаги оцеляват доста джунджурии), също ме смущава...

# 204
  • инфантилно и разглезено хлапе

Добре Гери, съгласни сме с тебе. Кулите са ударени от ислямски терористи и сами са се срутили, атеистите от маймуни станали хора като си отрязали опашките, а всички вярващи са ниско интелигентни и заблудени.

Вярваме ти, щом казваш.

# 205
атеистите от маймуни станали хора като си отрязали опашките

За това съм съгласна.
 Joy Joy Joy

# 206
 Няма да споря възможно ли е или не да се срутят кулите из основи, не съм специалист и не знам.
Друго ще попитам, защо име да ги взривяват за да ги срутят до основи? Вреже ли се самолет ще разбие сградата, ще загинат хора, ще е терористичен акт. Дори и да не  е до основи,  останките ще се съборят, няма да ги залепят или достроят.  Политическият или какъвто там ефект се търси според конспираторите ще е същият с половин сграда или с дупка в земята. Каква е целта да се взривяват?

# 207
Няма да споря възможно ли е или не да се срутят кулите из основи, не съм специалист и не знам.
Друго ще попитам, защо име да ги взривяват за да ги срутят до основи? Вреже ли се самолет ще разбие сградата, ще загинат хора, ще е терористичен акт. Дори и да не  е до основи,  останките ще се съборят, няма да ги залепят или достроят.  Политическият или какъвто там ефект се търси според конспираторите ще е същият с половин сграда или с дупка в земята. Каква е целта да се взривяват?

Колкото по-големи са щетите, толкова по-лоши са "терористите" и съответно рестриктивните мерки са възможно най-силови. Игрички разни...

# 208
  • Пазете Гор
Аха, то имало значи скала - ако разрушенията са до десетия етаж - пишат се гневни ноти. Ако са до 5-тия - предприемат се въздушни удари, а ако са "до основи" (каквото и да значи това) - сухопътна операция.

Защото ако се предприеме сухопътна операция без сградите да са разрушени "до основи", то някой може да каже - хей къде така, та разрушенията не са пълни! И да съпикяса с резонния си въпрос готвещите се за десант армии. И да ги върне в казармите. И затуй си ги взривили "до основи". Ясно.

Ох, да пиша по същество е глупаво, да не пиша - също. Чудя се.

# 209
 Доста неверни неща има изписани тук !!! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт