Калинка, много ми хареса класната стая на детето, много. Справят си се там с училището по-най-добрия начин, това е
Люска, дано стаята и сега не е в същия вид
Вио, при вас 2 в 1, хем фитнес, хем разчиствате. На мен зимата не ми се отразява добре, та не искам отсега да го мисля
Вале и само ще се научи детето, като му прекипи. И мен на моменти ме хваща яд. Учиш детето да се държи и реагира правилно, а идва момент в който, като го направи не се чувства добре. Накрая се чудиш добре ли е да го учиш кое е добро и кое не, като някои моменти противоречат на наученото.
Между другото, знаеш ли, че вече нямаме млекомат?
Джейми, може и стомашния вирус да е при детето. Шефа оклюма след като повърна няколко пъти, но той започна през нощта. На другия ден, като спря беше толкова омаломощен, че цял ден е лежал, нямаше сили. Докторката каза, че много бързо се развивал този вирус и много бързо отминавал. До 24 часа е. И при шефа беше така и ние с мъжо, днес се поосветихме. Дай му все пак нещо да не му се гади. Вомитусхил може и да свърши работа, ако не е тежко положението с повръщането, ако започне пак - деган. ХГубаво, че бързо е живнал и се храни
Деси, как мина разходката?
Легнаха моите вече, аз чакам да видя какво ще пуснат по ТВ и си редя пъзели във фейса. Стигнах четвърто място в една игра и аз като децата

Каня аз, каня ви ама май съм хванала някакъв вирус и нещо не ми се отварят страниците, мамка му.
Няма го онзи мой гений да ми оправи компютърчето