Домакини 43/ есенна

• 47 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Деси,пиши каквото ти е на душа,тук сме си помагали и виртуално и реално! Hug
Дай Боже при брат ти да се подобрят нещата!Аз не знам какво представлява това,но щом си толкова притеснена,значи е много сериозно!
Дамчо,мен ме удали в гърлото и ушите.Сополи,болки,ужас!Да не прихване само Криста,че ще ни разкаже играта!
Днес ММ има РД.Купих му моряшка фланелка,за друго пари няма. Confused
На всички болни стиснати палци за бързо оздравяване! Praynig

# 706
  • при късмета
Здравейте прекрасни  Hug
Деси, стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин  Praynig
Славче, да ти е жив и здрав рожденика! Бързо да се разреши въпроса ви пожелавам, че прекалиха. Оправяй се  Hug
Калинка, не е решение аспирина, че съм язва. Предпочитам мускулната треска, пред криза  hahaha
Остана ми една стая, дано успея преди да се развали времето много. И без друго после чистенето ще ми дойде ужас в неотоплен апартамент. Смятам да ползвам жокер изпрати майка си  Laughing Дясната ръка наистина много я натоварих и ме боли от лопатката чак.
Джейми, нищо не каза. Как е раната на детето?
Гушки и цунки на всички.  Hug Няма да ви изреждам, че все някой ще пропусна.
Снощи на пица, днес спагети  Whistling Не знам кога ще ми остане време да сготвя  hahaha Ще караме на суха храна докато ме няма по цял ден и на пържени яйца.
Дайте идея за нещо дето става много бързо, че за утре изобщо не знам какво ще готвя

# 707
  • Бургас
Ма-ко,най-бързата ми и лесна манджа е пиле с картофи,масло и биричка,запечено на фурна.Никой досега не ме е върнал с такова ядене. Grinning

# 708
Деси Hug споделяй , не се притеснявай че ни натоварваш .Дано има лечение  Praynig
ма ко  не пиша защото  сега се прибрах Simple Smile Ти не се натоварвай толкова много .
Детето вече е добре , раната е затворена вече .Хлапето е поне 35-40 кг на фона на 20 кг на моето  и е поне 10 см по висок от него.Самия той казва че от него и да иска не може да избяга , туик обаче трябва да се включи човекът - възпитател който в случая е гледал, което най много ме ядоса и доста шум вдигнах, и ще продължа докато не видя промяна.
Самото хлапе му се скарах ( нали съм там на място и имам постоянен контакт с тях ) и се надявам че схвана. Преместиха единия побойник от класа другия дано се кротне.
 slavka70 Да ти е жив и здрав мъжа, дано всичко се нареди скоро както трябва  Hug  За Черноморска става въпрос, до тук 3 пъти сме посещавали дежурен кабинет ( през съботи и вечер когато отсъства личния лекар) и два пъти платен прием УНГ -повече няма да отида .

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 20:20 от J_M_M

# 709
  • при късмета
Славче и аз обичам пиле с картофи, но му трябва поне час и нещо.
Трябва ми нещо дето за максимум 30 мин. да е готово. От апартамента отивам направо да взема детето, докато поиграе малко и се прибираме към 17.30 - 18.00 ч. Той в 19ч. най-най късно вече е гладен. А аз се прибирам ужасно уморена, особено сега, като остана само боядисването, не спирам по цял ден.
Надявам се да съм готова за още 2 дни, останаха ми само едната стая и коридора
Джейми, това същия господин от който се оплакваше, че не гледа и какво пишат ли? Не гледа как работят в/у материала, не гледа като се изтрепват пред него. Той за какво е там по дяволите.
Хубаво си вдигнала патардия, поне до директора имаш непрекъснат достъп.
Какво значи, че детето не може да избяга от него. Научи го непрекъснато да кара учителя да внимава и реагира. Ако трябва през половин час ще му се оплаква. Убеждавай го, че не трябва да го е страх от съученик. Деца, които тормозят единствено по-малки ( и на ръст и на възраст), обикновено само парадират. Докато не се намери някой, който да ги изненада и да ги просне по очи, само веднъж

# 710
Ма ко, на прима виста - всякакви омлети, гювечета, задушени зеленчуци/ гъби/ царевица, пържени чушки, паниран кашкавал, панирани сиренца, пил. дробчета с лук (аз ги правя директно в уока и стават точно за половин час), любимите спагети и пица си ги изредила, готово тесто за нещо тестяно с айранче  Wink , баница, сандвичи... Май се олях  Grinning
Деси, пиши каквото ти е на душа, нали сме затова тук  Hug
Славе, да е жив и здрав тм, и дано скоро положението с тая КТБ се оправи  Hug
Гуш на всички, отивам да къпя и приспивам  Heart Eyes

# 711
  • при късмета
Ей, Вио, за гювеждетата си беше идея  Hug
Що няма никой тук, девойки прекрасни?

# 712
Здрасти и от нас!
Деси съжалявам за неприятните новини.Дано резултатите са добри.
Славче честит ти рожденник!Да оздравявате всички болни вкъщи.
Днес ходихме да видим какво става с това писмо от болницата.Първо до личния лекар,после до болницата.Оказа се ,че мога да отида всеки ден от 9-11 .Решихме другата седмица да ходим с мм за да минем на 1 видеозон.Тая мотаница тук ме изнервя.Не съм чула нито сърцето,нито видеозон .В бг минавах на сто неща до сега.

# 713
Добра вечер!

Деси дано резултатите да са добри  Praynig От паникьосване и черни мисли полза няма! Наслаждавайте се на това което имате, а другото е божа работа  Hug
Плами какво се случва с твоите тромбоцити?
Дами  Peace децата бързо възстановяват!!! Щом си е и у дома - дет се казва "и стените у дома помагат"! За непрекъснатото говорене се сетих за култов израз на една приятелка, учителка в начален курс - "Утре ще им задам тих прочит"  Joy
Славка да ти е здрав половина и много да се обичате!!! Другото са временни неща   bouquet Бързо оздравяване  Hug
Ма ко у дома по принцип сме на суха храна и салати  hahaha И да сготвя - само побутват и ме е яд за труда и продуктите, та основно ако знам, че следващия ден няма да имам време - мариновам скара от предната вечер. В хладилника винаги има 500гр. кайма за принцеси - в тавата на инфрачервен реотан са готови за 5мин. Друг е въпроса, че с тази кайма се правят 10 принцеси  Joy У дома се набляга на свежите салати - та основно трябва да измислям салатата  hahaha другото е добавка  Joy Обожаваме и филии с яйца и сирене - то си става все едно бъркани яйца  Joy Иначе яденетата ги готвя в умната тенджера - само слагам продуктите и след 5-6 часа е готово - този вариант можеш да го правиш вечер, преди да си легнеш в гювеча и на 120-150 гр. до сутринта ще имаш разкошно ядене. Тази вечер бяхме на риба на скара и салата от зеле с моркови - не ми отне и 30мин. Айде да свършва по-бързо този ремонт - викай помощници и мирясвай!!!
Джейми, Вио   bouquet
Тити защо бързаш бе жена  Hug Спокойно. Аз не пожелах ни веднъж да отида на видеозон, въпреки, че работех в болницата, акушерката слушаше тоновете с уникалната дървена фуния... През цялата бременност съм контактувала само с акушерка и не е имало проблем. Лично за мен ходенето на видеозон е напълно излишно, ако си решила да родиш детето и да си го отгледаш каквото и да е...
Мина и родителската среща  Joy Много ми е смешно как трябва да ходя два пъти в годината при класната, за да ми обясни, че отглеждам гений  Joy Как тук втора госпожа не намери нищо за което да порицае и хиляди неща за които да похвали  newsm78 Трябваше да се запишат две срещи за по 5 мин - една за математика и една за английски, че децата са разделени на нива и са различни преподавателите, но моя гений е и по двата предмета при една госпожа, та минах за 6 минути общо  hahaha Като си спомня родителските срещи в бг и ми настръхва косата - от 6 до 8 вечерта  ooooh! и кавги между майки за пари #2gunfire
Сега ще ударя едно питие за сгряване, че днес с моите разходки позамръзнах с този Гонзало  Joy Добре, че само опашката му мина през нас и пак имаше катастрофи на магистралата...

# 714
Лейди шашкам се не за друго ,а защото минах само на един преглед при общо практикуващ.Д-р Чан ми каза :Бременна си да бременна съм.ЗАдаде 5 въпроса и толкова .В бг поне ходиш на определено време .А тук още им чакам кефа да ме отразят за да ме запишат на жк.
Аз в четвъртък съм на родителска.

# 715
Тити не се шашкай - прегледите са задължителни /незнам точно колко на брой и на какво време/ и ще те издирят, дори ти да не искаш  Joy Системата е различна, но това не я прави по-лоша! Дано е нормална бременноста ти  Praynig Hug и сама ще се увериш накрая, че прекаляването с прегледи не е добро. Ако не дай си боже има проблем - реакцията ще е рзлична! Стягай се от сега да се надуваш и ти с твоя гений  Joy Ще се учудиш колко прекрасно и умно дете имаш и какъв огромен потенциял притежава!!! Изключително приятно се чувствам след родителска среща - не че не си знам кратуна  Joy ама си е супер да чуваш хубави неща  Joy

# 716
Добра вечер момичета,

да намина преди да започне пак въртележката преди лягане и работа утре. Малко по рано свърших , с 20 минути , и успях да си хвана автобуса до вкъщи и имам малко време преди да се върнат мм и детето в 6.
Сложила съм едни бутчета във фурната завити с марината и пълнени с крема сирене ,аспержи и кашкавал за 45 минути да стават и една зелена салата ще направи мм ми и това ще е за вечеря и за кутията за обяд утре.

Деси, съжалявам да чуя такива новини от теб .Стискам ви палци за брат ти  Praynig Praynig

Слави ,честят ти рожденик!    bouquet Много години да здрав и още толкова повече да те слуша и разбира  Hug Hug

Тите , първия видеозон е на 12-13 седмица ,имаш още един в 21 г.с. и това е . Минаваш кръвни ,урина и тонове по честичко. Ако искаш да имаш по ранен видеозон ,не само тези 2та по направление, има в болницата в Tooting Broadway Еarly pregnancy diagnostic unit  ,който е в болницата на 1вия етаж на крилото за раждания и майчина помощ , където ако имаш леки неразположения или си притеснена от болки или кървене можеш да отидеш и в събота и през седмицата и да те прегледат на видеозон.
 Аз ходих в 5-6 г.с. и отново в 8 г.с. и там си видях и чух бебето за първи път преди видеозона в 13 г.с. по схема. Имаш ли дадена книжка за майчинството ,етапите му и прегледите от ЛЛ? На цвят е лилаво и бяло и се дава при 1вите прегледи около 12 г.с. или по рано от ЛЛ ако отидеш на преглед при нея/него. Там е описано как преминава бременността и the obstetrics  грижа в Англия. Аз си бях там до 34 г.с. и си заминах да раждам в България ,та последния месец не знам как е било там .  Hug

Лека нощ на всички вас момичета, добре че сте вие за да си поговоря с някой близък на български на интересни на мен теми !!!   bouquet Hug Hug Hug

# 717
Привет и от мен, момичета! Нищо ново при нас, все една и съща всеки ден. В работата на ММ от ден на ден все по-голям стрес и напрежение. Някак си ми е притеснено, не точно за нас, но сигналите, които идват от Европа не са от най-добрите. Хванал ме е тотален мързел, но от утре запретвам ръкави и започвам малко хелоунски неща.

Славче - да е жив и здрав ТМ и да се оправят бързо нещата в тази проклета банка. Бързо оздравяване също!

Деси - стискам палци за брат ти!

Няма да споменавам всички останали поименно, че съвсем се омотах кой, къде и какво.  Heart Eyes

# 718
Добро утро, момичета! Ние се натръшкахме цялото семейство от гадния вирус.  Десет дена вече ни държи, според докторите минавало за четиринадесет, та малко остана. То не бе кашлици, сополи, Т, главоболие. Децата направиха бронхит, пиха аб, водихме ги по спешни кабинети с пристъпи... Но вече се стабилизираха. Такова чудо не бяхме изживявали. Мм замина в командировка за две седмдици, а на помощ вчера дойде свекърва ми.
Славче, да е жив и здрав ТМ, да се успокои и да има развръзка на ситуацията!
Деси, дано започнат по-скоро правилното лечение на брат ти! А ти пиши, не се притеснявай!
Тите, всичко ще е ок. Hug
На всички целувки. Аз отивам да разходя косматко.

# 719
Привет!
Славе,честит празник на ТМ на патерици!Бъдете живи и здрави,останалото ще се нареди!
Ма ко,не остана с този ремонт.Пушка си Wink
Хортензийка,много лошо,че всички сте се натръшкали.Ама погледни и от хубавата страна-поне вкупом ще го минете  Hug
Деси,както по-напред момичетата са казаи-винаги можеш да споделяш.Ще те подкрепим,ще те укорим,съвет ще дадем,но винаги ще бъде в твоя полза Heart Eyes
КонтесаHug
Калинче,наслаждавай се на умния сладък принц
Смърфи,за какви сигнали ако не е тайна говориш?
Дамчо,бързо се оправяй и ти
Людмила зачезна,Маруца и нея я няма...Абе какво се случи с Мастърчето?

При нас-вчера водих детето на ЛЛ-каза че е с много червено гърло и уж били добре гърдите.Изписа АБ-Цефиксим,Флавамед и промивки на носа.Прибрахме се и чета листовката-от групата на пеницилините е и настъхнах.Звъня на ЛЛ и й казвам,че ако не помни от Оспамокс бе направила лятото тежка уртикария.Тя ми казва"То този АБ е от ново поколение,БИ ТРЯБВАЛО да не направи реакция.Ако имаш противоалергично й дай."Е,дадох Ериус и после АБ.Сега съм все още настръхнала да видя дали ще направи реакция.Май ще сменям,но с кого и идея си нямам.То всичките лекари са все за чудо и приказ.

Ае,със здраве и усмивки на всички

Общи условия

Активация на акаунт