Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 285

• 39 181
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета. Подозирам,че сте ми пуснали вирусче в компа ,за да ми затворите устата и да спра да търся кусури. Напразно,не съм гледала серията. Досега успях само да ви изчета. Много се радвам,когато в темата има различни мнения. Точно това я прави интересна и посещавана. в противен случай един ще каже нещо,а другите ще звучат като ехо му. Разнообразието е майка на удоволствието. Аз се стремя даже да не повтарям ястията,които поднасям в къщи. ето защо от снимките които видях,се подразних от повторенията на някои идеи от Сезоните на любовта и КВФ.
Наистина в КВФ Керим държи цветето с дясна ръка, а сега фибата в лява ,но идеята е същата. Така е и с боядисването. Единственото ми успокоение е,че Енгин винаги прави нещата по неповторим начин,а това ми доставя голямо удоволствия.
Барисея, и аз храня надежди   Енгин  да бъде забелязан и оценен по достойнство и в Европа. Нещата му се получават трудно,защото неговите оръжия са неоспоримия му талант и всеотдаен  труд, без ничии протекции. Затова пък е възнаграден с всеотдайността на милионите си фенове. Убедена съм,че това  време  ще дойде. Достатъчно е само да диша и  озонира  въздуха .

Колкото до физиономията на Пелин при целувката, си мисля, че може  и на нея да и е за пръв път.
Денят се очертава да бъде слънчев. Нека е такъв и в темета.

# 646

Мръсни пари и любов, еп.16-ПРИ АРДА

"Мръсни пари и любов", епизод 16 - ПРИ АРДА. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://vbox7.com/play:5e92cdc71d

newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001

Чудни сте! Благодаря за усилията да задоволите по-рано любопитството ни ХИХИХИХИ

# 647

Поредният братовчед. Simple Smile)) ГолЕма фамилия... ))))))

# 648
Много се радвам,когато в темата има различни мнения. Точно това я прави интересна и посещавана.
И аз се радвам на различните мнения. Има много неща, които харесвам в сериала, както намирам и слабости, разбира се. Но за някои потребителки, сериала хич за нищо не става... та техните мнения са еднообразни някак си... обаче са на високо интелектуално ниво.

newsm51 newsm51

Бебо,   Мариянче,  благодаря момичета!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 16:05 от AureliaFelix

# 649
  • Пловдив

http://itv-intermedya.com/site/series/id/450/Black-Money-Love

Един линк - Интер Медия: "Мръсни пари и любов" - преглед, трейлъри, продажба и обмен.

Хайде и прав... пише с братовчед.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 15:19 от mariana51

# 650
Аз бих перефразирала  "хич за нищо не става" ,дотолкова колкото касае мен, в НЕ Е ТОВА,КОЕТО ОЧАКВАХ. Това съвсем не значи,че оборвам мнението на тези,които го приемат като върха на сладоледа.

Походка,грация ,перфектно

# 651
Я, да си близна аз от върха на сладоледа
не, че ми е минало през ум това сравнение, ама...

# 652

"Мръсни пари и любов", епизод 16 - БОЯДИСВАНЕ. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Мариянка   newsm51

bebo_sn   newsm51

Благодаря за превода на тази много важна според мен част. Исках да зная какво точно разбра  Метин чрез подслушването. Обаче това подслушване премина през още един човек - този във "вана"/ всъщност не съм спец по колите, но мисля, че е "Ван" - прилича да е на чИче возилото.

Ето неговата...

Ако и човек на чИче ги е подслушал - Сами продължава сам с операцията. Прав беше -  тия нашите съберат ли се на разстояние 1 метър и съвсем " оглупяват". Ако някой подаде снимка на вана на чИче да сравним номера ще разберем, кой беше втория подслушвач.

Щото нашите хора си казаха всичко ...
Grinning

# 653

Hug Благодаря за снимката! Добре че е голЕма фамилията, щото инак снимки йок. Имало е периоди, дето само те ни пускаха по нещичко...

# 654
  • Пловдив

Марта, днес пуснахме две преведени части - и двете са важни.
..................
А това от мен е също върха на сладоледа - "екранен" обаче.

# 655

Не ви ли озадачават тези снимки, кой ли ги разпространява?

Енгин уж си пази личното пространство, а се снима бос, в домашна обстановка. Може би братовчедът е некоректен?

Хиляди пъти предпочитам да го виждам на премиери, фестивали и други официални изяви, да го снимат професионални фотографи, да има фотосесии и внимателно подбрани фотогалерии.

А подобни снимки са неуважение както към Енгин, така и към тези, пред които е застанал.

# 656

Я да се понапудрим... Simple Smile) И тако и вако се сме си ние и се сме си убави. Simple Smile

# 657

"Мръсни пари и любов", епизод 16 - БОЯДИСВАНЕ. Превод от английски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Мариянка   Two Hearts  Ами аз от "близане на сладолед" не съм видяла  doh
Но не съм стисната - има и за вас / любителките на сериала /

Скрит текст:

Изгледах си откъса  с  абсолютен кеф ...  newsm03  Бебо  Two Hearts

Естествено веднага щракнах ето този момент. Пък текста на песента - точно за тях.

"Освен в самите нас"

Мисля си  - всяка история има начало и естествено край, или пък няма - просто се разделяме с дадените герои и ги оставяме да продължат сами. Така както оставихме  и сем. Ългаз. Бяхме с тях  по време на дългия им път един към друг, но накрая те продължиха хванати за ръка ... без нас.

Сега се вълнувам пък от историята на Йомер и Елиф.

# 658
  • Пловдив

Ох, пак недоволни.

# 659
Не ви ли озадачават тези снимки, кой ли ги разпространява?

Енгин уж си пази личното пространство, а се снима бос, в домашна обстановка. Може би братовчедът е некоректен?

Хиляди пъти предпочитам да го виждам на премиери, фестивали и други официални изяви, да го снимат професионални фотографи, да има фотосесии и внимателно подбрани фотогалерии.

А подобни снимки са неуважение както към Енгин, така и към тези, пред които е застанал.

ValentinaP нашият любимец си  изглежда много добре на всички снимки.

Обаче твоят .... където се снима "сал по един гол пищоФ" ...  Thinking Но за сметка на това пък е сниман от професионален фотографин ...
Направо  е не за фотогалерия  - ами за нещо по-мащабно с по-широка публика.  rotfImao

Имам и снимка. Никога не пиша без доказателство.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт