Домакини 43/ есенна

• 47 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Деси живеем в къща на 2 ет.Скачах от прозореца на 1 ет,но се отваря напред.Не е повече от 1 м разстояние.Тоя номер не ми е за сефте .Яд ме е на себе си .
Лейди на Теодор поне ще му викат Тео.Те тука са идиоти.Аз съм Тихомира и тея фереджета не могат да го кажат посмъртно.С полякинята се попитахме да се хилим един ден  докато едната се мъчеше.Викат ми Тити и там,че им е лесно.
Вио преди да се роди Емо мм се прибра 2 седмици преди това от Англия.Лежим и се обясняваме и аз скочих в спор веднага.Той искаше да е Георги.Аз не се съгласих.Всеки 2 е с това име.
Казах Емил,Емилио и Емилиян .Така след като родих сетсрата пита как ще се казва бебето .А аз се изцепвам ами не сме се разбрали. JoyМм реши,че Емил му харесва и така си остана.
сега с буква т ще е приключение. Joy

# 586
http://mushabusha.wordpress.com/2012/09/27/муша-буша-lvl-spidermama/
Не съм сама .Прочетете тази статия Simple Smile

# 587

Добро утро момичета,
при нас вечеряме с таратор, зеленчуци на пара и сьомга на пара с лимон и отдъхваме преди утрешния ден.
Тите, добре сте го измислили .С буквата ' Т ' се  присещам за няколко хубави имена като Теодор, Тервел, Тома, а за момичета аз лично харесвам Тара, Таисия , Таис, Тея, Траяна . Иначе тук иманета се различават доста от типичните английски имена. В Англия беше по често срещано да има :Дейвид, Джеймс, ПатриК, Питър, Джордж, Кевин, Джейн, Кейт, Ева, Кейтлин, Трайси, Илейн, Оливия, Емили, Емма, Нийв, Изабела, Томас, Рейчъл, Ребека, Джак, Николъс, Джереми, Ноа, Натали ,Кейтрин и т.н.
Тук ме сбъркаха с имената на децата :
Скрит текст:
Девон, Дизел, Брейди, Шейна, Дериел, Ейвъри, Еверет, Нейтън, Кейджа, Мадисън ,Адисън, Закари, Зейда, Ливай, Елоиз, Шон, Бранди, Бренда, Брианн, Кери, Мишел, Талиа, Майка, Майте, Амелия, Хейдън ,Кейдън ,Кейдънс, Клеър, Клинтън, Медълин, Луна, Мелъди, Джона, Итън , Харпър, Оуен, Хенри, Бен, Блейк, Уайът, Молли, Тари, Тори, Дилън , Ландън, Айсак, Рея, Уестън, Декстър, Греъм, Иън, Манди, Шелли, Келли, Люк, Лейла, Лайла, Мая, Тейлър,  Джереми, Мегън, Бритли, Джоуи, Униза, Нийл, Самюел, Джей, Уанда, Рона, Райли, Дорийн, Джесика, Лорън, Лоръл, Тристан, Соломон, Кори и т.н.

Лека нощ на всички ви  Hug Hug

# 588
Добро утро с едно силно кафенце bouquet

Тити много се смях на статията  Joy В бг никога не сме се заключвали, но тук заключвам заради едно хлапе, което влиза директно в къщи и ме е страх когато ни няма да не го нападне кучо.
Вио напълно съм съгласна с теб за имената - то не е само едно име - трябва добре да се съчетава и с фамилията. За малкия имах кратко двуумение между Тодор и Иван, но фамилията изигра решаваща роля - Колев  Joy
Деси дано успява малкия да се наспи с това късно заспиване  Hug
Контеса страхотни вкусотийки   bouquet
Хуквам към дъждовната разходка  hahaha

# 589
Добро утро.
Лейдибърд, тъкмо да сложа кафенце и ти ме изпревари  Wink Ама айде, така и така е наречено за вас, пък и от много глава не боли, заповядайте:

# 590
Добро утро  Nature Sunny

Тити, добре, че сте на ниско Simple Smile Не знам при теб как е, но аз през бременността много забравях, ама много ooooh! Имах си залепени разни бележки из апартамента, за да не забравям някой неща, но няма как да се самозаключа. Веднъж в ресторант даже си поръчах млечна салата и явно съм изяла едната маслинка и съм оставила костилката в чинията, но изобщо не помня кога и как съм я изяла, та реших да обвиня сервитьора, че ми е донесъл салата с костилка Mr. Green
Оле, тази Муша-Буша ме разби. Как се е почекнала Shocked Ние жените сме толкова изобретателни понякога Joy
На мен темата за имената ми е болна.
Скрит текст:
Още преди да разбера пола сънувах, че раждам момче и го кръщавам Кристиян. Освен това като малка имах кукла бебе, която майка ми каза, че съм наричала Крис (не знам защо Thinking) Та реших, че е някакъв знак и бях решена така да кръстя детето, след като разбрах, че е момченце. ММ не беше на 100% съгласен, но се съгласи накрая. След раждането така и го записах-Кристиян Тенев, но свекърите направиха проблем и сменихме името на Иван ooooh! Нямам нищо против името, просто не исках да го кръщавам на никой, още по-малко на свекър ми. Честно казано, не знам защо го смених. Може би под влияние на емоциите и хормоните, а и не исках да се разправям с никой, исках да се радвам на детето си. После казах, че ще му казваме Ивко на галено, защото исках да се различава от дядо си. Свекървата пак се намръщи, обаче този път я скастрихме. Дълго време не можах да се примиря с името, ММ искрено съжали, че се вързахме на номерата на родителите му. Сега детето се обръща на Ивко, не на Ванко и аз на всички трябва да го обяснявам, но повечето хора не разбират и започват: Добре де, защо пък Ивко, как може да му казвате Ивко и т.н. Омръзна ми да се обяснявам вече Crossing Arms В крайна сметка с тази си постъпка, а и с още няколко, свекърите ме загубиха и като приятел, и като човек, който ги уважава. Виждам се с тях по задължение. 
Лейди, вио, мерси за кафенцето  bouquet

# 591
  • при късмета
Добро утро!
По-добре е шефа. Не повръща вече, но вчера до вечерта не спря, че и Т имаше накрая.
Да се почерпите, че мъжо е рожденик

Вио, нали знаеш, че Иван и Калоян всъщност е едно и също име? Калоян идва от старогръцкото хубав Иван. Как са децата?

Скрит текст:
Нашата фамилия така и така не се връзва с нищо, та решихме името на детето да си е българско. Особено мъжо много държеше. Аз се колебаех м/у Кристиян и Калоян и той избра по-класическото.Знаехме само, че няма да е Алекс, че половината така се казват и, че няма да е кръстен на никой

# 592
Добро утро!
Деси по тази причина и аз съм решила ,че този път ще е на майка ми.Емил и кръстен на свекърва ми,но не съжалявам защото си му харесвам името.
а свекъра не мога да го гледам а камо ли да му кръщавам дете  Joy
Тръгвам да водя на училище и да ходя на курс.Има да ми се смеят като кажа защо не съм отишла вчера. Joy

# 593
Ма ко да ти е жив и здрав рожденника!

# 594
Ма ко, да ти е здрав рожденика и много да те слуша Simple Smile Дано бързо се възстанови детето след това повръщане.
Само да кажа, че единият ми брат е Калоян, другият-Ивайло, баба ми е Иванка, свекър ми-Иван ooooh! Исках да избягам от това име, но станалото станало.
Тити, внимавай днес със заключването Laughing

# 595
  • при късмета
Деси, аз пък друго обяснявам непрекъснато. Шефа е роден на 6 януари(Богоявление, Йордановден), а на 7ми има имен ден(Ивановден). Вечния въпрос е "защо не е Йордан или поне Божидар, като си е дошъл с името?"
Ами бяхме си решили за името предварително и бяхме единодушни с мъжа ми. Не ми харесва нито едно име от празнуващите на рождения му ден. И беше планиран за друга дата, като избирахме името, а той си избра рождения ден  Laughing Богоявление все пак е голям празник за всички, не само именниците. И така ще си има два празника отделно нищо, че са последователни дни.

# 596
Ма ко да ти е здрав и послушен рожденника   bouquet тази торта ми припомни, че скоро не съм правила бисквитена торта и е време  hahaha дано Шефа днес е здрав и да се почерпи подобаващо!
Вио от много не боли глава, ама аз вече вдигам кръвно  hahaha свикнала съм да пия силни кафета и когато някой местен е у дома - му идва и кафето като отрова  Joy те на голяма чаена чаша слагат чаена лъжичка нес кафе и 50:50 мляко и вода - за мен те тва е мита вода  hahahaне разбират ни от кафе, ни от алкохол, ни от вкусна храна  Joy
Тити лек курс и днес да си без инциденти   bouquet
При мен дъжда спря и се показа слънчицето - та отивам да се моткам из градината, че има доста изсъхнали цветя...
Писенце къде се изгуби с твоята прекрасна градина????

# 597
  • Бургас
Здравейте!
Първо да се скарам на Тити каскадьорката! #2gunfire
Как ще скачаш сега,бе дете!Пази се,да скача мъжа,съседите,пожарникарите,защо ти?!
Сега вече се успокоих! Heart Eyes
Има време,ще измислим тук заедно името.Важното е да се чувства добре в Англия и тук детето.

Деси,ще си имате и Кристиян,ще видиш.Моята Криста си я намислих още като бях бременна в далечното 1993,обаче се роди момче.

Ма-ко,много да те слуша и гледа рожденика!  bouquet

Къде е Креми?

Смърфи,браво на теб,хойца си световна!

Ох,ще бягам,че дребната вика горе,кой знае какво е сътворила.Ей,да не седне човек.

# 598
Здравейте и от мен! Изпратих мъжете навън и седнах да ви нагледам. Не че нямам работа, ама съм нещо нетрудоспособна. Избива поредният зъб на Гого и е такова мъчение, че нямам думи- не иска да яде, крив, не спи спокойно( и аз покрай него), а снощи за капак и температура вдигна.
Тити, ще ме умориш с твоите изпълнения, ама се пази. И почивай повече. А за името- ще го измислим дружно.  Hug
Вио, много е пораснала Дея.
Смърфи, чакаме снимки и разказ.
Сега ми се обадиха и ми казаха, че е починала майката на една приятелка. Събирам сили да й се обадя и да й изкажа съболезнования.
Ще пиша после пак.

# 599
Ма ко, честит рожден ден на тм, да е жив и здрав! За Иван и Калоян знам, аз затова и не се кося много  Wink
Лйдибърд, такива са, наистина - ни кафето им кафе, ни манджите им - манджи! Като си спомня за оня злополучен пъпеш с прошуто, още настръхвам, а небцето ми започва отправя горещи молби към Бога да не му го причинявам отново  Sick
Оф аз мислех да излизам следобед, обаче май времето се разваля. Имам да свърша един куп задачи, да плащам сметки, да купувам памперси, щях и боя за коса да си купувам, че съм побеляла цялата...Ама май ще си седим вкъщи, пък задачките ще ги оставим за утре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт