Домакини 43/ есенна

• 47 652
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Люс, това ти ли си го правила? Няма да се учудя ако си ти... Страхотно е!
Ние отиваме на лекар - Ванко го боли ушето, а Дея е с афти  Confused

# 557
След малко ще бягам за детето.
После се мятам да пека кебапчета и да донаготвя един боб ,да оправя из вкъщи .
Нищо интересно.

# 558
  • при късмета
Привет!
Вио, бързо да се оправят децата  Praynig
Мони, бързо да минава пръста на детето.
Люси, този божур е страхотен. И аз няма да се учудя да е твое дело, никак даже
Хортензия, дано не е сериозно при твоите
Ремонта се усложни. Наложи се външните прозорци, заедно с дограмата, да се изчисти и боядиса наново  ooooh! Вътрешните поне са добре. Как може тия хора да не измият прозорци 4 години и половина  Shocked , като ги отворих лошо ми стана. Прахта между външните и вътрешните прозорци се беше циментирала  Shocked Разстоянието е 10см. Да не говорим, че една здрава щора нямам. А, и осветителните тела са харесали и решили да си вземат. Имам лампи само в хола и банята  ooooh! Как може такива кокошкари да има?

Вчера бяхме на риба. Починахме си страхотно, децата се наиграха, навозиха на лодка, нас ни напече слънцето. Сутринта имаше мъгла, после се вдигна и времето беше направо лято. Някои даже и сянка взеха да търсят. Риба не хванахме, че едни патици ги бяха превзели. Като отидохме водата беше осеяна с патици, цял ден стояха и ни изядоха рибата.

Шефа и днес беше на екскурзия с градината и цял ден ми беше свито. Добре е изкарал, но този път госпожата каза, че му е било мъчно за мен.
Какво му стана на това дете? Преди тръгваше с всеки навсякъде, сега след 2 часа си иска мама и тате

Отивам да доготвя и да се изкъпя, ще гледам довечера да дойда.
гушки  ицунки на всички  Hug

# 559
Прибрахме се и сядам да се изсуша с едно чайче  Joy
Дами верно, че е хубаво, но дългото време без слънце ме подтиска... Днес цял ден е като на свечеряване и така го дават следващите 7 дни. Хубавото на тези стъклени пристройки е, че са целите от стъкло вкл. и покрива /само дето трябва и да се мият  Joy / Лятото я ползвам за склад, но зимата е моето място.
Лус малкия ми разказа току що нещо и се сетих за теб и твоята френска гостенка - френч лейди-то днес им говорила за френската кухня и ги черпила с по два кроасана - единия с масло, а другия с шоколад + ягодово мляко - това била традиционната френска закуска, а предполагам знаете традиционната английска закуска - пържени яйца, пържен бекон, наденички, боб, пържени филии  hahaha та извода на малкия беше - французите разбират повече от храна  Joy

Само дето друго си е бг закуската

Вио дано бързо мине на дечковците  Praynig
Тити как ги правиш тези кебапчета? Хем ходя в селската ни месарница и го карам човека да ми мели най-мазните гърди, ама те все постни тез кебапчета - никаква мазнина не капва на скарата...изобщо не мога да ги докарам сочни и мазни  Joy Имам чувството, че тукашните прасета нямат грам сланина  Joy
Ма ко приключи ли вече с ремонта? Много е неприятно с наемателите... Нищо му няма на детето - просто си знае, че с мама е най-добре  Peace
Днес нищо не приготвих за вечеря, та ще ядем английска закуска  hahaha Почвам да уча с малкия и ще намина за питие  Heart Eyes

# 560
Благодаря, момичета  Hug
С вирусна инфекция сме, плюс конюнктивит за разкош  Confused Както се изрази личната - започнаха яслите и градините, започнаха и вирусите  Sad
И мм само ме ядосва - вика ако е така (в смисъл - болести, вируси и така нататък), той не бил съгласен  Shocked Аз като че ли съм съгласна децата ми да са болни....
Айде отивам да ги слагам да спят и после ще намина.
Гуш.

# 561
Лейди имаме бг магазин в квартала.
Рядко пазарувам,но вчера девера като ме видя как се излежават цял ден и реши да пазарува.
Мм пък мърмори ,че му миришело странно от кебапчетата и кюфтетата.Казах му да се яде пържените яйца и да не ме занимава.Ще ставал вегетарианец.Викам ела ми се обади.Оня ден яде чикън къри и после гонил цял ден тоалетна.Добре,че ядах само 5 хапки от соса и ме стегна корема от лютото.
Напоследък не ми се Занимава.Готвя на бързо и ям колкото да има нещо в корема ми.

# 562
  • при късмета
Да се посмеете утре с кафето
http://blitzbg.info/3571

# 563

Вио неприятно е да са болни децата, но пък да са само с възрастни за да не боледуват и това не е работа... ще го израстнат  Hug
Тити те за това ти стават на теб кебапчетата  hahaha пък аз с тези анг. прасета... че и сланина не съм виждала да продават  hahaha у дома вероятност да се ориентира някой към вегетарианството няма  hahaha а люто ям само аз и за това от готовите храни хапваме само китайско и пица.
Ма ко готина статия   bouquet Аз съм коза и е факт, че всичко е по план-график и задачите са разпределени  hahaha не му е лесно на мм близнак да съжителства с мен  Joy

# 564
Добро утро Simple Smile
За разсънване и подслаждане .
Ladybird_ разсмя ме с тези прасета без сланина  Joy здравословно ги гледат явно , да не трупат сланинки Simple Smile
ма ко прочетох , за мен са познали донякъде .
Тръгвам че ще закъснея.Лек ден ! А да и честит празник ако някой празнува днес е Петковден.

# 565
Здравейте  Grinning

Аз се загубих, но бях претрупана с работа. Малкото свободно време го отделях на децата и просто нямах никакво време дори да надникна във форума. Сутрин ставах в 5-5.30 и приключвах към 18-19ч. Но не се оплаквам, защото финансовите резултати не са никак лоши  Simple Smile Идеално ми е с тази работа. Хем сама съм си шеф, хем съм си у дома с децата, хем сама си определям работното време...

Иначе ние сме добре. Общо взето няма нищо ново. Елена е на училище, Павел на предучилищна, а ние с Катерина си правим компания у дома. Започна активно да използва думата "мамо" и за мен е истинско удоволствие да я слушам как ми повтаря по цял ден "мамоооо, мамооо". Много ми е кротка и умна и види ли ме, че сядам на лаптопа с речниците, знае, че започвам да работя и не ме закача.

Събота и неделя ходихме до вилата на едни приятели. Но като казвам вила, имам предвид точно това - къща (бивша хижа в ловно стопанство) насред нищото в гората. Тишина, спокойствие, катерички наоколо, пъстри есенни цветове, много слънце, чист въздух... Рай! Дядото (бащата на нашата приятелка) живее в един град наблизо и също беше с нас. Той е изключителен готвач и се пръснах от ядене два дена  Laughing Освен това е и гъбар. Ходихме за гъби в гората и цялата събота мина в разходки. Е, имаше и лек неприятен инцидент, но никой не пострада. Попаднахме на доста голяма усойница и за мой ужас кучето ни я забеляза и застана над нея, за да играят. Изпаднах в безумен ужас и без да замислям отидох, хванах я и я изтеглих от змията. Но инцидентът бързо се забрави, когато надвечер запалихме барбекюто и си сипахме винце и домашна ракийка. В неделя ходихме до съседното село и си купихме прясно издоено мляко и мед. Разходихме се и до Перперикон. Децата се наиграха на воля на двора, кучето също. Освен нашите три деца, бяха и двете момиченца на нашите приятели + техни роднини с още едно детенце. Веселбата беше пълна. Много ме зареди почивката  Grinning

Върнах се да попрочета малко назад и попаднах на прекрасни новини:

Тити, честито! Жалая ти леко бременеене.

Статията е уцелила десетката. Поне в моя случай (Телец). При мен всичко е разпределено по план. Винаги имам график кое в кой точно момент да направя. Иначе настава хаос в главата ми. Не съм ли си подредили задачките предварително, не успявам нищо да свърша  Laughing

# 566
Здравейте момичета Simple Smile Аз нямах компютър тези дни. Попрочитах ви от телефона, ама хич не обичам от там да пиша. Сега с малко закъснение да ви почерпя за здравето на моята майка. В неделя беше рожденичка

И едно кафенце с дъх на канела Simple Smile

По-късно ще се върна да ви изчета, че като гледам водата взе да намалява. Имам да чистя, а май ще я спират #2gunfire

# 567
Добро утро момичета   bouquet
При мен температурите не са ниски, но вятъра е отвратително силен и студен - докато отивахме към училището беше срещу нас и замръзнахме, а докато се прибирам се изпотих  Joy С удоволствие си грабвам от кафенцата, а тортата на Деси направо я глътвам  Joy
Джейми дано ти е леко на работа  Peace
Поли браво на теб   bouquet Хубава почивка сте имали  Heart Eyes Нашето куче е хапано от усойница - точно като вашето направи - бяхме на пикник, но рано на пролет и това ни помогна, че още беше летаргична змията, а отровата не така силна. Както си тичаше намира змията и решава да си набута муцуната в нея - резултата тя го ухапа и избяга, веднага му се поду муцуната и езика и добре, че бързо стигнахме до ветиринар и той имаше противоотрова...въпреки всичко доктора не даде големи шансове, но кучо преживя - късмет.
Деси да е здрава и щастлива майчето ти   bouquet Те такива десерти обожавам - маскарпоне и плодове ммммммммм!!!
Днес нямам за чистене, само ще приготвя пуешка скара за вечеря и ще се наслаждавам на дъжда с книга  Joy Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 568
Попрочетох ви, пия кафе и ще метна едни бутерки. Деси, да е здрава и щастлива мама! Вио, оздравявайте. Поли, добре завърнала се. Удоволствие е да чета за Катерина и изобщо за семейството ти. Ех, тази статия на Мони - аз все едно съм Дева, а не Везни. Ама иначе съм типичен представител на зодията за много други неща, най-вече за колебливата природа. Нооо, мнонго ми се иска да съм като в статията Grinning

# 569
Здравейте и от мен!
Нищо интересно.Курс,лежане и готвене,домашно на Емо четохме .Само това правих днес.

Общи условия

Активация на акаунт