Мако и на Луси половинката да са живи и здрави, усмихнати и обичани.
Обичам ви, момичета!

Чакам разказ!!! Затъжих се за теб!!!
Радвай се на синчето, че не остана време до заминаването!

Взех го към 5 от градина, после ходихме да го подстрижем, и докато приключим при фризьорката стана време за прибиране. Голяма разходка си направихме, той се поумори и почти не ми е правил сцени. Само докато го изкъпя поплака, че тази коса ни е мъка голяма да я мием... Но като цяло мина добре, беше спокоен и усмихнат, моето си момче
Днес е обядвал .Нормално някой дни да не му харесва яденето.Като дете бях същия каприз.Няма да забравя криехме закуските под стола и го бутахме на вътре към масата.
............ Затъжих се за теб!!!
Не, няма да плювам плюнки, защото ако започна спиране няма да има. След граница вече ни заля гръцко слънце, жега!! Първата спирка е едно ресторантче някъде около 40-50 км след границата и ние винаги там спираме за да хапнем по едно луканико, /това е нещо като нашето карначе, но изобщо не е същото освен по форма/ да треснем по едно кафе, кой еспресо, кой Еленико + локумче за разкош.
От толкова години това място не се е променило, няма допълнително екстри и разкош и кухнята всеки път е така прекрасна както преди години... Продължихме и някъде около 17 ч вече бяхме на място и Маруца хвърли багажа и се метна на бара пред плажа да си пие кафето + портоколадка /нещо като нашата Фанта, но далеч не е същото/. Вечерта вече бяхме на вечеря и за моя огромна изненада бях разцелувана от персонала, като сервитьорки, гл. готвач, барман и шеф ресторант. Наистина хората се радваха, че ни виждат отново и че сме отново техни гости. Вярно е, че това са много години поредни които сме там, но тази специално ми обраха точките, защото през тях минават стотици туристи, но те не са ни забравили, освен това ни поздравиха и на бълг. език
Бяхме и до Солун на разходка, обиколих магазините и нищо не съм пропуснала, пазарувах си някои нещица. Прекрасен град, подреден, красив, обновен и с нови магазини, някои ги няма и други са открити. Не зная кога се ремонтите, но аз такива никога не съм виждала...кога ги правят, кога сменят плочки, но всичко е опънато като по конец. Това, да ти хлопа плочка като е при нас, абсурд! Това да съм в Германия е ясно , че такова нещо не може да се случи, но съм на Балканите все пак, нали ме разбирате какво искам да кажа...при нас е точно обратното, но това вече е друга тема. Ние с ММ винаги се разделяме когато идва време за пазар, той си тръгва да си търси неговите неща по неговите магазини, а аз хващам другата посока и след три-четири часа имаме среща на онова кафе, нашето...
всеки хванал по няколко пакета в ръце и с доволна усмивка на лице и уморени след толкова много ходене сядаме да пием по кафе + някой и друг кадаиф с топка сладолед ....мммм, и задължително с изглед към морето...мда. Поле се връщаме и Маруца се хвърля отново на плажа за Релакс и да си клюкарства мислено за околните излегнали се на шезлонгите. Общо взето е мързел и си непрестанно в излегнала се поза..
През тези дни имаше и малко дъжд и слънце заедно, но той е нещо като роса хем не е за чадър, но хем ти цапа стъклата на колата, едно такова нищо дето се казва. Изобщо не ми се тръгваше обратно и ако ММ нямаше командировка в Цюрих другата седмица вероятно щях да остана още няколко дни, защото оставих прекрасно топло, приятно есенно време. Пред деня е около 28-30 градуса, вечер е хладно около 22 градуса, и ти трябва едно леко якенце ,но хубавото на този сезон е това, че не ползваш климатик, просто не е необходим, не е жега и се диша нормално. Просто ми се плачеше, че се връщам...а морето, ех морето, багри от цветове от тъмносиньо през тюркоаз до планински кристал на брега. Ще пусна снимки първо защото обещах на Писето , а и вие да видите къде съм била. Да, не е евтино но си заслужава и го препоръчвам с две ръце, по принцип летуването в Гърция. Сега, аз съм си каприз и си избирам места на които се плаща добре, но имам приятели които си намират студия за много , много по-малко пари и си прекарват прекрасно. Друго....ами няма в общи линии беше това.

Ама как пък една не качи да те видим и тебе, а

само дето искаме и остров да е
та очичките ни гледат към Мадейра
Запали ме ти по Гърция и ще се прави план
Благодаря ти, че внесе с тези снимки слънце, топло море и красота в дъждовното ми ежедневие 
Сина ми също не им харесва храната и си носи от вкъщи. Емо е по-малък и ще свикне - нямаш ли варизнт за всеки ден да избираш от менютата?
че в тези дъждове и събота и неделя съм по стадионите
Усмихнат ден ви пожелавам
Само един хляб сложих да се прави и това е.
Честито и с най-добри пожелания към всички вас от мен!! 
Препоръчани теми