Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 285

• 39 178
  • 728
  •   1
Отговори
# 660

Без коментар.  Heart Eyes

Трябва да се сещаме понякога да проверяваме какво е времето извън нашия чадър...  Wink

Скрит текст:

Е много ми хареса. не се сдържах да споделя. Simple Smile

# 661
Марте за кой хубавец става на въпрос?

# 662
  • Пловдив

Марте за кой хубавец става на въпрос?

Не се пита.... Има опция - влизаш в профила на определен потребител и виждаш всичко което те интересува. Къде пише и какво. Администраторите са направили всякакви удобства.

Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=7_rpF2vzu5k&feature=youtu.be

# 663
Ако не друго разбрах,кой обича сладолед. Да ви е сладко.

# 664
http://www.videoclip.bg/watch/213160

И аз си създавам настроение. Simple Smile Споделям.

# 665
  • Пловдив

Милка, и макарони/спагети обичаме. Я как ги проверява Йомер дали са сварени.

# 666

Как казваше Йомер - "Който открие нещо ново - споделя с другите !"

Аз открих  цели три  ! newsm03

# 667
Хапвайте,хапвайте,от паста не се напълнява,лошото е само,  доколкото виждат очите ми, че не ги проверява  Йомер. Ако беше той и аз щях да ви правя компания на драго сърце. От неговите ръце човек и отрова би изпил с удоволствие.

Я какъв поглед.

# 668
  • София
Фрагман 17 епизод  Hug

# 669

Поредният братовчед. Simple Smile)) ГолЕма фамилия... ))))))

Не ви ли озадачават тези снимки, кой ли ги разпространява?

Енгин уж си пази личното пространство, а се снима бос, в домашна обстановка. Може би братовчедът е некоректен?

Хиляди пъти предпочитам да го виждам на премиери, фестивали и други официални изяви, да го снимат професионални фотографи, да има фотосесии и внимателно подбрани фотогалерии.

А подобни снимки са неуважение както към Енгин, така и към тези, пред които е застанал.

Много се озадачих и напрегнах Joy Какво да го правиш,като е грозен ,некадърен и глупав newsm78
Друго си е да хване някоя кака,да я разходи по плажа ,че и фотограф да си наеме ,че да види света що е красота  hahahaМакар ,че  аз предпочитам да гледам боси мъжки крака, пред целулитен женски ...... hahaha

# 670

Добро утро момичета  Two Hearts

В края на работната седмица ви пожелавам бързичко да работите, че да дойдат  по-бързо и почивните дни. Пък знаете, че те са свързани с много положителни емоции - първо в реала, после  и тук - ще очакваме преведена серия, нови снимки и трейлъри ...въобще все хубави неща.

campanula  Two Hearts привет и на теб !

Комет  Two Hearts към среднощния ти пост бих добавила и това, което  често казвам "Никога не е късно да научиш нещо ново, както и никога не е късно да станеш за резил" Аз съм изумена как е възможно, като се има  предвид, че сме заедно във уж виртуалното ни местенце доста отдавна - някои да не благодарят на  Бебо например за това, че превежда онлайн в сряда, да се правят,че не виждат преведените части ...  ooooh!  Те си знаят що го правят, ама и форума ги разбра ...

Момичета, дано като се прибера следобяд да има изненади... снимка или трейлър

Скрит текст:

Няма  човек в темата,който да не е благодарил  и да не е изразил уважението си към Бебо и всички преводачки в темата!Преведените части в сряда се сложиха в други теми ,но само една дама благодари-
Нианта.Поне в неблагодарност не обвинявай!
Нищо лично  bouquet

# 671
  • Пловдив

Момчето ни.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 20:09 от mariana51

# 672

Привет !

Много и то приятни изненади. Поздравления !
Два превода на части от сериала, две нови снимки и нов фрагман за 17 епизод.
Благодаря неуморни момичета.

Бебо   newsm51    Марианка   newsm51 newsm51

Марица   newsm51   Шатци   newsm51

# 673

Поне в неблагодарност не обвинявай!
Нищо лично  bouquet

А, направо си е лично.Naughty

Аз никога не пиша без да съм проверила ...
newsm47

# 674

Пак сладки приказки...
Аз, например, предпочитам да не слагам благодарности за всеки пост. Въпреки, че се опитвам да прочета всички. Знам, че всеки в тази тема е благодарен на всички и за труда и за споделянето. И през ум не ми минава, че като не са благодарили, са неблагодарни. Това, че са тук, че присъстват и вземат отношение, е достатъчно показателно за благодарността им към всички, които правят това, което искат и могат за поддържане на темата.

Общи условия

Активация на акаунт