Домакини 43/ есенна

• 47 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Върнах се! Прочетох ви! Сега отивам да оправям 4 куфара, ще трябва и да готвя... Ех, хубаво нещо са ваканциите - някой се грижи за теб. Wink Тези дни ще гледам да кача и малко снимки. Бяхме в Маями и след това на тридневен круиз до Бахамите. Невероятна емоция и красота! Heart Eyes

# 571
Дълъг работен ден. Училището има курбан за здраве, трябваше да поостанем по -докъсно, ама за сметка на това се повеселихме и хорце тропнахме с колежките Simple Smile колкото и да съм уморена това ме разтоварва .
Много ми се иска да се запиша на народни танци , ще проуча кои дни има в най -близката зала.

# 572
Здравейте  Hug
Отдавна не съм писала  Blush Лятото бях в един етнографски комплекс , сега по една програма работя в едно училище - уча деца на занаят  Simple Smile Децата са страхотни и им е много интересно в началото на декември ще направим изложба  Simple Smile Другият месец планирам пътуване до Майорка . Та това е при мен . Ще се върна да ви прочета  и пак ще пиша  Simple Smile

# 573
Надин, добре завърнала се.
Смърфи, и ти! Чакаме снимките с нетърпение  Wink
Джей, и аз имам мерак за народни танци. Ако има на кого да оставям децата, с удоволствие бих ходила 3 - 4 пъти седмично. Дано да си намериш къде да ходиш да тропаш хорца, много разтоварващо действа  Peace
Аз вечерям за втори път  Embarassed Да ме пита човек защо...и аз не знам. Преди да сложа малките да спят хапнах, след като заспаха - пак. Ще започна да се търкалям вече  Embarassed Animal Pig
Иначе дребните са по - добре, пу - пу. Пият лекарства, капем капки в очите и оздравяваме, надявам се.
А Дея стана на цели 10 месеца днес. Така че - заповядайте и да ви е сладко:

# 574
  • София
Добро утро, момичета!

Французойката замина в понеделник. Аз не мога да се наспя...

Божурчето не съм го правила аз, но мисля, че не е много сложно Peace

# 575
Добро утро!
Вио,бързичко да се оправят мушмороците!Честита месечинка  Heart Eyes
Луска,защо не можеш да се наспиш?Те не се ли оправят сами девойките?
Тити,може и да си казала,ама аз не помня,та да питам-в кой месец си?За кога е прекрасното събитие?
Смърфи,ще чакам с нетърпение снимки Hug
Надин,уелкъм хоум Wink
Другото го забравих,ама така е като се разписвам рядко и само чета  Embarassed

При нас...едно и също.Детето е на градина от понеделник,мъжо си е на работа,аз съм си в нас  Mr. Green
Напоследък адски много ми се спи,все нямам сили,уж съм гладна,пък ми е тежко на стомаха и като хапна ми става лошо...кръвното и то пада...красота.Да ми идва в края на седмицата и да се стабилизирам,че ми писна.Иначе при нас снощи валя дъжд,което честно казано ме изненада,тъй като уж не го даваха.Сега слънце грее,но духа вятър.
Снощи правих пангасиус,за днес не знам.Май един бял бобец с мръвка ще метна,че отдавна май не съм правила.

Ай до скив.На всички цунки по муцунки Hug

# 576
Добро утро! Днес сменят електромерите при нас и нямаме ток. Уж ще го пуснат до пет. Ема се пооправи, но аз и Мишето сме зле, мм снощи и той цъфна и върза. Голямата кака, племеницата ни, пък й излезе някакъв херпес на бузата. Взеха натривка и казаха, че е животински херпес. Сега е омазана цялата буза в лилаво лекарство. Красота!
Пожелавам на всички да са здрави! От това по-хубаво няма!
Момичета, може ли да ми кажете откъде теглите ел. книги, имам предвид безплатно. Читанката я прерових, няма почти нищо, което търся.
ЦелуФки!

# 577
Добро утро!
Бонболина май месец ще раждам.По -ел истории е 23 .Чакам и мнение на лекар.

# 578
Здравейте момичета Simple Smile

Изчетох ви най-накрая, та почвам по ред на номерата Grinning
Благодаря ви за споделеното за яслата и за поздравите за мама Simple Smile
Тити, малкият нищо не казва за яслата, но той не е и от приказливите. Иначе казва, че е играл с децата, ама не иска пак да ходи.
За име с буквата Т аз много харесвам Теодор/а, но Тихойко/а за пръв път чувам Crazy
ма ко, мерси за съвета. Гледам и аз да му повтарям, че го оставям за малко и ще се върна да го взема като се наспи.
Аз съм пропуснала нещо... Знам, че ще ремонтирате, но всичко това вследствие на наематели ли е?
И на мен много ми се ходи за рибка, добре сте си изкарали Simple Smile
Тази статия ме разби Joy Аз съм скорпион и много добре са ме описали. При мен подредбата и чистотата наистина са въпрос на живот и смърт. Не знам мм как ме изтрайва Crazy
dam4o, това коляно лекува ли се, какво казаха? И аз съм мислила за евентуална помощница, ако почна работа, но като се знам, след нея пак ще чистя... ooooh! Стискам палци на детенцето на племенника ти. Дано всичко мине бързо и без проблеми Praynig
Ladybird_, то моето дете изобщо не иска да общува и играе с деца на неговата възраст. Това беше и водещия фактор да искам да ходи на ясла. Предпочита да играе и общува с каки и батковци, дори с възрастни хора, но когато дойде дете на неговата възраст, той си тръгва. Сега тепърва се запознавам с майките, но като се опознаем, обмислям след яслата да прекарваме време заедно с някои от тях, за да свикват децата.
За тортата... Аз никога не съм опитвала торта, украсена по този начин с фондан. Реших да я направя, защото така изглежда по-впечатляваща, а и лесно могат да се правят различни фигурки. Ние за рождени дни също не сме поръчвали подобна торта. Мога да кажа, че не бих правила такава торта отново, става изключително сладка и едвам можеш да изядеш едно парче.
Ауу, как си мечтая и аз за такава остъклена пристройка, особено зимата. Като си помисля и ми литва душата Heart Eyes Завид Grinning
Добре, че малкия не са го почерпили и с българска закуска, че не знам Sick Иначе и аз съм за френската Grinning
И аз съм почитател на маскарпоне с плодове Heart Eyes За съжаление съм алергична към ягоди и тях си ги гледам само на снимка Whistling
luss, твоите деца как се държаха, защо не можаха да се адаптират в градината? И след колко време реши, че няма да ходят повече?
Хортензия, скорошно оздравяване на всички Praynig
Вио и аз не харесвам яслите и градините най-вече заради болести, но няма как. Ако не ги изкарат сега, ще започнат да боледуват тепърва в училище. Важно е да се изкарват леко и без усложнения Peace Честита месечинка на Дея Simple Smile
Смърфиетка, добре дошла Simple Smile Разкажи повече за това хубаво пътуване Simple Smile
Приятен ден на всички, аз излизам да се радвам на хубавия слънчев ден  bouquet

# 579
  • при късмета
Привет!
Всички болни да оздравяват  Praynig
Шефа и той в кюпа. От 3ч. през нощта не е спрял да повръща. Нищо друго му няма. Докторката каза, че е вирус.
Аз книги си тегля от тук
http://booksbg.org/booksbg/

# 580
Здравейте момичета   bouquet
Днес имах и малко служебна работа  hahaha та сега сядам да пия кафе преди да хукна за малкия.
Смърфи добре завърнала се   bouquet Чакам слънчеви снимки!
Надин  wavey
Вио честита ви месечинка   bouquet Това ядене ако мога и аз да го откажа... Joy
Лус, Бонболина  Hug
Хортензия бързо оздравяване  Hug. В бг дърпах книги от торентите, а тук дърпам на анг. - ако те интересува - http://www.free-ebooks.net/
Деси според мен трябва да общува детенце със себеподобни - явно му харесва да се чувства обгрижван от по-големите и да не може да си отстоява територията със себеподобните - децата на еднаква възраст не си правят компромиси... То за това вероятно иска да е с по-големи - там става на неговата...
Ма ко как е Шефа сега? овладя ли положението?
Тити значи към теленце отива детенце  Peace Аз съм коза и обожавам телетата  hahaha За име с "Т" - мога само да кажа, че синът ми е Тодор... Joy но ще си позволя един съвет - ако ще живеете тук съобрази името с тукашния начин на изговаряне - посмъртно тукашните не могат да изговорят Тодор - та го прекръстиха на Todd, Todo - с ударение на второто "о"... Винаги се налагам да спелувам името и накрая и малкия започна да се нарича Todd...
Хуквам да прибирам малкия и довечера ще дойда за едно загряващо в дъжда  Joy

# 581
Здравейте!
Деси аз също харесвам Теодор.Теодора не ми харесва.За женско име ми харесва Теа,но в Англия не върви.А за малкия Незнам как да ти помогна щом не споделя много.Моя син от малък говори доста и е подложен на кръстосани разпити вкъщи за градина,сега за училище.Разказва ми така все едно съм била с него там.
Лейди моята сестра си е харесала Тейлър .Мм казва ,а не всеки втори черен се каЗва така.С това име ще е шоу в нас.Аз съм решила да е на майка ми .Тя се казва Таня.Така излезе шегата с Тихойко.В един сайт го видях и много се смях.
Днес за пореден път се само заключих .Скачах с Емо през прозореца за да го заведа на училище и се върнах обратно.Хвана ме яд защото изпуснах курса ,но не е болка за умиране.заключих си ключовете в спалнята и се усетих след две секунди.Мотахме се в детската с детето.Добре ,че нямам корем още .Иначе абсурд да се измъкна от там

# 582
Добра вечер   bouquet

Тити - Теодор също няма да могат да го изговарят - както знаеш на тези тук не им идва на ум, че крайно "Р" може и да се каже  Joy - та се опитай да кажеш Теодор без "р".... Тейлър ако се заслушаш как го изговарят - ще разбереш. Хората с различен от английски майчин език ще го изговорят. Прочети тази статия - доста се посмях, но е верно... http://danybon.com/index.php/bcbg/1244-imena-sloane-rangers Аз за името на малкия никога не съм се колебала и дори да беше роден тук - пак щеше да е Тодор - пък както искат, така да го именуват  hahaha името има специална вибрация и наистина трябва да се помисли сериозно за него, че си го носиш цял живот. При нас няма цветни и незнам как си кръщават децата...

# 583
Добър вечер Simple Smile
Моят любим син чааак сега заспа... Ще ме побърка Crazy Не стига, че иска с баща му да сме залепени за него, ами и отказва да заспи ooooh! Нищо не успях да вечерям, та сега си хапвам малко камембер с боровинки и чаша мерло Heart Eyes Много обичам това лятно-есенно време, много добре ми действа на нервите Mr. Green
Ма ко, дано на Шефа ти бързо му минава и нямате повече подобни нощи Rolling Eyes
Лейди, сигурно си права. Децата на неговата възраст и те се инатят колкото него и това не му се харесва. И според мен трябва да е сред връстници, затова го пуснах и на ясла, въпреки че бабите имаха големи мераци да го гледат. Бързо ги секнах.
Ама Todd е много хубаво Heart Eyes
Тити, далеч сме ние от разкази, но дано скоро започне да ме държи в течение Simple Smile
Теа е много хубаво име. Друго, което мога да се сетя е Тифани.
Как ще скачаш през прозореца Crazy Кажи моля те, че живеете в къща Simple Smile Дано не се повтаря, че след време наистина ще ти е трудно  pregnant
Сега чакам сушилнята и имам време да ви чета... То пък никой не пише Simple Smile

# 584
Тите, мене ако питаш - гледайте да е благозвучно, да еднакво добре и на английски, и на български, и да се съчетава добре с презимето и фамилията  Peace Че такива съчетания има, не е истина просто  ooooh! Имам предвид Ричард Груев и такива подобни. А, и да не е нещо прекалено сложно и модерно, че става мазало. В класа на племенниците ми например има Сесилия, СтиВиан, Никълъс, Даниелс (това "с" накрая за какво му е, никой не знае  newsm78 ) и още някакви имаше, ама съм ги забравила вече.
Ние като се роди Ванко много умувахме...Той трябваше да е Калоян, между другото. Обаче мм така ми се примоли да е Иван, та сърце не ми даде да му откажа. Сега и за миг не съжалявам, въпреки че Калоян ми е абсолютния фаворит сред мъжките имена. Ванко просто си е Ванко и не би могъл да бъде друг.
С Дея бяхме категорични и двамата - аз го бях чула от една позната и още преди да забременея съм си мислела, че искам ако имам някога момиченце да се казва така. Казах го на мм, хареса му, и...Дея си дойде така, с името.

Общи условия

Активация на акаунт