Домакини 43/ есенна

• 47 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Къде сте всички?

# 106
  • при късмета
Ето ме.
От вчера насам нямам време да седна. Вчера родителска среща и събрание на входа през един час  Crazy Наду ми се главата. Вечерта шефа вдигна Т и сутринта ходихме до докторката. Прибрах го, оставих го на майка и хукнах по планирани задачи, че нямаше как. Тамън още 2 пъти се прибирах и излизах.Сега сядам.
Вале, много се радвам, че ви харесва в новото у-ще, браво. Беше много важно
Марче, добре си си дошла. Страхотни снимки. И аз бих ходила заради този парк, много ми хареса. Радвам се, че сте изкарали добре
Вио и само да те подсетим да харесаш този път чорбата на мъжа ти, че да няма сърдити  Laughing
Приятно изкарване на екскурзиантите за почивните дни. И ние мислехме някъде да мръднем, ама не знам как ще е шефа и тук ще си стоим. А тъкмо се оправи времето  #Cussing out
Гушки на всички  Hug

# 107
Ау, Ма ко, добре че ми напомни  Simple Smile Ама този път няма да е по рецепта на Джеймито, така че се надявам наистина да ми хареса. Шефът да оздравява бързо  Hug
Аз се стягам за Ванко, после сме на цирк с него. Дея ще я гледа баща и. Ще я гледа и ще готви....не ми се мисли какво ще заваря като се приберем  ooooh! Дано поне малката не плаче  Praynig

# 108
 JoyВио важното е ,че има желание да готви.
Ма ко да оздравява шефа.

# 109
Минавам само да кажа здрасти, ще излизам с една приятелка българка, ще ходим в един музей с Ботеро, Пикасо, Моне и т.н. Все любими мои творци. Не знам как съм го пропуснала досега този музей. newsm78

# 110
Добра вечер! Смърфи, завиждам ти - импресионистите и на мен са ми любими, особено Моне. Първото място, което посетих в Париж беше музеят д'Орсе, където са събрани накуп сума ти техни красоти. Между другото в София имаше изложба на Роден, а сега пък се откри на Микеланджело. На Роден ходих, ще ида и на това, че и те са ми от любимците. Вио, как са новите кулинарни подвизи? Калинка, чакаме да "изгрееш" след разкрасяването. Аз  ще ви напусна за два дни, после може да се отчета със снимки, ако има кой да ми ги качи, че моя телефон е много "прост", само за разговори става Simple Smile Поздрави на всички!

# 111
  • София
Добро утро, благодаря на Марчето за прекрасния (както винаги) разказ. Вярвайте, този хубав пътепис ми направи деня от сутринта! Марче, да взема да направя група по творческо писане и ще те поканя за лектор Laughing
Дами, много си мила, но не ми е силата там, виж нещо да се чисти и мие....там съм. Жена-чистачка съм.  Grinning. Но направи, направи група, пък ние ще дойдем да слушаме и споделяме скромно.
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Тук няма никой, тогава влизам и излизам... Crossing Arms
ЧаУ!

# 112
# 113
Добро утро.
Люс, мерси за кафенцето   bouquet
Аз допивам моето и мисля да излезем малко с Дея. Ванко е в баба ми, че не са се виждали от няколко дни и са затъжени един за друг.
Снощи нямаше поражения в кухнята, даже напротив - всичко беше измито, а супата беше превъзходна.
Но!!! Бяха забравили (мм и свеки!) да нахранят Дея  ooooh! Аз им бях дала подробни указания какво, как и в колко часа да и дадат, обаче йок. Прибираме се, а тя една отчаяна милата ме гледа, и като ме гушна, не ме пусна докато не заспа. Не е плакала и те не я нахранили  Twisted Evil Забравили са я, чисто и просто са я забравили... Само попитах свекърва ми "Защо?" и се махнах, не съм правила сцени и скандали... Tired И това е единствената ни баба, и иска да и оставям децата да ги гледа......  ooooh! Нямам думи просто! Знам си аз, че няма на кого да разчитам за нищо, е тази случка ми го доказа за пореден път!
Хубав ден на всички, до после  Hug

# 114
Добър ден момичета!
Марче-благодаря за прекрасния разказ и красивите снимки!!!  bouquet
Честито на всички ,които имаха поводи за празнуване!  bouquet
Четях ви тези дни,но не ми се пишеше изобщо,бях се отчаяла,че наистина справедливост и правда няма-загубихме делото. Cry
Та моля да ме извините. Tired
Вчера обаче си направихме разходка-хем до съда,хем малко гости и пазарене и надеждата се върна,че все още има хора,които ми дават надежда,че заслужава да се бори човек въпреки лошите закони и бюрокрация.
Днес е слънце и пуснах две перални и още една ме чака.
Пожелавам ви приятен ден изпълнен с хубави емоции!! lovekiss

# 115
Писе за жалост съдената ни система е корупция каквато цари из България.
Не унивай!Горе главата и напред.
Аз излизах до Лидл  и турския напазарих си.
Прибрах се с чантата количка натоварена като вол.
Пооправих из нас и сега релаксираме с Емо.

# 116
  • Бургас
Здрасти! Hug

Вио,твойта свекърва ме уби! Rolling Eyes
За пръв път чувам за баба,която забравила да нахрани бебето.Обикновено ги прехранват внучетата.Сигурна съм,че тя не е забравила да се наяде! #2gunfire
Аз кипнах,представям си за теб.За децата разчитай само на себе си!
Уф,как се ядосах!

Аз търся учебници на Ванко,които ги няма в книжарниците.Трябва да се поръчат от фирмата,а за поръчка искат минимум 10 броя.Учителите не искат да се занимават и ще трябва родителите да го направим,а ние не се познаваме даже.Бясна съм!

Сега ще готвя и ще се включа след малко.
Марче,аз също съм фенка на Гърция.Даже моята капризна дъщеря се чувстваше прекрасно там. Heart Eyes

# 117
  • София
Добър ден!
М...да. Останах си аз в София да готвя мусака с гръцки привкус и да се мотая в кухнята и да се правя на домакиня.  Направо съм бясна, щото половината от семейството замина за Гърция разбира се, на дайвинг  курс за усъвършенстване в Порто Куфо, а основните ни приятели и те са там за празниците, а Мара дере У кухнята. Не мога да си намеря място от яд!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Обикалям като диво куче, ту на терасата, ту  из банята, ту сляза до магазина и аз не зная за какво.... Остава ми само да се наям като прасе на Задушница от злоба.  Twisted Evil Това е.
Ако ми мине, ама не вярвам ще дойда довечера.

# 118
Вале Hug
dam4o обичам Копривщица , хубаво да си изкарате , с мъжа бяхме там на меден ден ( нямаше време за повече  ) още се шегуваме Joy Joy като хапваме гювечета ,че не са като в механа "Първата пушка " - неговите бяха с луканка ,а моите с обикновен шпеков салам в процеса на хапване забелязахме  #Crazy
marchеva14 разгледах красотите , не се ядосвай много  Hug
vio милото детенце да не го нахранят , поне на Ванко хареса ли му на цирка ?
slavka70 всички книжарници ли искат 10 бройки ?
И аз съм тук и аз ядосана, и затова не исках да пиша , от снощи в кожата си не мога да се побера.
Детето ми се старае ,но не достатъчно има нужда от стимул . Не изговаря добре дадени звуци и ако не внимава от там се получават много грешки.Подпис и браво в диктовка с 10 изречения с повече от 10 грешки не са такъв  Tired. С право от първото виждане не одобрих господина, обяснения" Госпожо пишат и докато не проверя и не подпиша" не ми върши работа
Скрит текст:
диктовка "Пловдив" още на първия ред първа дума е Пловдиф, следващо изречение е пловдив след това едно Прес като първа дума нна сраница , как не ги е забелязал толкова фрапантни , единствено е поправил една буква в последната дума.Нямам думи, Грабнах една хартия за печене ( нали ми е подръка и наложих върху листа и каро почнах да поправям, детето ревна като видя колко грешки има разбра защо съм ядосана , още не сме свършили с всички диктовки, от понеделник ще носи тетрадките всяка вечер да не се натрупват нещата.
Иначе и в работата нещата не са розови, надявам се до седмица да стане ясно какво ще става с мен.
Но моето нищо не  . Решение има да си преместя детето , засега се въздържам ама в краен случай и това ще стане.

# 119
На идосаните  да им минава!
Вио напомни ми за случай с моята свекърва.
Емо като беше бебе хич не можеше да се оправя с него.
Отивам за да ми напишат оценка.Професора ми затрил курсовата и ме мота час докато я открие.
Емо трябва да е ял 2 пъти.Звъня и тя казва ами не иска да яде .Аз треперя и се прибирам възможно най-бързо.Емо си яде и млякото ,и пюрето .Умрял от глад .
  #2gunfire за бой са понякога.

Общи условия

Активация на акаунт