Това изработи Петьо със вчерашните неща....

Имаше още да пиша, но нещо ми се бъгва цялото поле и прави каквото си иска 

важното е че е отишъл.

по бързо да минава времето .
отпуските му са вместо болнични, ето и сега дребния е почти почнал да се разболява , опитвам се да го закрепя ама ако се усложни ще се гледат.
как ще си ефективен на работа, като знаеш, че детето ти е болно вкъщи. Даже и да знаеш, че таткото ще се справи пак е гадно. 

защото аз само жаби мога да рисувам
/ Накрая направи по един шарж на децата и сега ще му го сложа в рамка
После го заведох и на клуб и докато се приберем стана 5ч.
та днес вечерята беше запечени сандвичи с кашкавал, салата и айрян 

– 10 дена път с камили, но накрая пристигна
сега ще видя кога ще имам спокойствие да го изгледам както заслужава!
аз съм от майките дето не употребяват хомеопатия, но за сметка на това тези сезонни неразположения, които всички наричат „вируси” пресичам с вит. С, парацетамол и бисептол за 5 дни. Това ми се повтаря всяка година по два пъти – есен и пролет
Фен съм на бисептола!!! Гадно е когато те игнорират заради детенце...
Има фантазия и сръчни ръчички 
За пребиването – нямам думи 
- пиши и споделяй ако ти олеква поне малко. Иначе как са болничките? Аз съм по-добре днес, ама натъпкана с какво ли не. Гърлото ми е проблем обаче заради работата - по принцип не викам, но и непрекъснатото говорене влияе зле. Нашата екскурзия се отложи заради прогнозата, което е по-разумно, къде да ги мъкнем децата в дъжда? Имам и хубава новина - малкият на племенника ми дето е с мононуклеоза вчера го изписаха. Чернодробните резултати не са добри, но поне вече не е на системи и си е вкъщи. Между другото те се прибираха за по час през ден за да се къпят - в инфекциозното във Варна няма топла вода