Хуквам на разходка и после ще дойда за кафенце!

Трябва и да излезем до пазара с шефа, а хич не му се ходи. То и на мен не ми се ходи. Май и аз се разболявам. Схваната съм цялата, спи ми се много от 2 дни и ме дращи гърлото. Неща и стомаха се опитва да се обажда

Смята първо да лекуваме анемията и после.............. 

Майка я изписаха още миналата седмица,после ходихме при нея да свършим нещо ,че не все не оставаше време ,а трябва двора да се изоре и приготви за зимата.
Ето я.

какво чакаш да разбереш.

на всички, пак ще мина!
Много, много, много искам куче, обаче нямаме възможност засега...Иначе мм ми е обещал де - вземем ли си къща, задължително ще си вземем и куче. Ама кога и как ще стане туй нЯщо, не казва 

На теб ти пожелавам скоро да дойде зимата, че да си седнеш на трибуквието накрая
Бухалчето ти е страхотно
Това за мен си е майсторлък!

Домашните бяха заръчали и онези сладки пурички от Валенцето... и предиобеда ми мина в месене и печене
Трябваше да тръгна и 1ч. по-рано за училището, че днес за първи път в тази учебна година можехме да влезем в класната стая и да видим тетрадките на децата, да се поориентираме малко в учебния процес, че другата седмица има родителска среща
След това трябваше да го заведа и на читателски клуб... та се прибрахме в 5часа... Отдавна не бях се изморявала така, а уж нищо не съм правила. Уж на майтап, ама и моите килограми са хукнали на горе, та явно и умората ми идва от тях... Спокойна вечер ви пожелавам 

Ти онзи ден ме подсети за Царския кейк и аз днес го врътнах, е..еее.....еее ..жесток е!! Останаха май още 3-4 парчета утре на ММ за закуска. Аз изядох само две филийки тънко срязани и това ми беше за цял ден.
Толкоз ми се полага.
Удоволствие е да те прочитам.