Домакини 43/ есенна

• 47 646
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро   bouquet
Хуквам на разходка и после ще дойда за кафенце!

# 616
Добро утро от мен. Минавам набързо само за кафенце

# 617
Лейди Joy Голяма мадама, много се фръцка Joy

# 618
  • при късмета
Добро утро!
Калинка, страшна мадама  hahaha
Марче, тази прогноза уж я опровергаха, пък ще видим
Смърфи, прекрасни снимки. Пак да кажа, че е трябвало да станеш фотограф
Поли, браво на вас. Детето, ако е спокойно е ваша заслуга. Радвам се, че всички се чувстват добре
Вио, как сте?
Креми, обаждай се по-често де
Люсиииии, къде пак изчезна?
Чудя се какво да готвя  newsm78 Трябва и да излезем до пазара с шефа, а хич не му се ходи. То и на мен не ми се ходи. Май и аз се разболявам. Схваната съм цялата, спи ми се много от 2 дни и ме дращи гърлото. Неща и стомаха се опитва да се обажда  Rolling Eyes Дано не съм комбинирала двата вируса, че ще се украся.
Снощи за първи път от не знам колко време си легнах рано. Това защото нямаше ток.
Ставам да поразтребя и да излизаме.
Хубав ден и гушки на всички  Hug

# 619
Калинче  hahaha  hahaha  hahaha
ПРивет!
Ма ко,защо нямахте ток? newsm78
Стади,стиснати палчета и от мен  Praynig
Ех,Смърфи,Смърфи...
МАрче,с тая прогноза няма да се разберем.Обичам зимата,ама не и като фучи и вее,а когато бурята е отминала и да се разхождам върху пресния сняг,хрускащ под ботушите ми.

Днес бабата на мм прави 9 дни и общо взето нищо не правя и няма да правя.Само една копривена супа ще направя привечер и ще препека малко мръвка.Вчера бе облачно,днес е слънчево прекрасно време.Аз се изкъпах и сега ще кибича пред ТВ или PC.(Да живеят съкращенията).

Целувки на всички ви

# 620
  • гр.Варна
Ето ме.Кой пита за мен????На работа съм.
Свърших с антибиотиците и сега оправям анемия.И венозните вливания с АБ нищо не направиха за подобрение на състоянието ми.Тъпча се с хапчета с две думи.Да видим ефекта какъв ще е.Според хематоложката операция за отстраняване на слиците на този етап не може да се извърши ,че дори и по спешност да е.На 17.11 ме вика отново на изследвания за да започваме да търсим причините за ниските нива на тромбоцитите.При нива от мининум 150 000 до 450 000  моите са 81 000. Rolling EyesСамо не можа да ми каже защо е така. newsm78 Смята първо да лекуваме анемията и после..............
А през това време  ежедневието ми е едно и също.Децата,работата,къщата, чистене и готвене, и т.н. и т.н.  родителите ми вече са ми безкрайно сърдити ,че все нямам време да отидем с децата малко при тях и утре вече обещах да отидем всички ,и да останем да нощуваме при тях./ а и баща ми утре е рожденик/
Смърфи толкова ти завидях да знаеш..................
Стади и аз стискам палци Hug
Поли   bouquet
Марче-много обичам снежни виелици.Ама да съм си в къщи на топло, с една книжка в ръката завита с одеалце и чаша горещо кафе.Айде размечтах се Rolling Eyes
Това е от мен.

# 621
Привет момичета!
Калинка-от къде изнамери моя смика. hahaha
Смърфи-благодаря за красивите снимки,размечтах се. Heart Eyes
Плами-дано бързо се разбере от какво е и да вдигнеш този хемоглобин,че може и той де е причина за тези инфекции. Praynig
Поли-браво за бързото нагажадане на Катето,а ти свиквай отново с номерата на малката принцеса. Wink
Ма ко-бързо да минава схващането. Naughty
Аз също съм така тези дни.Нявах време изобщо да пиша,само на бъзо вечер ви прочитах,че цял ден по задачи. ooooh!  Майка я изписаха още миналата седмица,после ходихме при нея да свършим нещо ,че не все не оставаше време ,а трябва двора да се изоре и приготви за зимата.
В понеделник ходихме да търсим ламиниран паркет и да приключим с тоя ремонт,че от много мислене не се решавах.Два дни правих и трушия по една доза на ден,а вмера мъжо донесе червена зелка та още две направих-тъкмо ще има в тая студена зима да си хапваме и пийваме. Laughing Та за това вече цяла днес съм схваната и ме боли всичко. Confused  А в понеделник бяхме на гости и кръщелницата ми се запалила по тези плетки от ластичета и аз си харесах една совичка.И се навих да се пробвам и аз с това чудо,та вчера мъжо купил такъв комплект и снощи си направих една-на стари години се превръщам в дете. Joy Ето я.
Скрит текст:
Пожелавам ви един приятен уикенд!!!  bouquet

# 622
  • при късмета
Окончателно се разболях  ooooh!
За капак мъжо и той се прибра от работа, че не му е добре. Украсихме се тотално  ooooh!
И двамата бягаме от детето да не го повтори, той се чуди какво става. Защо ние сме го прегръщали, като бил болен, а той не може
Плами, дано бързо ти се стабилизират показателите, че да решиш проблема окончателно
Писе, совата е много сладка

# 623
Прибрахме се .Измих банята , сега ще им направя страндженки ( принцеси с кайма ) за вечеря има едни остаъци от супа и това ще вечеряме с момчетата .
ма ко взимайте мерки да не се влошите  Praynig
pisenxeto зарибяващо е нали Simple Smile
плами76 дано откриете причината за анемията , племенника ми който е на 1 г преди няколко месеца го изследваха  дали не е с таласемия заради нисък хемоглобин.

Днес ще стане ясно дали съм приета и ми е леко нервно. Влизах в сайта им, но е блокирана страницата за приема. Ще чакам.  Praynig
тук аз ли съм пропуснала  newsm78 какво чакаш да разбереш.
Смърфиетка много сгряващи снимки , особено след прогнозата за зимните температури.
marchеva14 благодаря за рецептата  Hug
Тези - 40 хич не ми се нравят. време е да се замислим за алтернативно отопление че само на ток разчитаме, на дърва няма условие остава само газ, вече две зими обмисляме купуването на печка , бутилка имаме че ползваме за готвене , дали да не се подсигурим  newsm78
Поли браво на Катето , това е много добре че бързо е свикнала с вас. Grinning
Ели ми се губи от известно време, пиши мила как си  ?За всички неспоменати много прегръдки  Hug Hug Hug Hug

# 624
Джейми, кандидатствах магистратура.

# 625
Здравейте,
тук съм, добре съм уж, но и аз много ангажименти и нямам време за форума. И аз се поразболях от някакъв вирус-цяла седмица съм с ужасен гърлобол, самолекувам се, но няма май ефект. Смятам този уикенд да си почина добре вкъщи, никъде няма да мръдна, дано се излекувам.
Мъж ми се прибра преди малко с голяма изненада- с малко кученце! Отдавна мрънка той за куче, но не бяхме взели решение взаимно, та сега се чудя да се ядосвам ли или не! То едно малко, сладко, почна да си играе с мен и сега дойде в скута ми и заспа. Котката я затворих в стаята на децата, въобще не зная как ще могат да съжителстват двамата.
 Hug на всички, пак ще мина!

# 626
Ели, аз ако бях на твое място, щях да си ударя г.за в тавана  Heart Eyes Много, много, много искам куче, обаче нямаме възможност засега...Иначе мм ми е обещал де - вземем ли си къща, задължително ще си вземем и куче. Ама кога и как ще стане туй нЯщо, не казва  Grinning
Ста ди, имаш ли резултати?
Писенце, и моята племенница прави такива гривни, много са красиви  Peace
Ма ко, да оздравявате! Дано шефа да не се зарази  Praynig
Смърфи, страхотни снимки, както винаги  Hug
Поли, браво на Катерина!
Марче, пуснах да се изтегли "You dont know Jack", заинтригува ме с този филм Peace
При нас няма нищо интересно. Децата са по - добре, в понеделник се надявам Ванко вече да е на градина.
Мм чакаше да му се обадят за работата - уж ходи на не знам си колко интервюта, уж се бяха харесали, ама...Засега телефонът мълчи. Е, поне не са го отрязали категорично, така че ще чакаме още. Ама колко е изнервящо ако знаете....

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 23:11 от vio

# 627
Добра вечер   bouquet
Бързо грабвайте по едно лекарство!!!

Смърфи благодаря за снимките - стопли ми сърцето   bouquet
Поли пожелавам ти повече никога да не усетиш, че Катерина е различна от вас  Hug Praynig
Стади  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Бонболина  Hug
Плами бързо излекуване и приятно гости утре!
Писенце извинявай, ама се припозна - моя си е  hahaha На теб ти пожелавам скоро да дойде зимата, че да си седнеш на трибуквието накрая  hahaha Бухалчето ти е страхотно   bouquet  Това за мен си е майсторлък!
Ма ко бързо да се разтриете взаимно с мъжо, да се поизпотите и утре да сте като нови!
Джейми тази вечеря и у нас е на почит  hahaha
Елинор дано се спогодят животните, но моя опит до тук е, че стара котка и младо куче не вирея заедно - котката никога не го приема, докато старо куче и младо коте - никога не сме имали проблем.
Вио  ако не ти представлява проблем - пусни ми на скайпа филма  Praynig
Днес се замотах като за световно - Марче ме подскокуроса с тези соленки, но наистина са прекрасни и се записват у тефтеро, та да се правят честичко  Joy Домашните бяха заръчали и онези сладки пурички от Валенцето... и предиобеда ми мина в месене и печене  hahaha Трябваше да тръгна и 1ч. по-рано за училището, че днес за първи път в тази учебна година можехме да влезем в класната стая и да видим тетрадките на децата, да се поориентираме малко в учебния процес, че другата седмица има родителска среща  Joy След това трябваше да го заведа и на читателски клуб... та се прибрахме в 5часа... Отдавна не бях се изморявала така, а уж нищо не съм правила. Уж на майтап, ама и моите килограми са хукнали на горе, та явно и умората ми идва от тях... Спокойна вечер ви пожелавам   bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 00:33 от Ladybird_

# 628
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Ста-ди, дано да започнеш магистратура. Много е добре!

Смърфи, чудесни снимки!! Много ги умееш тези работици...това не е мой град. Нямам желания да го видя, ама така казвам щото го гледам на фото, виж Европа....там съм.

Бонболинке,  Hug

Ма-ко, бързо да се оправяш. Била много гадна хремата, а после и кашлицата, ваксина няма ли да си сложиш?? Аз мисля да турна една на ММ задължително, че когато се разболява настъпва тих ужас ужасен у дома.  Mr. Green Лежи като изпружен по пладне и не мърда. Започва едно принос-отнес паници и ..... гадно се получава за мен естествено.

Вио, стискам палци за работата. Дано да стане.  Hug
Този филм, "Познавате ли Джак" предполага изключително много размисли за свободата, за свободния дух на човек, за изборите които правим дали правилни или не, за религията която ни учи точно на обратното дали е правилно или не, не мога ей така да кажа с лека ръка това е истината, защото от една страна нараняваме своите си близки от друга страна пак ги нараняваме , когато трябва да ни гледат мъките , болките и терзанията и в много случаи и безпаричието което много хора изпитват. Не зная къде е истината, но зная че мен специално силно ме развълнува и не ми даде да спя няколко  дни и размислите ми са и през деня. Сложно е, а се и изисква огромна човешка сила и воля.
Съжалявам, ако съм ви затормозила и че пускам разни филми , но там е моята сила защото аз гледам много , а и много се интересувам от това и  мога и да говоря за тях, но   също така мога определено да кажа, че и много чета. Изобщо "много мога" много се получи.  Mr. Green
 Всеки си има някакво хоби, един плете гоблени, друг рисува, друг пее,  а аз просто чета и гледам и ми е приятно ако започна такъв разговор. За мое огромно удоволствие си имам едни приятели с които можем да  си седим и да си споделяме прекрасни моменти от филми и книги.  Преди няколко дни прочетох един от последните романи на един наш бълг. автор, който не е издаван до сега, /романа е от 1971 г/, а е писан преди много години, е не беше точно моята книга, но му следя творчеството, а имам удоволствието и да го познавам лично.   Длъжна съм пред себе си след като имам изисквания към автори и книги да следя всичко което се издава  за да мога да бъда в час в съответен разговор. Приятно ми е. Съжалявам за отклонението.

Джейми, такова ядене сандвичи с кайма никога не съм правила, ама не защото не обичам, а защото поне три филии ще измУУам като патица гладна. Те само заради това.

Калинче, ама са хубави и бързи тези соленки, нали... Simple Smile Ти онзи ден ме подсети за Царския кейк и аз днес го врътнах, е..еее.....еее ..жесток е!! Останаха май още 3-4 парчета утре на ММ за закуска. Аз изядох само две филийки тънко срязани и това ми беше за цял ден.  Sad Толкоз ми се полага.

Плами, това с тробоцитите трябва да се види къде е точно причината.  Ти направо ме изненада неприятно. Успех!!

Поли, отлично се справяш с Катето.  Hug Удоволствие е да те прочитам.

Късно влизам тази вечер, ама нещо се замотах, а после гледах по ТВ "Къща от карти", въпреки че съм го гледала  и не ми пречи още веднъж  да му хвърля едно око. Много е хубав, а Кевин Спейси както винаги е прекрасен. Увлякох се и спирам, въпреки че мога още да си дудна. Стига!!!

Ели, това с кучето.....не е в моя стил да ти кажа откровено. Мръсотията е огромна след като сте в апартамент, а и след като имаш котка....много косми накуп се получават. Ти си преценяваш.

Писе, от къде намираш толкова сили бре, жена. Не бих си го причинила. Пази се!!

Да ви кажа , че нещо не съм в кондиция ама не зная кое не ми е наред, затова отивам да мисля... Mr. Green
Лека ви и утре на кафе.  Hug

# 629
  • София
Нещо  много разредих писането тук Embarassed, а не бива така.
Чета ви, чета и съм в крак с всичко.
Вио, дано скоро има положителен развой на нещата при вас!
Ма ко, как сте днес, оздравяхте ли?
Лейди, радвам се, че си повторила онези сладкишки, значи са се харесали на твоите хора. А соленките на Марче ще ги пробвам и аз.
Плами, на теб желая да се открие скоро какво става с тия тромбоцити.
Ста ди, успех с магистратурата, дано стане всичко както искаш!
Смърфи, благодаря за споделените снимки и пътешествието,  на което отидох чрез тях!
Ели, честито ви кученце! И аз като Марчето не съм любител, признавам. Flutter

При нас нищо ново. С Мария имам малко грижи, взе да се сблъсква с нехубавото от човешката природа и не се справя добре. Имам предвид разни деца, които я подиграват, че учи, пък я подиграват, че е изкарала петица примерно, тя, отличничката....ей такива гадости, и детето ми определено страда, защото не съм го научила да отговаря подобаващо и да им затваря устите. Ще я науча.

При Бояна нещата вървят много добре в училище, да чукна на дърво. Искм да ви споделя едни снимки от там, от миналат година са, но дават ясна представа за нещата. А майката на едно от децата е написала много точно и моите чувства над снимките:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.632325560117325.107374 … 059346&type=1

Общи условия

Активация на акаунт