Контеса много хубаво си откраднала време за мъничко спокойствие

Смърфи
тъкмо помислих, че отпраши на някъде без предупреждение
Според мен мързела е градивен!!! Има една стара приказка "накаай мързеливия на работа и той ще те научи на акъл"
Определено в този период са ти дошли много нови идеи 
Хортензия бързо да се възстановите
Как е вашия косматко? Не си спомням той пенсионер като нашия ли е?Бонболина бързо оздравяване и на твоето детенце

Днес трябва да приготвя за пристигането на мама - да пренаредя стаята на малкия, че там ще отседне, едно тирамису ще забъркам и ще мариновам скара
За днешна вечеря ще сложа едно цяло парче свинско да се изпече в иената и ще сваря едни картофки за салата. Във форума прочетох супер отзиви за тази гъбена супа http://yoli-www.blogspot.co.uk/2013/07/blog-post.html - смятам и нея да забъркам - очертава ми се дълго маршируване из кухнята 
Усмихнат ден ви пожелавам

А не е някой глупак да речем, ама........... Та така, да видим дали аз ще се справя. С него и с материала за 5 клас

Ще се стегне момчето и ще оправи оценките. Направете ученето забавно и приятно.
И на мен чак ми се приидва във вашето училище, какви са тези приятни родителски срещи
Как може дете да пребие друго, така че да трябва да се шие и то защото го дразнело!!! Какви са тези родители, които възпитават децата си по този начин... Дано никога не се повтаря.
) Сега ми е едно леко, леко учихме с детето думите по английски ( хич не му се отдава - също като на мен
) Изчезвам , утре ще ви разказвам за поредния епизод от сагата
Утре пак е при мен. Ако всичко е наред, мисля да продължаваме така до края на учебната година, или докато не започне да се справя сам.
То не бяха червени кодове та чак до тъмно виолетови. Те какво очакват в края на октомври...да дойде топло слънце и да е 27 градуса, ами няма как да стане. Идва зима нищо страшно от това няма. Идват дъждове и снегове и ...и ...и зима е. Какво беше това нагнетяване от вчера не ми е ясно и вероятно се прави нарочно за да се избегнат много по-важни въпроси които засягат всички ни. Където и днес да срещнах мои близки всички за това споменаваха, ".....а ти чули прогнозата , какво ни чака утре....????? Ами чака ни, да, сняг , дъжд и температури близки до 5 градуса. Нищо ново и нищо интересно, освен че е зимен сезон. То не бяха призиви ...."сменете гумите със зимни....внимавайте.!!!.." ..Смених ме ги, добре, а да млъкват най-сетне.