Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
-
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
-
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
-
Какви са препоръките за редовни прегледи при деца, включително ортопедични и УНГ?
-
Какви са различните техники за къдрене на коса и какви са препоръчителните лечения при проблеми с ушите?
) относно рекламата сред децата 
Ако е изгубила/забравила нещо, си казва. Винаги. Не се карам никога за такива неща, затова детето си признава без притеснение.
Оказа се, че не била разбрала и децата не са си дали сметка, че нещо им рекламират
И със същата усмивка й обясних какво ще последва, ако нещо рекламно припари до детето ми - жалби, гласност, телевизия и други дяволи... Накрая си казах, че аз съм пуснала темата. Буквално онемя. После даже линк й пратих в знак на добронамереност. Между другото споменах, че моя приятелка прави репортаж по въпроса и може и по ТВ да цъфна. Както и стана. Не споменах градината, но си взе бележка, смятам. И при още една разправия пак им споменах за телевизия. Учителките били предупредени, че влезе ли камера, те ще изхвърчат
Смешно не е... всъщност тъжно.
Аз едва си отворих едното око в 7.30

Никак не ми хареса отношението на възпитателката. Беше ги натирила на двора и събираше пари за стол. Изобщо не знаеше кое дете е от нейните, кое още не е взето, не ги и поглеждаше... Скара ми се, че не сме им били занесли тетрадки за занималнята: "Вий как мислите, къде ше пишат тез деца?! Донесете им тетрадки за занималня, надпишете ги там, да си знаят, то анархия!!!"
И от мен - добро утро! Мире вчера - беше в стрес без да го признава.
Без да се е случило нещо - се случва това, което и предполагах. Няма ги приятелчетата от ДГ, няма занималня, всичко е ново и различно и тя реагира веднага.
После изяла цяла кутийка с Тик Так.