Препарати за съдомиялна - 7

• 98 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм ползвала таблетки на Лидл и съм доволна. Понеже съм с малка/за 10 комплекта/ съдомиялна,марка Беко,деля на 2 таблетките и всичко е наред.Само в изключителни случаи слагам цяла. И таблетката добре се дели-аз я режа. Купих от толкова хвалените таблетки на Кауфланд.Доволна съм и от тях,но са много твърди и е голяма борба да ги разделя на 2. Та пак ще мина на Лидлските.

# 76
Момичета, сетих се да ви питам - ползвали ли сте прах за съдомиялна на Кларо? Търся отзиви.
А Феъри откъде може да се купи?

кларо съм ползвала на таблетки, чудех се на праха, но не ме привлече. Не са нещо особено, а като цена са скъпи, на цените на Финиш и Сомат. Феъри видях вчера и в Карфур.

# 77
Кларо са много по-евтини от Финиш и Сомат, някаква грешка има.

# 78
  • София
Някъде в София могат ли да се намерят таблетки Dreft?
Има едни Fairy, които ми ги предлагат като еквивалента на Dreft за Бг, но подозирам, че като всички други препарати, тези произведени за Бг не са същите...

# 79
  • Русе
Някъде в София могат ли да се намерят таблетки Dreft?
Има едни Fairy, които ми ги предлагат като еквивалента на Dreft за Бг, но подозирам, че като всички други препарати, тези произведени за Бг не са същите...

Еднакви са, а и не знам да има Феъри за бг пазара, паралелен внос са. А лично съм купувала холандски, гръцки, немски май също, а вчера в карфур видях някакви май италиански. Но за първи път виждам в голяма верига. Сега съм си поръчала английски. От всички видове феъру платинуми дрефт не намирам някаква разлика.

# 80
Кларо са много по-евтини от Финиш и Сомат, някаква грешка има.

от Карфур бяха купила за проба безфосфатни Кларо на 15 лева за 30 бройки. Финиш Куантум и Сомат за 60 броя са под 23-24 лева.

# 81
Ти да видиш... цените реално са еднакви...
Извинявам се за грешката тогава.

# 82
Ето това разглеждах :
http://www.emag.bg/tabletki-5-v-1-za-s-domijalna-mashina-c000922 … _1&recid=HSTR
Някой мил ли ги е???Имам още от ферито ,а мисля и от лидъла да си купя в събота ,ама това си пише на кутията за аристон ,пък 5 в 1  Mr. Green ползвали ли сте? newsm78 Ние като в кино още малко ще станем-то 3Д то 5 в 1......  bouquetбре

# 83
На кутията на тези таблети не пише, че са за Аристон, а че Аристон ги препоръчва - нормален търговски трик, пълна глупост.
Освен това са скъпи, над 0.50 лв. излиза 1 таблета.

# 84
  • Русе
На кутията на тези таблети не пише, че са за Аристон, а че Аристон ги препоръчва - нормален търговски трик, пълна глупост.
Освен това са скъпи, над 0.50 лв. излиза 1 таблета.

Много скъпи даже.

# 85
Да ,да скъпи са!!!Видях ,пък 5 в 1 ха, ха Mr. Green

# 86
Хоп и аз при вас,момичета ползвали ли  сте таблетки amway,ако сте ги ползвали доволни ли сте? Simple Smile

# 87
Хоп и аз при вас,момичета ползвали ли  сте таблетки amway,ако сте ги ползвали доволни ли сте? Simple Smile

И аз ще се радвам на мнение...

# 88
  • София
И аз съм много доволна от W5 - класик таблетките за съдомиялна от Лидл, ползвам ги в малка /за 6 компл./ Бош съдомиялна и ги деля на 2, лесно се делят и идеално измиват. И цената им също е идеална за джоба ми .....

# 89
  • София

Хоп и аз при вас,момичета ползвали ли  сте таблетки amway,ако сте ги ползвали доволни ли сте? Simple Smile
И друго да кажа - преди бях използвала на Амуей, много доволна бях, една таблетка на 3 делях и си миеха отлично. Но със сегашната поръчка нещата са доста по-различни, за съжаление. Качеството е ужасно, понякога и с половин таблетка не мога да измия, просто коренна разлика! Нямам търпение да свършат и да приключа с тях.
позволявам си да се самоцитирам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт